Altin Meselesi...

Bence sen bunların hiç birini çekme. Evladın büyümeden kurtul bu aileden. Annenle gül gibi geçinir büyütürsün çocuğunu. İlerledikçe daha da artacak, evladını da kendi taraflarına çekecekler, bildiğin egoist bu aile. O zaman boşanmaya kalksan belki evladın bile orda kalmak ister. En iyisi şimdiden boşan, kurtul.

Mevlütte ne diye yastığı alıp altınları saymak için koşturuyor ona ne ki? Yastıkta ortada kalsın yani. Bu insanlar niye böyle anlamış değilim. Şu adet ortadan kalksa da hepimiz rahatlasak. Takıyorlar dert takmıyorlar yine dert.
Eşin ailesine karşı tepkisini koymalı. En ufak şeyde dolduruşa gelen erkeğe tahammülüm yok sana gelip haklısın diyo oraya gidiyo oraya da haklısınız diyo. İradesiz zayıf pasif!
Yazık yani hepsini say suratına suratına!

allah yardımcın olsun
ne sacma bir davranıs

ben de görümceyim
bir ay evvel benım yegenımın de bebek mevlüdü oldu
ne takıldı bılmıyorum bile
yanlıs anlasılmasın dıye cok dolanmadım ortalıkta
ikram hizmet hariç

mevlut bıtımınde gelınımız bebişin yakasına takılan altınlardan bırını bana verdı
cocugun cantasına koyabilir misin diye
inan o altını alıp bebeğin cantasına koymak bile işkence oldu benım için.

çok garip insanlar var ya
bir adım geride dur bu konularda dimi , ama yok illa sorun cıkaracak bu erkek anneleri kardeslerı vs

Kardeş bu kadar uzulecek birşey yok. Madem esinden boşanmayı bile göze aldın ve esin seni savunmuyor ben olsam gorumceye telefon eder bu yaptığın terbiyesizlik sen kimsin bir daha böyle birşey yaparsan evime adım atamazsın derim o kadar. Farz et ki o şirret bastırdı sen de bastır konuşturma ben soyleyecegimi söyledim daha fazla konuşma de ve kapat telefonu. Neden iyi olmaya çalışıyorsun ki. Hak edene ettiğini vereceksin. Şu gorumcelik kv lik sifatlari ile gelin üzerinden kendilerine saygin yer bulmaya çalışanlara sinir oluyorum. Ben ne yapayım demeyin. İzin vermeyin.

Ya boyle avam insanlardan olusan bir cevreniz varsa yapmayin soyle organizasyonlar her seferinde kavga cikiyor anlamadiniz mi hala? Altini takacak esiniz dostunuz mevlut yapmasaniz da evinize gelir takar zaten ne gerek vardi bunca probleme? Bile isteye yapiyorsunuz sonra ah vah. Belli degil miydi esinizin ailesinjn bunu yapacagi? Annenize rezil olmussunuz

sen kim köpeksin benim evladımın olan şeyi benden sakınıyosun..

Biz senden böyle birsey istemedik senin üstüne vazife degil demeliydin.Seyretmişsin onu bir de.Harıl harıl sana lafta yetistirmis.
Birdaha sözünü esirgeme.

+1 . kesinlikle katılıyorum. madem çevre bu kadar sorunlu elden geldiğince topluluk gerektiren şeylerden kaçının. mesela evliliğiniz devam ederse inş doğum gününde bile olay patlak verir.

o değil de,bebek mevlütünde,yastık dolusu ,sayılacak kadar altın?nasıl bir çevre varmış sizde maşallah.

biz de takılsa takılsa,3-5 tane takılır.o da dede,hala ,dayı gibi yakın akrabalar.onlar da önceden taktığı için,gelenler kılık kıyafetten fazla birşey getirmezler.

ne fakir çevrem varmış,peh...

Düğün takısında sorun çıktığını duydum da bebeğin mevlüt yastığını birlikte saymayı ilk defa duyuyorum. Hadi diyelim iyilik yapmaya kalktı. Neden bir altın eksik mevzusu çıkıyor. Eksik olsun kime ne? Belki sen bozdurdun bunun hesabını neden vermek zorundasın? Sen zaten gerekeni eşine söylemişsin başka diyecek bir önerim yok, eşin de klasik suçlu olduğu halde mağdur edebiyatı yapanlardan içki alıp efkarlanmak ne ya. Benim eşim de benzerini yapar bir konuda tartışsak kötü bişey söylemesem bile dünya başına yıkılıp küsme moduna girer oturur müzik dinleyip kendi kendini kapatır. Asıl tartışma konusunu unutursun onun kaprisi ile uğraşmaktan.

Bunu biliyosan oanda yüzüne vurucaktın görümcenin. Ben sen değilim çocuğumun altınını çalıyım eşinede kendi çocuğununkini çalmış ya derdi bizimkinide çalmaktı ya benim çalıcağımı düşünmekti diyecektin gerisini onlar düşünsün

Görümce fesat, eş pasif. Kv de çok masum değildir eminim. Mutsuz evliliğin sırları.. İlk önce senin gerekli yerde gerekli cevabı yapıştırmayı bilmen lazım. İkinci olarak da eşinin görümce ve KV ye bi durun demeyi bilmesi lazım. Birinden biri olmalı yoksa yürümüyor.

Off boyle gorgusuz insanlarla ne yapilir ki ya

Senin o kocayi at cope. Olmaz canim. Bu sekilde olmaz. Senin daha eş problemin bitmediki kv gorumceye gelsin sira. Ben pismanim degistim diyecek 1ay degisecek hopaaaaaa tekrar don basa..

Bu çok doğru gerekli yerde gerekli cevap verilmeli. Verilmiyorsa insanlar nasılsa bize cevap vermeye cesareti yok deyip eziyorlar.

Işte bu yüzden kendilerince karışma yetkisi oluyor sanıyorlar bende aynı durumdayim birde sadece kv gorumce kp karışmıyor eşimin amca ama hala teyze hurraa hepsiiyle aynı mahallede oturuyoruz giyinisumden tut ne yemegi yaptigima kadar evden çıkıp market bakkal gittigime kadar eve kaçta gelip evden kaçta ciktigima kadar herkes birşey söylüyor evimdeki temizligime kadar ayakkabı dizisime kadar karisiliyor birde beni düşün.
Tabiki gorumcenin karışıp altın para saymak haddi değil senin yapacagin birak gorguzuzluk oluyorsa olsaydı herşeyi kamera cekseydi kim ne takmissa yarın bir gün onlarda mevlüt yaparken sende takardin hadi böyle olmadı neyse diyelim takı yastigini gorumcebin elinden alıp canım ben kaldiririm sağlam yere sen hiç merak etme diyip odana koyup kapini da kilitlicektin neyse olan olmuş boşver sıkma canını ben herseyi icime atip susa susa altan ala alaaa şimdi en küçük bir stresi kaldıramiyorum ellerimde vitilego çıktı yani elde beyazlama doktorlar stresten diyor ilaci ise yok sana demek istediğim birak ne gorumcenle ne kv ile kimseyle konuşma gidip gelme kendileri senin üstüne düşsün tabiki samimi olma aradiklarinda iyi tamam iyi akşamlar gibi tavırlı konuş hah kocankocanada gelinceee erkekler anne şefkati istiyorlar anneleri başnazladığı için bu kadar düşkünler sen o konuyu açmadan aman canım kocam ccim canım kocam diyip pohpohlicaksin annesiyle ilgili bir konu acarsada beni onlar değil sen ilgilendiriyorsun senden başka kimseyle muhattap olmak istemiyorum diyip konuyu kapatacaksin pohpohlamaya devam devam edeceksin erkek hangi yaşta olursa olsun çocuktur asla olgunlaşmaz kim el üstünde tutup canım cicim yapıp nazlarsa o kişinin yanında olur böyle ışte kardeşim

Biraz üzücü olmuş..Anlaşılan sizde hala lohusalık psikolojisindesiniz.çünkü bu sebepten boşanmak saçma.
Ayrıca neden eşinizden sizi savunmasını vs.bekliyorsunız ki?
Siz artık bir annesiniz ve esas doğanın gücü sizden yana.Keşke orada yastığı ellerinden alıp odadan çıkmalarını veya yastığı para neyse işte tekrardan salonunuza misafirlerin yanında güvenli bir yere koysaydınız.ve akşam eşim gelince birlikte bakacağız vs. Deseydiniz.
Problem eşinizden değil promlem sizin biraz çekingen ve hatta edepli davranmaya çalışmanız.
Ama karşınızda edepli biri varsa edep edilir.edepsize edepli davranmanız hata olmuş.
Bu da sizin sorununuz,eşinizi üzmeyin kendinizden soğutmayın durduk yerde.sadece alttan alttan ablasının yanlış yaptığını sizi misafirlerinize karşı utandırdığını oysa sizin eşinizle hediyelerinizi saymak istediğinizi söyleyin.çünkü genelde olması gereken budur.
Zaten siz bu olayı unutmazsınız.Bu da size ders olsun eşinizle ortak kararlar almaya çalışın ki dengesiz insanların oyuncağı olmayın! Sıkıştığınızda eşiniz ortak kararınızı bildiğinden sizi adam gibi savunacaktır.Ayrıca Hakkınızı haklılıkla savunun kadınlar! Erkeklerin sizi savunmasına bırakmayın işinizi.
Ayrıca ne hırsızlığıymış! SAÇMALIK! Kendi malınız artık o hediyeler.Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…