- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
-
- Konu Sahibi ShellShock
İnanin ne yapacağımı sasirdim... kendi evimde kendi evladimin rizkini calmakla itham edildim. Halbuki kendisi yapmis bunu kv agzindan kaçırmıştı onceden. Cocugunun mevlut sltinlarindan birkac tanesini saklamis falan. Allah bunlarin serrinden korusun....Mevlutte de altın yastığı götürülüp insanlar varken sayıldığını ilk kez duyuyorum. Bir altın kaybolsa eksik olsa bile ona ne oluyor neden onu ilgilendiriyor ne enterasan yaa insanlarda fesatlık almış başını gidiyor kimse kimseyi çekemiyor yazık. Sinir oldum sanki bana ne oluyorsa artık
Yok artıkİnanin ne yapacağımı sasirdim... kendi evimde kendi evladimin rizkini calmakla itham edildim. Halbuki kendisi yapmis bunu kv agzindan kaçırmıştı onceden. Cocugunun mevlut sltinlarindan birkac tanesini saklamis falan. Allah bunlarin serrinden korusun....
Evet esim savunsaydi keske en azindan arkamda duruyor beni koruyor derdin ama hep onlar iyi niyetli ben yanlis snlamis oluyorumYok artıkgerçekten şaşırdım insan kendine ait olmayan birseyi neden alır ki. Hadi aldı diyelim bi daha o insanın yüzüne nasıl bakılır ben bilemedim. Utanma da yok. Eşin de seni savunmuyor o kötü
Eşin bu konuda yanlış yapıyor hep sana sen haklısın da demesin ama kim haklı ise o anda onun yanımda durmayı bilmeliEvet esim savunsaydi keske en azindan arkamda duruyor beni koruyor derdin ama hep onlar iyi niyetli ben yanlis snlamis oluyorum
İnanin kendimi okadar pasif hissediyotumki. Anlamiyorum olaylar yasanirken bana noluyor bunlara neden izin veriyorum diyorum.... mj atip haddini bildirmek istesemde hala bunu esimden bekliyorum... aptal kafam... ben artik tavir vs den cok bosanmak istiyorum. Cunku bunun ardi arkasi kesilmeyecek biliyorum...Eşiniz burada çizgiyi çekecek kişi, ancak belli ki o da o potansiyele sahip değil.
Tavrı siz koyacaksınız konu sahibi, açık açık vereceksiniz cevabı. Sizin yerinizde ben olsam samimi söylüyorum çeker alırdım yastığı, herkes haddine olana karışsın derdim. Siz de demelisiniz. Yoksa daha çok üzerler sizi. Evliliğe, size yazık.
Hep onlarin yaninda. Ben neyim onun icin bilmiyorumEşin bu konuda yanlış yapıyor hep sana sen haklısın da demesin ama kim haklı ise o anda onun yanımda durmayı bilmeli
Hep onlarin yaninda. Ben neyim onun icin bilmiyorum
Kaç yıllık evliydinizHep onlarin yaninda. Ben neyim onun icin bilmiyorum
2.5 yil olduKaç yıllık evliydiniz
İnanin olmuyor. Adam inkar etsede bir kez bile beni savunmadi. İnsan bir kez hakliyla haksizi ayirmaz mi ya...Öyle yapın böyle yapın diyemem ama ayrılık için erken karar gibi geldi bana. Bi evlilik oturması için beş altı yıl gerekiyor. O evlilik oturana kadar da bir-çok problem yaşayabiliyoruz tabi. Ama ben ayrılma kararı aldım bitti diyorsan da bunun üstüne çok ta söylenecek bir söz yok
Ailesi ile yakın mi oturuyorsunuzİnanin olmuyor. Adam inkar etsede bir kez bile beni savunmadi. İnsan bir kez hakliyla haksizi ayirmaz mi ya...
EvetAilesi ile yakın mi oturuyorsunuz
Belki de tek sorun bu. Erkekler ailesine yakın oturduğu zaman problem çok oluyor erkek iki üç yıl evliliğe adapte bile olamıyor bi de görümce cadı çıkmış kaynana da çok iyi değil sanki. Neyse diyeceğim şu ne kadar uzak oldun o kadar iyi
İnanin kendimi okadar pasif hissediyotumki. Anlamiyorum olaylar yasanirken bana noluyor bunlara neden izin veriyorum diyorum.... mj atip haddini bildirmek istesemde hala bunu esimden bekliyorum... aptal kafam... ben artik tavir vs den cok bosanmak istiyorum. Cunku bunun ardi arkasi kesilmeyecek biliyorum...
Zaten artik oyle olacak ams ben esimin tavrinin degismesini cok istiyorum. Hakkimi savunmasini istiyorumMesafe koymak, çoğu mesaja cevaben dönmemek ve gidip gelmeyi kesmeyi deneseniz?
Çok haklısınız, ama bu saatten sonra değişir mı? Pek sanmam.Zaten artik oyle olacak ams ben esimin tavrinin degismesini cok istiyorum. Hakkimi savunmasini istiyorum
Bende sanmiyorum artikÇok haklısınız, ama bu saatten sonra değişir mı? Pek sanmam.