Altin Meselesi...

Al bebeğini de cikmgit bacım annene

Bir anneye yapılabilecek en büyük hatayı yapmış esin denen mahlukat

Biran once bosanip annem ve kizimla yasamak istiyorum artik . Cunku kendi ailesine bu yapilsa eminim o da boşanmak isterdi. Sogudum resnen sogudum

Biran once bosanip annem ve kizimla yasamak istiyorum artik . Cunku kendi ailesine bu yapilsa eminim o da boşanmak isterdi. Sogudum resnen sogudum

Dügün takilarin duruyor mu? Duruyorsa onlari da al bebege takilanlari da al. Git annenle yasa. Belki annen degilde sen calisirsin oda bebege bakar.

anneni kovan adamı evin içine sokma
annen neden gitti ki otursaydı
sakın ola o kocayı evin içine alayım deme

Yani muhatap olduğun ailesi çok avam kişiler belli altın icim bu kadar rezillik çıkmamalı normal değil görümcen kim ki koşturup altınları sayıyor ama dediğin gibi bunu eşin yaptırmış olabilir ki böyleyse daha da çirkin durum Allah yardımcın olsun insallah şu durumda ne denir ki bebegin var bak çok üzülme emziriyorsan sütün gider kendine dikkat et ayakta durman gerek

Annemin uzerine yuruyecek adami bosarim

Annemede gidemiyorum iste ah gidebilsem kadinib kombisi bile yanmiyor gazi yok. Zaten evide zor isiniyor bu sefer hirsimdan cocugu daha beter etmek istemiyorum

anneni kovan adamı evin içine sokma
annen neden gitti ki otursaydı
sakın ola o kocayı evin içine alayım deme

Evet maden durum bu annende gitme ama o adami da sokma eve. Arkadan kitle kapiyi yada bi sekilde girmesine engel ol. Altinlari sakla bulamasin

Anneme cok yalvardim ama kizim daha fazla gurursuzluk yapamam gercekten kusura bakma diye gitti
o kocan olacak gurursuz bir iki gün sonra çat diye anahtarla eve girmeye çalışacak biliyorsun değil mi
boşanmayacaksan bile burnundan fitil fitil getirtene annenden özür diletene kadar eve alma

o kocan olacak gurursuz bir iki gün sonra çat diye anahtarla eve girmeye çalışacak biliyorsun değil mi
boşanmayacaksan bile burnundan fitil fitil getiren annenden özür diletene kadar eve alma
Bu saatten sonra bosanmazaam evliligimiz eskisi gibi olmayacak zaten. Sadece ailesi bi gelsin kapidan kovayim istiyorum

Bu saatten sonra bosanmazaam evliligimiz eskisi gibi olmayacak zaten. Sadece ailesi bi gelsin kapidan kovayim istiyorum
anahtarı değiştir giremesin içeri bir şok olsunlar
bir de evin içine girip seni sinir etmesine haklıymış gibi pos kesmesine sakın izin verme
sakın bu olayı tepkisiz bırakma
annenden ne istiyor hadsiz

madem boşanmayı göze alıyorsun ben bunu yapardım

Ha bir de benim kv ve görümcem de para, altın gibi
Şeylere çok değer verirler. Çok zor bir durum. Bende altın olayından çok çektim. Hala düzelmediler.

Herşeyni toplu annene git cocuguna baksın sende calis onlara bak yazık kadına canım benim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…