- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- Konu Sahibi ShellShock
Bütün bunlara rağmen sen niye annene evi temizletiyosun topla eşyalarını annenle gitsene hala o evde durmana anlam veremiyorumZaten artik dediginiz gibi ipler koptu ben de eski ben olmayacagim ve bundan sonra devam etse bile eski saygimi korumayacagim esimide karistirmayip cevaplarini verecegim. Sirf evimin huzuru bozulmasin diye sustum sustum ama artik canıma tak etti
Amin cok tesekkur ederim
Haklısınız artik benim tavir koymam lazim. Onceleri kendim savunurdum kendimi ama baktim yine ben suclu oluyorum esimden bekledim o da beceremedi ama artik ya herro ya merro kivamina getirdiler. Ya ben agizlarinin payini verip hadlerini bildirecegim ya da bosanacagiz kspilarina kina koyacagim
Daha onceleri ben savunurdum kendimi ama baktim olmuyor esimden bekledim bu da olmadi. Ya bosanacagiz ya da benim eski halimi mumla aratacagim
Emin olun yine yalanci fesat ben olurum. Terbiyesizler yaptijlarindan utanmayip birde bir altin daha vardi diyor kendisi kocasindan altin sakliyor benimdr oyle oldugumu dusunuyor gerzek
Eskiden ben savunurdum hakkimi ama baktim saygisiz damgasi yiyorum hep esime soyler oldum ama o da olmadi iste adam ailesi mutluysa mutlu ben onemli degilmisim onun icin...
Haklisiniz gercekten bende ayni sekilde birakin baskasinin malini mulkunu saymayi goz ucuyla bakamam. Esim benim fesat oldugumu dusunuyor ablasi iyilik etmis. Dudunceside sabit kalaca eminim birde utanmadan uste ciktilar
Cok haklisiniz dogru tespit bunlar hep benim hatam ... ama artik eski halimi cok arayacaklar
Artik inanin bosanmayi dort gozle bekliyorum ya da bosanmasam bile bu aileye eskisi kadar iyi olmayacagima emjnim. Umarim buraya kurtuldum diye konu acacagim gunlerde gelecek diyorum. Sadece biraz daha dusnup bundan sonraki hayatimda neler yapacağımı planlayacagim
Evet bende esimin yaptirdigini dusunuyorum
Aynen oyle. Benim annem butun eziyetimizi cekti annesi geldi bi tabak kaldirdi cok degerli old. allah bu anaci adamlardan korusun bizi
Biraz daha ustelerlerse eger ablan almistir diyecegim gercekten
Amin cok tesekkur ederim. Zaten artik kapimin yanindan gecirmeyecegim onlari
Birde bana sorun yasarken cok kirildim....
Haklisiniz artik bu raddeye geldim. Umarim sorunsuz kurtulurum bu aileden
Aynen oyle. Birde sadece onlara haklisiniz dese yine iyi birde bana gelip tavir koyuyor
Ben gorumceme cantaya altin koy desem ortaligi ayaga kaldirir emjnim allah herkesi sizin gibi naif insanlarla karsilastirsin ne diyeyim...
Birde daha bir altin eksik diye kiyameti koparttilar daha birsey demiyorum ne kadar çig insanlarmis ya
Aynen oyle yolda gorsem selam vermem bu pisliklere yuvam icin katlandim yeterince artik acacagim agzjmi yumacagim gozumu
Haklisiniz bu insanlarla markete bile gidilmez benim yaptigim da is gercekten
Aynen oyle kendinde o hakki nereden bulduysa terbiyesiz
Artik zaten fazlasiyla alacaklar cevaplarini
Zaten butun ozel gunlerimizin icine ediyorlar sagolsunlar. Cok hayatimizin icindeler biktim usandim
Yanlis anlasilmasin bizim baskalarjnin bebeklerine taktiklarimiz geldi oyle cok da zengin bir cevremiz yok tabiki bizimde
Aynen benim esimde oyle ama artik yemiyorum bu magdur ayaklarini hic suratina bile bakmadan yok sayiyorum evde
Zaten bu konu uzayacak ve bunlar bu konuy tartismaaya muhakkak gelecek ozaman kocasinjn yaninda solucem
Bilmiyorum artik bitecek galiba bu yuzden esimden bir beklentim kalmadi
Hayat enerjim kalmadi yasamak istemiyorum inanin
Aynen oyle bunlardan uzağa tasinmadan duzelmez de
Bir bakayim tesekkur ederim
Evet saygi gostereyim diye ezildim hep
Sizinki daha betermis grrcekten cok gecmis olsun unarim duzelir eliniz...artik pohpohlamakta ise yaramiyor adamin gozunde perde var resmen adalet duygusunu yitirmis
Haklisiniz edepsiz birine edepsiz olmak sart. Ama bunlar ailevek cingen bi tepki koysam hepsi ustume geliyor terbiyesiz pisler. Ama sadece bu ssbep yok ortada esimin beni sevdigini zaten dusunmuyorum umrunda ddgilim mutsuzlugum onu ilgilendirmiyor varsa yoksa ailesi ve kendi mutlulugu. Ben sadece aracim ona gore... bana saygısı bile olmayan bir adamla bir omur cok zor inanin hepsini yazsam cok uzayacak sadece tukettik evliligi
Bu sadece bardagi tasiran son damlaydi. Oncesi de cok zor. Zaten esimin akillandigini düşünürsem kar kis demeden tasinacagim
Tesekkur ederim ...
Cok haklisiniz benimde artik ona inancim kalmadi
Artik zaten eski beni cok aratacagim onlara. İstedikleri kadar uzulsunler hicbiri umrumda ddgil
Ben saymayip kaldiracaktim ama artik esim mi tembihledi neyse hemen altin derdine dustu terbiyesiz kadin
Aminnnn
Haklisiniz ben kendimden cok ödün vermisim yeni yeni anliyorum....
Estafirullah bizim taktiklarimiz geldi sadece oyle cok zengin bir cevremiz yok tabiki...
Konustum anliyo ama ailesine kiyamiyor...
Esimin tembihledigini dudunuyorum...
Haklisiniz milleti tepeme cikardim cok haklisiniz
Hanimlar son gelismeyi yaziyorum....
Sabah annem ile temizlik yapiyorduk geldi yine kavgaya tutustu neymis ablasi iyilik etmis ne varmis saydıysa. Sayanaz canim o altinlari birtek sen ve ben sayabiliriz ablan cok iyilik etmek isteseydi kapiyi tutardi sen altinlari sakla aksam esinle bakarsiniz derdi dedim. Benim yaram varmis gocunmusum. Yok benim yaram falan senin o terbiyesiz ablan kendi esinden altin sakladigi icin herkesi kendi gibi goruyor sadece utanmadan bana hirsiz damgasi yapistiriyor ve sende beni savunmuyorsun dedim annemde duydu hep . Anneme donup bagirdi bunlar senin sucun bizi bu hale sen getirdin diye bagirdi annemde ona bagirdi sen ne diyosun agzini topla diye resmen annemin ustube yuruyup el kol hareketi yapti ittim bende onu noluyoruz diye. Anneme dediki zamanında borc odetip bu kiza sahip cikmadiniz vs dedi. Annemin durumu olsa bana ödetmezdi o odedigimde ceyizimden 5000 tl falan. Anneme defol git dedi bebek kucagindaydi ver bebegimi dedi bende sen defol git dedim. Sonra odaya cekti beni sen ne bicim nankorsun bilmem ne diye saydirdi. Bende dogru ya saygida kusur etmedigim icin nankörüm dedim sen ailemin arkasindan konustun millete ozellerini actin dedi bende senin annen benim carsafimi gormedigini butun dulalesine anlatti senin teyzen ne hakla bana carsaf sordu zamaninda nerdeydin dedim. Allah sana kalbinin ekmegini yedirsib dedim tam cikarken bitti artik dedi. Gunaydin bende coktan bittin sen dedim annesi gile gitti. Canim annem okadar uzulduki ona ragmen evimi temizleyip oyle gitti... allah bu adami bildigi gibi yapsin