Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu bahsettiğim yatırım 1 yıllık süre. Toplam ne kadar yatırımı var bilmiyorum. Ama geçmiş dönemden hatırladığım 3 4 milyon civarı yatırımının 8 9 milyon civarlarına çıktığı
Korkmayıp elinde uzun tutana mantıklı bence. Eşimin tam net tutarı bilmiyorum ama yılbaşında sohbet arasında söylediği, 1.3 milyon paranın 3.7 milyona kadar geldiği. Ama eşim al sat falan yapmıyor. Uzun süre elinde tutmak için alıyor
Ozelden hangi hisselerde oldugunu yazmaniz mumkun mu? Yani benim ve cogu hisseler yuzde 50 civari kaybettirdi de Faiz donemi duse diyorlardi da , bu kadar yedire yedire ve cok dusureceklerini beklemiyordum.
Yani ilk defa boyle bir doneme denk geliyorum tabi, tecrubesizim ben. Yine se borsanin getirecegi inancim tam
Kızlar yatırım birikim işlerinden pek anlamam. O yüzden biriktirdiğimi altın yapıp kenara koydum. Şuan 500.000 TL kadar altınım var. Sizce bu parayı faize mi yatırsam baktım da aylık 20.000 TL getirisi var. Beni korkutan şey hiç anladığım işler değil. Hiç girmesem mi diye düşünüyorum
Tercihim altından yana dini hassasiyetlerim var hiçbirşey Allah'ın rızasından daha değerli değil benim için Allah bizlere mal mülk edinmeyin demiyor. Helal dairede para kazanmak mal mülk edinmek mümkün
Ben gecen sene 20 şer gramdan 3 bilezik aldım 110 bin tutmustu Aralık ayında almıştım gramı 1900 den Şimdi bileziklerim 170 bin yapiyor Altın daha karlı