Altin Meselesi...

Zaten artik dediginiz gibi ipler koptu ben de eski ben olmayacagim ve bundan sonra devam etse bile eski saygimi korumayacagim esimide karistirmayip cevaplarini verecegim. Sirf evimin huzuru bozulmasin diye sustum sustum ama artik canıma tak etti

Amin cok tesekkur ederim

Haklısınız artik benim tavir koymam lazim. Onceleri kendim savunurdum kendimi ama baktim yine ben suclu oluyorum esimden bekledim o da beceremedi ama artik ya herro ya merro kivamina getirdiler. Ya ben agizlarinin payini verip hadlerini bildirecegim ya da bosanacagiz kspilarina kina koyacagim

Daha onceleri ben savunurdum kendimi ama baktim olmuyor esimden bekledim bu da olmadi. Ya bosanacagiz ya da benim eski halimi mumla aratacagim

Emin olun yine yalanci fesat ben olurum. Terbiyesizler yaptijlarindan utanmayip birde bir altin daha vardi diyor kendisi kocasindan altin sakliyor benimdr oyle oldugumu dusunuyor gerzek

Eskiden ben savunurdum hakkimi ama baktim saygisiz damgasi yiyorum hep esime soyler oldum ama o da olmadi iste adam ailesi mutluysa mutlu ben onemli degilmisim onun icin...

Haklisiniz gercekten bende ayni sekilde birakin baskasinin malini mulkunu saymayi goz ucuyla bakamam. Esim benim fesat oldugumu dusunuyor ablasi iyilik etmis. Dudunceside sabit kalaca eminim birde utanmadan uste ciktilar

Cok haklisiniz dogru tespit bunlar hep benim hatam ... ama artik eski halimi cok arayacaklar

Artik inanin bosanmayi dort gozle bekliyorum ya da bosanmasam bile bu aileye eskisi kadar iyi olmayacagima emjnim. Umarim buraya kurtuldum diye konu acacagim gunlerde gelecek diyorum. Sadece biraz daha dusnup bundan sonraki hayatimda neler yapacağımı planlayacagim

Evet bende esimin yaptirdigini dusunuyorum

Aynen oyle. Benim annem butun eziyetimizi cekti annesi geldi bi tabak kaldirdi cok degerli old. allah bu anaci adamlardan korusun bizi

Biraz daha ustelerlerse eger ablan almistir diyecegim gercekten

Amin cok tesekkur ederim. Zaten artik kapimin yanindan gecirmeyecegim onlari

Birde bana sorun yasarken cok kirildim....

Haklisiniz artik bu raddeye geldim. Umarim sorunsuz kurtulurum bu aileden

Aynen oyle. Birde sadece onlara haklisiniz dese yine iyi birde bana gelip tavir koyuyor

Ben gorumceme cantaya altin koy desem ortaligi ayaga kaldirir emjnim allah herkesi sizin gibi naif insanlarla karsilastirsin ne diyeyim...

Birde daha bir altin eksik diye kiyameti koparttilar daha birsey demiyorum ne kadar çig insanlarmis ya

Aynen oyle yolda gorsem selam vermem bu pisliklere yuvam icin katlandim yeterince artik acacagim agzjmi yumacagim gozumu

Haklisiniz bu insanlarla markete bile gidilmez benim yaptigim da is gercekten

Aynen oyle kendinde o hakki nereden bulduysa terbiyesiz

Artik zaten fazlasiyla alacaklar cevaplarini

Zaten butun ozel gunlerimizin icine ediyorlar sagolsunlar. Cok hayatimizin icindeler biktim usandim

Yanlis anlasilmasin bizim baskalarjnin bebeklerine taktiklarimiz geldi oyle cok da zengin bir cevremiz yok tabiki bizimde

Aynen benim esimde oyle ama artik yemiyorum bu magdur ayaklarini hic suratina bile bakmadan yok sayiyorum evde

Zaten bu konu uzayacak ve bunlar bu konuy tartismaaya muhakkak gelecek ozaman kocasinjn yaninda solucem

Bilmiyorum artik bitecek galiba bu yuzden esimden bir beklentim kalmadi

Hayat enerjim kalmadi yasamak istemiyorum inanin

Aynen oyle bunlardan uzağa tasinmadan duzelmez de

Bir bakayim tesekkur ederim

Evet saygi gostereyim diye ezildim hep

Sizinki daha betermis grrcekten cok gecmis olsun unarim duzelir eliniz...artik pohpohlamakta ise yaramiyor adamin gozunde perde var resmen adalet duygusunu yitirmis

Haklisiniz edepsiz birine edepsiz olmak sart. Ama bunlar ailevek cingen bi tepki koysam hepsi ustume geliyor terbiyesiz pisler. Ama sadece bu ssbep yok ortada esimin beni sevdigini zaten dusunmuyorum umrunda ddgilim mutsuzlugum onu ilgilendirmiyor varsa yoksa ailesi ve kendi mutlulugu. Ben sadece aracim ona gore... bana saygısı bile olmayan bir adamla bir omur cok zor inanin hepsini yazsam cok uzayacak sadece tukettik evliligi

Bu sadece bardagi tasiran son damlaydi. Oncesi de cok zor. Zaten esimin akillandigini düşünürsem kar kis demeden tasinacagim

Tesekkur ederim ...

Cok haklisiniz benimde artik ona inancim kalmadi

Artik zaten eski beni cok aratacagim onlara. İstedikleri kadar uzulsunler hicbiri umrumda ddgil

Ben saymayip kaldiracaktim ama artik esim mi tembihledi neyse hemen altin derdine dustu terbiyesiz kadin

Aminnnn

Haklisiniz ben kendimden cok ödün vermisim yeni yeni anliyorum....

Estafirullah bizim taktiklarimiz geldi sadece oyle cok zengin bir cevremiz yok tabiki...

Konustum anliyo ama ailesine kiyamiyor...

Esimin tembihledigini dudunuyorum...

Haklisiniz milleti tepeme cikardim cok haklisiniz

Hanimlar son gelismeyi yaziyorum....
Sabah annem ile temizlik yapiyorduk geldi yine kavgaya tutustu neymis ablasi iyilik etmis ne varmis saydıysa. Sayanaz canim o altinlari birtek sen ve ben sayabiliriz ablan cok iyilik etmek isteseydi kapiyi tutardi sen altinlari sakla aksam esinle bakarsiniz derdi dedim. Benim yaram varmis gocunmusum. Yok benim yaram falan senin o terbiyesiz ablan kendi esinden altin sakladigi icin herkesi kendi gibi goruyor sadece utanmadan bana hirsiz damgasi yapistiriyor ve sende beni savunmuyorsun dedim annemde duydu hep . Anneme donup bagirdi bunlar senin sucun bizi bu hale sen getirdin diye bagirdi annemde ona bagirdi sen ne diyosun agzini topla diye resmen annemin ustube yuruyup el kol hareketi yapti ittim bende onu noluyoruz diye. Anneme dediki zamanında borc odetip bu kiza sahip cikmadiniz vs dedi. Annemin durumu olsa bana ödetmezdi o odedigimde ceyizimden 5000 tl falan. Anneme defol git dedi bebek kucagindaydi ver bebegimi dedi bende sen defol git dedim. Sonra odaya cekti beni sen ne bicim nankorsun bilmem ne diye saydirdi. Bende dogru ya saygida kusur etmedigim icin nankörüm dedim sen ailemin arkasindan konustun millete ozellerini actin dedi bende senin annen benim carsafimi gormedigini butun dulalesine anlatti senin teyzen ne hakla bana carsaf sordu zamaninda nerdeydin dedim. Allah sana kalbinin ekmegini yedirsib dedim tam cikarken bitti artik dedi. Gunaydin bende coktan bittin sen dedim annesi gile gitti. Canim annem okadar uzulduki ona ragmen evimi temizleyip oyle gitti... allah bu adami bildigi gibi yapsin
Bütün bunlara rağmen sen niye annene evi temizletiyosun topla eşyalarını annenle gitsene hala o evde durmana anlam veremiyorum

kocanı bosa dıyemem ama annenden ozur dıleyene kadar barısma aılesıyle hıc grusme o senın annenın uzerıne yueuyorsa sende ac telefnu grumcene kv saydır yuvamı yıktınız de ıcjnde kalan herseyı syle hersey sızın yuzunuzden de, grumcene de ıcınde kalan herseyı syle kendı kocandan para sakladın benu de kendın gıbı sandın pıs yalancı yuva yıkıcı de barı ıcınde kalmasın neden sadece sen ve annen uzulecekmıs onlarda uzulsun. Olacaksa byle olsun

İki üç altın için nerelere gelmiş konu.Değer miydi arkadaşım.Görümceler kv deler meraklı olurlar kim ne takmış ne getirmiş diye.Seni de hatalı buldum,ha şu olur altınları görümcen alır gider sana vermez o zaman kızarsın ama belli ki sayısını öğrenmek istemişler ya da annene vermenden korkuyorlardır diyosun ya anemin durumu yok diye.Bence bu para konuları yüzünden eşinle kötü olma ayrıca küçük bebeğinle boşanırsan hata edersin,unutma keskin sirke küpüne zarar!

Altın yastığı zaten çok yanlış yani o alabiliyorsa herkes bir anlık dalgınlığında alabilirdi sen altın verenlerden alıp dolabına kaldırsaydın nasıl hemen bir hışım alıp sayabiliyor odana girebiliyor yani aklım almadı. Ne demek eşine mesaj atıcam falan anlamadım. Belki gerçekten ortadan kalksın diye aldı o arada saydı ama bir altın eksik niye dedi onu fa anlamadım her gelen altın takmıyor ki sonuçta bu sonuca nereden varmış
Gerçekten anlamadın mı dejavu,miktarlarını bildirecekki,bebeğin öz annesi harcamasın,saklamasın vs.
Altının eksik olması da,bazı bölgelerde altın taktıkları kişilerin adını ezbere bilirler.
Sayısını kesin gibi bildikleri için,takı takan, annenin eline verdiyse o da takmadıysa diye gelmiştir akıllarına.
Erkekler Allahın verdiği aklı kullanmadıkça bu olaylar.bitmez.Ne münasebet bu sözü söylemek,evi ayrı,kesesi ayrı insanlara.

Son gelişmelerini okudum.Annene cok buyuk saygisizlik etmiş.Sende onlarin evine gidip annesinin ablasinin üstüne yürüsen ne hissederdi? Ki senin yapman gerekrn birseydi bu.Hirsizlikla suçlanan sensin.Üstüne yürünen annen! Kocan kendine gelsin .Geri atma bana kalırsa.Davanda haklısın.

Gunceli 8.Sayfada
Sanirim ben bu evliliğe devam ettigim surece kadinlar kulübünde bdv ye konu acmalarim bitmeyecek....
Bugun kizimin mevludunu yaptik cok sukur. Her sey guzel gidiyor derken taki mevzusunda fire verdik ne yazik ki...
Takilar takilmadan evvel esimin yegeni video cekecegim diyip durdu. Gorgusuzluk olacagini dusundugum icin hayir dedim. Takilar takildi yastigi alip yatak odasina gececektim ki gorumcem kapti yastigi benden once kostu yatak odasina arkasindan gittim kizida geldi kapiyi kapatti. Dedimki Kendimce noluyoruz?
Altinlari saymaya basladi bende ne oluyor abla ne olacak ki takilar bende dedim gayet sert bir sekilde suan hatirlayamadigim benden dolayi bir sey olacakmis gibi bir imada bulundu . Bende inanin napacagimi sasirdim. Altinlari saydi paralari saydirdi bana da gozunu ayirmiyor paradan. Esime mj atacagini soyledi... sonra altinlari verip cikti. Ben once esimin yaptirdigini dusundum ve eve gelince altinlarla paralari firlatip bana benim evimde ablan ne hakla ne curretle benim cocugumun rizkini sayip beni hirsiz yerine koyuyor dedim noluyoruz ya dedi. Anlattik olayi bana hak verdi ve annem evde oldugu icin bu konuyu uzun uzun konusacagiz dedi. Sonra annesigile gidip geldi. Ve her zamanki gibi onlar iyilik melegi ben fesat ilan edildim. Ablasi yardimci olmus bana ev kalabalikmis vs vs. Dedimki ablan cok yardimci olmak istediyse eger kapiyi tutardi al kardesim say takini derdi cikip giderdi dedim. Bana masal anlatmayin igreniyorum sizden dedim. Sonra bir altin eksik diye laf cikardilar bende dedimki ablan yalan soylemesin zaten bu kadar bekliyorduk yeter artik bu kadar burnunu sokmasin o kim ki benim altinimin paramin hesabini tutuyor dedim. Neymis o ablasiymis. Gitti icki aldi icti icti salak salak muzikler dinleyip efkarlaniyor guya. Gidip dedimki ailenin bu evde olan hakimiyeti yetti artik bu hareketi ben yapsam burnumdan getirirdin ablana telefon acipta sen benim karima bunu nasil yaparsin diyemedin yaziklar oldun ben seninle mutlu degilim bunu bil dedim ciktim.
Simdi ailesi cok iyi ben fesat ve hirsizim. İnanamiyorum ya inanamiyorum. Bu olaylara annemde sahit oldu ve kadin okaadar uzuluyorki. İnanin boguldum yiprandim beni sindirmisler haberim yok. Esim eger ailesine tepki koymazda beni savunmazsa bosanacagim. Bu hayati yasamak istemiyorum bir omur bu insanlarla bir arada olmak istemiyorum. Ne olur bana birşeyler soyleyin ne olur bana destek verin. Babam yok diye mi oluyor bunlar? Babam olsaydi beni boyle sahipsiz sanmazlardi diyorum :KK43: annecigimde mereye kadar koruyup kollasin. Onuda sindirdiler resmsn. Canim anneme sahip cikamadim bunlarin karsisinda. Bu durumda bile kadin bana diyorki tepki koyamadim sen bana kizarsjb diye diyor ya :KK43: ben sevgili anneme bile sahip cikamadimmi bu adilerin karsisinda :KK43:

Bu nasıl bir olay ya! Altınlar zaten size takılmış onlar kim oluyor? Birde utanmadan bir tanesi eksik demiş yok sayıp eşinize msj atmış, kimin malını kimden koruyorlar? Bu normal bir şey değil valla hiç kabullenmeyin, siz hırsız mısınız yahu?

Hanimlar son gelisme
Esim bugun sanki dun icinden canavar cikmamis gibi sakince konustu benimle. Cocugum icin en uygunu neyse o olacak eger beraber kalmamız gerekirse beraber kaliriz ayrilmamiz gerekirse ayriliriz dedi. Benim annem bu eve gelmeyecekmis bende sen ne diyosun asil senin ailen gelmeyecek bu eve dedim. .zamaninda annem ona serefsiz demis kavga ederlerken onu sindirememis. Senin ablan bana hirsiz dedi onu napcs dedim. Yarib gelip benimle konuscakmis. İstemez suratini gormek istemiyorum ayrica en hayirlisi ayrilik gerekli islemleri yaparsib dedim

Hanimlar son gelisme
Esim bugun sanki dun icinden canavar cikmamis gibi sakince konustu benimle. Cocugum icin en uygunu neyse o olacak eger beraber kalmamız gerekirse beraber kaliriz ayrilmamiz gerekirse ayriliriz dedi. Benim annem bu eve gelmeyecekmis bende sen ne diyosun asil senin ailen gelmeyecek bu eve dedim. .zamaninda annem ona serefsiz demis kavga ederlerken onu sindirememis. Senin ablan bana hirsiz dedi onu napcs dedim. Yarib gelip benimle konuscakmis. İstemez suratini gormek istemiyorum ayrica en hayirlisi ayrilik gerekli islemleri yaparsib dedim
Gelecekler, siz ters davranırsanız eşiniz annenizin üstüne nasıl yürüdüyse sizin de yürüyecek. Altınları alıp sizi kapının önüne koyacaklar belkide. Bu konuşmanın size hiçbir yararı Yok. Onlar bugün gelmeden alacağınızı alıp o evden çıkın.

Okuyunca oturduğum yerden sinirlendim kimbilir siz ne kadar acı çekmişsinizdir.Allah eşinizi ıslah etsin insan etsin baba etsin koca etsin inşallah....Eşinizin ailesi de en yakın zamanda Allah’ından bulsun inşallah...
Bu arada bugün ve bundan sonraki günler onlarla bir araya gelmeyin derim çünkü eşinizle beraber sizin canınıza okurlar

Eşiniz ve ailesi çok saygısız ve görgüsüz insanlar.
Altınları kapıp odaya girmek te neyin nesi?
Sanane yahu sanane benim bebeğime takılan altından paradan. Size hırsız muamelesi yapıyor ama asıl hırsız o belkide,siz gitmeseniz alacaktı kafasına göre ne malum yani. Belkide aldı eksik diye size attı suçu. Nasıl bir cesaret anlayamıyorum cidden anlayamıyorum. Siz şimdi deseniz ki ablan aldı diye,nasıl ispat edebilir almadığını.
Eşinizde bir garip. Ablasına sana ne oluyor demiyor birde gelip üste çıkıyor.
Valla küçük bebeğinizde var,ne denir bilemiyorum. Allah yardımcınız olsun

Eşiniz ve ailesi çok saygısız ve görgüsüz insanlar.
Altınları kapıp odaya girmek te neyin nesi?
Sanane yahu sanane benim bebeğime takılan altından paradan. Size hırsız muamelesi yapıyor ama asıl hırsız o belkide,siz gitmeseniz alacaktı kafasına göre ne malum yani. Belkide aldı eksik diye size attı suçu. Nasıl bir cesaret anlayamıyorum cidden anlayamıyorum. Siz şimdi deseniz ki
O sonraki yaşananlara göre hiçbir şey. Eşi, konu sahibinin annesinin üstüne yürümüş ve bağırmış.

ShellShock ShellShock merhaba, merak ettim ne yaptınız?
Merhaba , en cok annemle olan kisma uzuldugum icin bosanma karari almistim esimide arayip eve gelme nerde kalirsan kal dedim ama annem resmen yalvardi kizim cocugun ocin sans ver benim umrumda degil bana ne dedigi dedi. Konustum esimle icindeki herseyi doktum. Bana hak veriyormus gibi gorundu. Ablasiyla olan mjlarinda ablasina onemli deil seninle ne alakasi var demis. İkili oynuyorsun cok tehlikelisin bundan sonra bende bana yaptiginiz muameleleri yapacagim size dedim. Aramiz cok iyi degil ama kotude degil. Mutsuzum. Sutumde bitti denecek kadar azaldi moralim bozuk. Anneme yapilani hala hazmedemiyorum hep agliyorum. Birde kendilerini hakli gördüler evime gelip posta koymaya kalktilar hoc gormedikleri bir shelli gosterdim hepsinin agzinin payini verdim. Hic birini arayip sormuyorum esimede akrabalarini ve aileni benden uzak tut artik dedim.

Merhaba , en cok annemle olan kisma uzuldugum icin bosanma karari almistim esimide arayip eve gelme nerde kalirsan kal dedim ama annem resmen yalvardi kizim cocugun ocin sans ver benim umrumda degil bana ne dedigi dedi. Konustum esimle icindeki herseyi doktum. Bana hak veriyormus gibi gorundu. Ablasiyla olan mjlarinda ablasina onemli deil seninle ne alakasi var demis. İkili oynuyorsun cok tehlikelisin bundan sonra bende bana yaptiginiz muameleleri yapacagim size dedim. Aramiz cok iyi degil ama kotude degil. Mutsuzum. Sutumde bitti denecek kadar azaldi moralim bozuk. Anneme yapilani hala hazmedemiyorum hep agliyorum. Birde kendilerini hakli gördüler evime gelip posta koymaya kalktilar hoc gormedikleri bir shelli gosterdim hepsinin agzinin payini verdim. Hic birini arayip sormuyorum esimede akrabalarini ve aileni benden uzak tut artik dedim.
İyi yaptınız ama şu an sizin düşüneceğiniz tek şey evladınız. Lütfen bol yemek yiyin, su için ve üzülmeyin. Bebeğiniz için yapın bunu. Sütünüz kesilmesin yazık.

İyi yaptınız ama şu an sizin düşüneceğiniz tek şey evladınız. Lütfen bol yemek yiyin, su için ve üzülmeyin. Bebeğiniz için yapın bunu. Sütünüz kesilmesin yazık.
Ugrasiyorum inanin emzirme destek geuplarini takip ediyorum elimden ne gelirse yapacagim sutumun gelmesi icin.. zaten artik kimseye eyvallahim kalmadigi icin icime atip dert etmeyecegim kendime.. cok tesekkur ederim ilginiz icin sevgiler...

İstersen çocuğunun bütün altınlarını gidip yersin ona ne? Ne sayması ayrıca ben kendim bile saymam ne takıldıysa takıldı evime gelen de onları çalacak değil hırlı hırsızı çağırmıyorum ya akrabalarımız geliyor. Kişi kendinden bilir demek işi. Boşanma falan düşünme dur bakalım bi hemen gemileri niye yakıyosun. Erkekler öyle canım gözlerine de soksan ailesinin hatalarını görmezden gelirler, bilseler de laf ettirmezler, hele biz konuştukça iyice onları savunurlar. Kendi kendini savunacaksın, altınları saymaya mı başladı alacaksın elinden hiç gerek yok bunlar hediye ne kadar olduğunun önemi yok diyeceksin, seni çocuğunun altınını saklamakla mı suçladı kocanı hiç karıştırmayacaksın arayacaksın görümceni çocuk benim, ona takılan da benim, ne istersem yaparım, sen hayırdır diyeceksin. Kocandan destek beklersen çok beklersin. Bu böyle yani bi tek senin eşin değil erkeklerin %90 ı böyle. Bunun için boşanılır mı bak daha yeni çocuğun olmuş. İnadına mutlu olun kudırsunlar.

Barışacağınızdan emindim. Daha öncede demiştim barışırsanız size değil annenize üzülürüm diye. Annenizle bebeğinize çok üzülüyorum gerçekten. Yorumum sert gelebilir kusura bakmayın. Sevdiğiniz için evde duruyorsunuz desem bu kadarı sevgi için bile fazla. Belli ki hazmedememişsiniz de. Kötü etkileniyorsunuz, bu da bebeğinizi etkiliyor. Neden hala o evde duruyorsunuz?

X