• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ama artık yetsin değil mi ?

purplee cnm benim kıyaslama kendi nişanlını benimkiyle.. böyle ufak tefek şeyler olur görmezden gelinir.. benimki 4 senenin birikmiş bi kırgınlığı.. kuzen falan işin son damlası.. aman kendi ilişkine benzetme.. güzel düşün.. bi adım gördüğün an sımsıkı sarıl aşkına.. :34:

canım çok şükür öyle dalavere çevirmedi daha ama erkek milleti malum bu asla çevirmeyeceği anlamına gelmez:ssz:
eğer beyefendi ona küsmeme küsmeyi bırakıp aramayı başarırsa bir iletişim kurmuş olacağız ama ikimizde maşallah nasıl bir inatsa artık:24::24::24:

inşallah cnmm çok sağol.. her zaman burda benim yanımda oldun sen.. daha önce de senle ailevi sorunlarım hakkında dertleşmiştim.. bundan sonra herşey hepimiz için çok güzel olur inşallah..

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım benım sen herseyın en ıyısını hakedıyorsun:42::42::42:

konunu genel olarak okudum canım. bir insan nişanlısını 3 hafta boyunca böyle bir sebep için mi aramaz. bir çiçek alsan ya da bir çift güzel sözle sen bu kızın gönlünü alacaksın zaten. bu ne umursamazlıktır aymazlıktır. sen 3 haftadır ne yaptın, belki sıkıntın var, belki hastasın, belki ona ihtiyacın var. hiç mi merak etmez. aslında evlilikte göstereceği davranışların fragmanını izletmiş canım sana. evlilik konusunu tekrar düşün derim.

Sanırım siz de benim gibi aşırı kıskanç birisiniz ya da Facebook ve telefon hattınızı kapatarak nişanlınıza ders vermek istediniz(şimdiden kedinin bacağını ayırayım da evlenince problem olmasın maksatlı ? :44: )

Ben olsam ben de acayip sinirlenirdim,hatta belki Facebook hesabımı da dondururdum sizin gibi,fakat telefon hattı olayına kadar büyütmezdim sanki :15:

Nişanlınız ya da ailesi şimdiye dek buna benzer olaylar yaşadığınızda sizi arayıp sormuş fakat şimdi neden böyle yapmıyorlar az buçuk fikir yürütmek istiyorum :

1)Ya nişanlınız artık sizin bu kıskançlık(ya da adı her neyse)triplerinizden bıktı,aman elleşmeyeyim diyor

2)Ya da nişanlınızın ailesi "oğlum bu kızın tavırları ne böyle,en ufak şeyde(onlara göre hep ufaktır olaylar) böyle yapıyorsa şimdiden sen bunu çok şımartmışsın,bırak kendi haline biraz da o "ben ne yapıyorum" desin,ömrün elin kızını avutmayla mı geçecek evladım" demişler olabilir...

3)(çok düşük bir ihtimalle) Yine nişanlınızın ailesi "amaaaan ömür boyu bu kız çekilmez oğlum,biz sana kuzenini alalım demiştik,hem ne güzel Almanya'da işin de olurdu" demişler olabilir :44:

Şimdilik yapabileceğiniz bir şey yok,bekleyin bakalım nişanlınız ne yapacak ?

Sakın ha sakın tükürdüğünüzü yalayıp nişanlınıza mesaj atmaya ya da aramaya kalkmayın derim :34:

ne güzel forumumuz var bızım yaa, derdımızı anlatıp bı nebze olsada rahatlıyoruz, yalnız olmadıgımızı bılıyoruz, tanımasakta bırbırımızı bırer arkadas, bırer kardes gıbı destek cıkıyoruz bırbırmıze..

sen bunaldıkca, rahatlamak ıstedıkce yaz canım.. yasadıgın cok büyük bır hayal kırıklıgı bılıyorum ama saten sen umudunu kaybetmemıssın :31: karsına mutlaka senı seven ve senınde sevdıgın bırısı cıkacaktır.. allah büyük canımm, sen dualarını eksık etme..aılende yanındaymıs emınım annende dua edıyordur bol bol..annelerın dualarına cok ınanırım, güvenırım benn.. senın özün temız olduktan sonra allahım daha kımlerı cıkarır karsına.. hıc bırseye gec kalmadın sakın böyle düsünme ve zararın neresınden dönsen kardır, o kaybettı.. hadı bulsun bırtane daha senın gıbı..

Sanırım siz de benim gibi aşırı kıskanç birisiniz ya da Facebook ve telefon hattınızı kapatarak nişanlınıza ders vermek istediniz(şimdiden kedinin bacağını ayırayım da evlenince problem olmasın maksatlı ? :44: )

Ben olsam ben de acayip sinirlenirdim,hatta belki Facebook hesabımı da dondururdum sizin gibi,fakat telefon hattı olayına kadar büyütmezdim sanki :15:

Nişanlınız ya da ailesi şimdiye dek buna benzer olaylar yaşadığınızda sizi arayıp sormuş fakat şimdi neden böyle yapmıyorlar az buçuk fikir yürütmek istiyorum :

1)Ya nişanlınız artık sizin bu kıskançlık(ya da adı her neyse)triplerinizden bıktı,aman elleşmeyeyim diyor

2)Ya da nişanlınızın ailesi "oğlum bu kızın tavırları ne böyle,en ufak şeyde(onlara göre hep ufaktır olaylar) böyle yapıyorsa şimdiden sen bunu çok şımartmışsın,bırak kendi haline biraz da o "ben ne yapıyorum" desin,ömrün elin kızını avutmayla mı geçecek evladım" demişler olabilir...

3)(çok düşük bir ihtimalle) Yine nişanlınızın ailesi "amaaaan ömür boyu bu kız çekilmez oğlum,biz sana kuzenini alalım demiştik,hem ne güzel Almanya'da işin de olurdu" demişler olabilir :44:

Şimdilik yapabileceğiniz bir şey yok,bekleyin bakalım nişanlınız ne yapacak ?

Sakın ha sakın tükürdüğünüzü yalayıp nişanlınıza mesaj atmaya ya da aramaya kalkmayın derim :34:

ben kıskanç bi kadın değildim canım. kıskanç bi kadın olsaydım onu tek başına alanyaya tatile gittiği zaman dırdırlarımla boğardım. git aşkım ihtiyacın var dedim.. özgürdü, rahattı.. erkek erkeğe maça gider, oturur sabahlara kadar batak oynarlardı.. arayip rahatsız bile etmezdim.. zaten son zamanlarda kıskanmıyor olmam sorun yaratmaya başladı.. bende gözün yok senin diyordu.. ona güvenirdim ben.. içim rahattı.. bi çok konuda olgun davrandım.. tam tersi kendisi çok kıskançtı.. her hareketim gözüne batardı.. ben bi ortamda sessiz kalmam konuşurum herkes beni hayranlıkla dinler.. bunu bile problem ederdi.. benle gurur duyacaği yerde kendini çok gösteriyorsun çok ön plandasın benim biraz gerimde durmalısın bi kadın olarak derdi.. oysa ben yanyana durmamız gerektiğine inanırdım hep.. bi bu olayda kıskançlık yaptm bana hak verdi tamam aşkım aynı evde kalmam dedi.. ben de duyunca böyle bi tepki verdim çünkü bana tartişmadan etmeden direk tamam haklısın demişti zaten.. ben hattımı kapatmadım telefonumu sadece 1 gün kapalı tuttum ertesi gün açtım ve hala açık.. face mi de açtım.. kendi dondurmuş.. ailesi severdi beni.. onların kafasında kıskanç bi burcu yoktu.. oğullarına güvendiğimi ve onu çok sevdiğimi bilirlerdi.. beni çok mantıklı bulurlardi.. bi çok önemli konuda annesi de babası da ablası da beni alıp karşılarına fikir danışırlardi.. fikirlerime bakış açılarıma çok değer veren insanlardı.. nişanlım da öyle idi.. ben zaten görüyorum şuan, nişanlım bana aşık falan değildi.. ondaki sadece hayranlıktı.. ama hiçbi zaman aşkla sevmedi beni.. ben ona her zaman bi beden büyük geldim.. kendimi övmek ve onu aşağilamak için yazmıyorum sadece parçaları birleştiriyorum.

o her zaman sessiz sakin kendi halinde bi kız olmamı istedi.. beni kalıba sokmaya çalişti.. beni bırak ve istediğin insanı bul derdim senden kopamıyorum derdi.. hep bi didişme içindeydi benle.. hep fikirlerime muhalefet olmaya çalişirdi.. ben ak desem inadına kara derdi.. hep kendini üstün görmeye çalişirdi benden.. sürekli cahil olduğumu söylerdi.. sen nasıl öğretmen olacaksın derdi yerli yersiz durumlarda ne alaka derdim.. onu kendi ortamıma soktuğum zaman beni ortam içinde rencide ederdi.. herkes sus pus olurdu.. bi çok insan onun kompleksli olduğunu söyledi ve ben ne yaptım.. böyle düşünen insanları hayatımdan çıkardım.. onu böyle gören insanlara tahammül bile edemezdim.. benim için çok değerliydi.. ben onu suçlamıyorum.. biz sadece iyi bi eş olamayacaktık hepsi bu.. hayırlısı buydu..

ne düşünüyorsanız sakın bu kızı üzülür mü diye düşünmeyin-fikirleriniz benim için önemli dediğin için yazıyorum.
"düğüne 2 ay kala terkedildim" başlığına yaptığın yorumlar çok mantıklı geldi o yüzden pofilini azıcık karıştırdım ama oradaki mantıktan eser yok burda
resmen şımarıklık yapmıştım,benim nişanlım senin yaptığın gibi bi davranışta bulunsaydı ondan önce ben terkederdim onu!
ne var yani??Belli ki ısrarlarla gitmiş bara,ya da ayıp olmasın diye,ya da eğlenceli bi günün ardından geceyi öyle güzel kapatmak istemiş
ne var yani??Yediğinizi s..tığınızı birbirinize haber vermek zorunda mısınız,bu mu yani ilişki????Belli ki dırdır yaparsın diye haber vermemiş,ya da yarım saat durup ayılacaktır haber vermek istememiştir.Herşey bi plan dahilinde olmuyor ki,kalkmışlardır gitmişlerdir tamamen anlık-doğaçlama bi şekilde.Rutin azarını da yemek istemediği için sana haber vermemiştir.
Senin yaptığının aynısını bana annem yapıyor,annem olmasına rağmen tahammül edemiyorum.Telefonu kapatıyoruz,evdeyim oturuyorum diye.bikaç saat sonrra tekrar arıyo bakıyo dışarıdan geliyo sesim 'sen bana yalan mı söylüyosun,çıktığına haber verebilirdin' diyo. Bu bile ne kadar boğuyo beni,kızı olduğum ve bana karışmaya az da olsa hakkı olduğu halde.büyük ihtimalle niyetimiz yoktur bi an 'çıksak mı la' deyip çıkmışımdır ev arkadaşımla,bunun için ne anneme ne sevgilime durum raporu vermek gerektiğine inanmıyorum.
Daha 3 gün önce akşam oturruyordum yanımda misafir olarak kalan arkadaşım 'misafir getirebilirr miyim' diye mesaj attı,evin yakınlarındalarmış-on dakika içinde o gün tanıştığı bii kız biri erkek iki turistle eve geldi.Sevgilimden daha yeni ayrıldım ama ayrılmasaydım da o an haber verir miydim??
vermezdim çünkü tasvip etmeyeceği bi durum.Oysa benim için çok eğlenceli anlardı,tarzanca da olsa iletişim kurrduk,sahur için tatlı yapmıştım-iftardan kalan yemekler vardı onları sunduk çaylar içirdik-ne kadar misafirperver olduğumuzu söylediler,resimler çekindik vs vs...Zaten toplam bi buçuk iki saatlik bi süreç,bu arada çocuğa 'bak bilmemkimler geldi şurda tnışmışlar' diye mesaj atmak snra onu gelenlerin zararsızlığına ikna etmek,haklı da olsa tribini çekmek istemezdim.Gezgin iki tane misafirrimle konuşmal yerine sevgilimi ikna mesajları atmak sonra da derin bi vicdan azabı ve asık suratla geceden hiç zevk almamaktansa gün bittikten sonra 'bak bu gece ne oldu' diye anlatmak bana daha mantıklı gelirdi açıkçası.
uzaktan gazel okuyor gibi görünebilirim ama benim bu görüşüm çift taraflı.Bi kere sevgilim en son işteyim mesajı atmıştı,sonrasında napıyon dediğimde işçek çalıştığı yerden bi kızın evine gittiklerini-daha yeni geldiğini, aslında haber vereceğini falan söyledi.Bozulmuş muydum?elbette..Haklı mıydım?sonuna kadarr...Ama sadece iyi bakalım,çok geç kalma dedim;çıkaracağım kavgayı da o eve geldikten sonra çıkarttım,böylece gününü zehir etmemiş oldum.Zaten eminim ki anlık verilmiş bir karardır.Ben de aynı durumda olsam gidebilirdim yani..
ne olur insanlar birazcık anlayışlı olsa??
sevgililerimizin tapulu malımız olmadığını anlasak ??

off ne çok yazmışım ya:) ama enn uyuz olduğum konulardan bu konu,o yüzden kendimi tutamadım heralde yzdıkça yazdım..
neyse,zaten sevmediğin çok yönü varmış.
ne demiştin diğer topikte;
haydi güzelim
şeker ezelim
bu senede bekar gezelim :32::32:

Son düzenleme:
Yengeç dövseydin bari kızı...
Başka ilişkiler sana anormal gelebilir ama yazdığın kadarıylada senin ilişkin ama bana anormal geldi.
XXX LARGE...:ssz:

ne düşünüyorsanız sakın bu kızı üzülür mü diye düşünmeyin-fikirleriniz benim için önemli dediğin için yazıyorum.
"düğüne 2 ay kala terkedildim" başlığına yaptığın yorumlar çok mantıklı geldi o yüzden pofilini azıcık karıştırdım ama oradaki mantıktan eser yok burda
resmen şımarıklık yapmıştım,benim nişanlım senin yaptığın gibi bi davranışta bulunsaydı ondan önce ben terkederdim onu!
ne var yani??Belli ki ısrarlarla gitmiş bara,ya da ayıp olmasın diye,ya da eğlenceli bi günün ardından geceyi öyle güzel kapatmak istemiş
ne var yani??Yediğinizi s..tığınızı birbirinize haber vermek zorunda mısınız,bu mu yani ilişki????Belli ki dırdır yaparsın diye haber vermemiş,ya da yarım saat durup ayılacaktır haber vermek istememiştir.Herşey bi plan dahilinde olmuyor ki,kalkmışlardır gitmişlerdir tamamen anlık-doğaçlama bi şekilde.Rutin azarını da yemek istemediği için sana haber vermemiştir.
Senin yaptığının aynısını bana annem yapıyor,annem olmasına rağmen tahammül edemiyorum.Telefonu kapatıyoruz,evdeyim oturuyorum diye.bikaç saat sonrra tekrar arıyo bakıyo dışarıdan geliyo sesim 'sen bana yalan mı söylüyosun,çıktığına haber verebilirdin' diyo. Bu bile ne kadar boğuyo beni,kızı olduğum ve bana karışmaya az da olsa hakkı olduğu halde.büyük ihtimalle niyetimiz yoktur bi an 'çıksak mı la' deyip çıkmışımdır ev arkadaşımla,bunun için ne anneme ne sevgilime durum raporu vermek gerektiğine inanmıyorum.
Daha 3 gün önce akşam oturruyordum yanımda misafir olarak kalan arkadaşım 'misafir getirebilirr miyim' diye mesaj attı,evin yakınlarındalarmış-on dakika içinde o gün tanıştığı bii kız biri erkek iki turistle eve geldi.Sevgilimden daha yeni ayrıldım ama ayrılmasaydım da o an haber verir miydim??
vermezdim çünkü tasvip etmeyeceği bi durum.Oysa benim için çok eğlenceli anlardı,tarzanca da olsa iletişim kurrduk,sahur için tatlı yapmıştım-iftardan kalan yemekler vardı onları sunduk çaylar içirdik-ne kadar misafirperver olduğumuzu söylediler,resimler çekindik vs vs...Zaten toplam bi buçuk iki saatlik bi süreç,bu arada çocuğa 'bak bilmemkimler geldi şurda tnışmışlar' diye mesaj atmak snra onu gelenlerin zararsızlığına ikna etmek,haklı da olsa tribini çekmek istemezdim.Gezgin iki tane misafirrimle konuşmal yerine sevgilimi ikna mesajları atmak sonra da derin bi vicdan azabı ve asık suratla geceden hiç zevk almamaktansa gün bittikten sonra 'bak bu gece ne oldu' diye anlatmak bana daha mantıklı gelirdi açıkçası.
uzaktan gazel okuyor gibi görünebilirim ama benim bu görüşüm çift taraflı.Bi kere sevgilim en son işteyim mesajı atmıştı,sonrasında napıyon dediğimde işçek çalıştığı yerden bi kızın evine gittiklerini-daha yeni geldiğini, aslında haber vereceğini falan söyledi.Bozulmuş muydum?elbette..Haklı mıydım?sonuna kadarr...Ama sadece iyi bakalım,çok geç kalma dedim;çıkaracağım kavgayı da o eve geldikten sonra çıkarttım,böylece gününü zehir etmemiş oldum.Zaten eminim ki anlık verilmiş bir karardır.Ben de aynı durumda olsam gidebilirdim yani..

off ne çok yazmışım ya:) ama enn uyuz olduğum konulardan bu konu,o yüzden kendimi tutamadım heralde yzdıkça yazdım..
haydi güzelim
şeker ezelim

Benim nişanlım eski gelin adayıyla barlara gidemez! Bunda masumiyet arayamam. O kadar geniş değilim.

Benim nişanlım eski gelin adayıyla barlara gidemez! Bunda masumiyet arayamam. O kadar geniş değilim.

Türkü bara ve bütün kuzenlerle??
Konu sahibi sevgilisinin almanyaya gitmesine ses çıkarmamış hatta desteklemiş birisi ama...Bütün kuzenler giderken bahane bulamamış olabilir,ısrarlara kanmış olabilir ya da gitmek istiyor olabilir.Sonuçta tüm genç kuşağın toplaşıp birşeyler yapma ortamı kırk yılda bir oluyor...

Ama zaten burcunun diğer topiklere de yazdığından anladığımız kadarıyla çocuğun başka kusurları da varmış ve ayrılmış olmaktan mutlu.Eminim tek mesele bu olsaydı bu kadar büyütmezdi-sadece bardağı taşıran damla olmuş,bence

Konu sahibi sevgilisinin almanyaya gitmesine ses çıkarmamış hatta desteklemiş birisi ama...Bütün kuzenler giderken bahane bulamamış olabilir,ısrarlara kanmış olabilir ya da gitmek istiyor olabilir.Sonuçta tüm genç kuşağın toplaşıp birşeyler yapma ortamı kırk yılda bir oluyor...

Ama zaten burcunun diğer topiklere de yazdığından anladığımız kadarıyla çocuğun başka kusurları da varmış ve ayrılmış olmaktan mutlu.Eminim tek mesele bu olsaydı bu kadar büyütmezdi-sadece bardağı taşıran damla olmuş,bence

Konu sahibi eşinin kuzenleriyle bara gitmesini tabiki istemez. Yanlarında bütün aile tarafından evlenmesi istenen kuzen var. Kuzen kuzene tabiki gidilir ama bu kuzenler birbirine kardeş gözüyle bakmıyor ki. Benim ailemde bırakın kuzeni, aynı sülaleden kimse birbirine bakmaz, haliyle böyle durumlarda kimse rahatsız olmaz. Amcaoğlumun eşi bei kıskanmaz çünkü bizde kuzen=kardeş olduğunu bilir. Akraba evliliği desteklenen bir ortamda kuzen mi olurmuş kimi kandırıyorlar.

Canım nasılsın son durumlar nedir
Çok sık giremiyorum kk ya
Girdikçede seni takip ediyorum merak ediyorum
Hayırlısı olsun hakkında

Ben mi olaylara ters bakıyorum ben kuzeni muzeni geçtim.. Direk aramamaya daldım.. Adam tüm gün aramamış gece 2de türkü barda çıkmış vay anam vay.. Yemin ediyorum ben gerildim okuyunca..Peki son durum ne aradı mı beyfendi?

Son düzenleme:

haydi güzelim
şeker ezelim

diyelim ki sevgilinden habersiz çıktığın bi gezintide sevgilin durumu öğrendi ve kırıldı ne yaparsın ? ben yapması gerektiği şeyi yapmadiği için bitirdim bu ilişkiyi.. çok kez tekrarladım adım ve çaba görse idim asla ama asla bırakmazdım onu.. dırdır çekmek uğruna da olsa dürüstlük güzel şeydir vesselam :ssz:

ilk cümleni açıklar mısın ? almanyaya gitmesini mi desteklemişim.. bu nerden çıktı yahu ? benden seneler evvel düşünülen bişeyi ısıtıp ısıtıp önüne mi koyaydım ? böyle bişey vardı dedi kapandı dedi.. iyi tamam dedim.. dediğim gibi.. gitsinler efendim.. türkü bara değil pavyona gitsinler.. benden uzak allaha yakın

öğrendikten sonra karşı taraftan her bi adım ve çaba ile emeklerimize yazık etmeyecek aramızı düzeltecek bu meseleyi de kapatacaktım.. karşı taraf bunu bahane yaptı.. ben değil.. o bitirdi bizi.. içim son derece rahat.. basit bi şımarıklıktan falan bitmedi ki.. ben kırıldım ve tepki gösterdim.. beni takan olmadı.. e ne yapsaydım ? herkes kendi tercihlerini yaşar.. onun tercihiydi.. :34:

Ben mi olaylara ters bakıyorum ben kuzeni muzeni geçtim.. Direk aramamaya daldım.. Adam tüm gün aramamış gece 2de türkü barda çıkmış vay anam vay.. Yemin ediyorum ben gerildim okuyunca..Peki son durum ne aradı mı beyfendi?

beyefendi face adresini kapattı.. arkadaşımla karşılaşmışlar spor yapiyormuş.. koşuyormuş.. beni aramıyor.. ben de aramıyorum.. bugün ablası ile yazıştık.. sen benim için her zaman var olacaksın kopmak istemiyorum senden dedi.. sen de her zaman bana bi abla oldun dedim.. kayınbabası vefat etmiş yarın cenazeye gelir misin dedi.. kardeşin gelmeyecekse geleyim dedim.. eniştemi çok severim.. görümcemin nişanlısını yani.. onun hatrına gitmeyi düşünüyorum ama bilemiyorum da..

Canım nasılsın son durumlar nedir
Çok sık giremiyorum kk ya
Girdikçede seni takip ediyorum merak ediyorum
Hayırlısı olsun hakkında

Sağ olasın canımm.. iyi ki varsınız hepiniz.. herşey aynı.. bu sefer dönüş yok .. en hayırlısı olsun.. üzülmez miyim üzülüyorum elbet.. ama inancım tam.. kısmetimde yokmuş diyorum..

aslında var ya şu yorum her şeyi özetliyor.. adamın sorumsuzluğunun en güzel örneği.. daha önce de yazdım.. bu adam sorumluluk sahibi olsaydı askerliğini bitirir yuvasını kurmaya gayret ederdi.. anca laftaydı.. ha yapmak zorunda değil kafasına silah dayamadım.. ama hep bekle sabret olacak mücadele ediyorum sözleri ile oyalandım.. ne aptalmışım ..:ssz:

Back