Altin Meselesi...

Bütün bunlara rağmen sen niye annene evi temizletiyosun topla eşyalarını annenle gitsene hala o evde durmana anlam veremiyorum

kocanı bosa dıyemem ama annenden ozur dıleyene kadar barısma aılesıyle hıc grusme o senın annenın uzerıne yueuyorsa sende ac telefnu grumcene kv saydır yuvamı yıktınız de ıcjnde kalan herseyı syle hersey sızın yuzunuzden de, grumcene de ıcınde kalan herseyı syle kendı kocandan para sakladın benu de kendın gıbı sandın pıs yalancı yuva yıkıcı de barı ıcınde kalmasın neden sadece sen ve annen uzulecekmıs onlarda uzulsun. Olacaksa byle olsun

İki üç altın için nerelere gelmiş konu.Değer miydi arkadaşım.Görümceler kv deler meraklı olurlar kim ne takmış ne getirmiş diye.Seni de hatalı buldum,ha şu olur altınları görümcen alır gider sana vermez o zaman kızarsın ama belli ki sayısını öğrenmek istemişler ya da annene vermenden korkuyorlardır diyosun ya anemin durumu yok diye.Bence bu para konuları yüzünden eşinle kötü olma ayrıca küçük bebeğinle boşanırsan hata edersin,unutma keskin sirke küpüne zarar!

Gerçekten anlamadın mı dejavu,miktarlarını bildirecekki,bebeğin öz annesi harcamasın,saklamasın vs.
Altının eksik olması da,bazı bölgelerde altın taktıkları kişilerin adını ezbere bilirler.
Sayısını kesin gibi bildikleri için,takı takan, annenin eline verdiyse o da takmadıysa diye gelmiştir akıllarına.
Erkekler Allahın verdiği aklı kullanmadıkça bu olaylar.bitmez.Ne münasebet bu sözü söylemek,evi ayrı,kesesi ayrı insanlara.

Son gelişmelerini okudum.Annene cok buyuk saygisizlik etmiş.Sende onlarin evine gidip annesinin ablasinin üstüne yürüsen ne hissederdi? Ki senin yapman gerekrn birseydi bu.Hirsizlikla suçlanan sensin.Üstüne yürünen annen! Kocan kendine gelsin .Geri atma bana kalırsa.Davanda haklısın.

Bu nasıl bir olay ya! Altınlar zaten size takılmış onlar kim oluyor? Birde utanmadan bir tanesi eksik demiş yok sayıp eşinize msj atmış, kimin malını kimden koruyorlar? Bu normal bir şey değil valla hiç kabullenmeyin, siz hırsız mısınız yahu?

Hanimlar son gelisme
Esim bugun sanki dun icinden canavar cikmamis gibi sakince konustu benimle. Cocugum icin en uygunu neyse o olacak eger beraber kalmamız gerekirse beraber kaliriz ayrilmamiz gerekirse ayriliriz dedi. Benim annem bu eve gelmeyecekmis bende sen ne diyosun asil senin ailen gelmeyecek bu eve dedim. .zamaninda annem ona serefsiz demis kavga ederlerken onu sindirememis. Senin ablan bana hirsiz dedi onu napcs dedim. Yarib gelip benimle konuscakmis. İstemez suratini gormek istemiyorum ayrica en hayirlisi ayrilik gerekli islemleri yaparsib dedim

Gelecekler, siz ters davranırsanız eşiniz annenizin üstüne nasıl yürüdüyse sizin de yürüyecek. Altınları alıp sizi kapının önüne koyacaklar belkide. Bu konuşmanın size hiçbir yararı Yok. Onlar bugün gelmeden alacağınızı alıp o evden çıkın.

Okuyunca oturduğum yerden sinirlendim kimbilir siz ne kadar acı çekmişsinizdir.Allah eşinizi ıslah etsin insan etsin baba etsin koca etsin inşallah....Eşinizin ailesi de en yakın zamanda Allah’ından bulsun inşallah...
Bu arada bugün ve bundan sonraki günler onlarla bir araya gelmeyin derim çünkü eşinizle beraber sizin canınıza okurlar

Eşiniz ve ailesi çok saygısız ve görgüsüz insanlar.
Altınları kapıp odaya girmek te neyin nesi?
Sanane yahu sanane benim bebeğime takılan altından paradan. Size hırsız muamelesi yapıyor ama asıl hırsız o belkide,siz gitmeseniz alacaktı kafasına göre ne malum yani. Belkide aldı eksik diye size attı suçu. Nasıl bir cesaret anlayamıyorum cidden anlayamıyorum. Siz şimdi deseniz ki ablan aldı diye,nasıl ispat edebilir almadığını.
Eşinizde bir garip. Ablasına sana ne oluyor demiyor birde gelip üste çıkıyor.
Valla küçük bebeğinizde var,ne denir bilemiyorum. Allah yardımcınız olsun

O sonraki yaşananlara göre hiçbir şey. Eşi, konu sahibinin annesinin üstüne yürümüş ve bağırmış.

ShellShock merhaba, merak ettim ne yaptınız?
Merhaba , en cok annemle olan kisma uzuldugum icin bosanma karari almistim esimide arayip eve gelme nerde kalirsan kal dedim ama annem resmen yalvardi kizim cocugun ocin sans ver benim umrumda degil bana ne dedigi dedi. Konustum esimle icindeki herseyi doktum. Bana hak veriyormus gibi gorundu. Ablasiyla olan mjlarinda ablasina onemli deil seninle ne alakasi var demis. İkili oynuyorsun cok tehlikelisin bundan sonra bende bana yaptiginiz muameleleri yapacagim size dedim. Aramiz cok iyi degil ama kotude degil. Mutsuzum. Sutumde bitti denecek kadar azaldi moralim bozuk. Anneme yapilani hala hazmedemiyorum hep agliyorum. Birde kendilerini hakli gördüler evime gelip posta koymaya kalktilar hoc gormedikleri bir shelli gosterdim hepsinin agzinin payini verdim. Hic birini arayip sormuyorum esimede akrabalarini ve aileni benden uzak tut artik dedim.

İyi yaptınız ama şu an sizin düşüneceğiniz tek şey evladınız. Lütfen bol yemek yiyin, su için ve üzülmeyin. Bebeğiniz için yapın bunu. Sütünüz kesilmesin yazık.

İyi yaptınız ama şu an sizin düşüneceğiniz tek şey evladınız. Lütfen bol yemek yiyin, su için ve üzülmeyin. Bebeğiniz için yapın bunu. Sütünüz kesilmesin yazık.
Ugrasiyorum inanin emzirme destek geuplarini takip ediyorum elimden ne gelirse yapacagim sutumun gelmesi icin.. zaten artik kimseye eyvallahim kalmadigi icin icime atip dert etmeyecegim kendime.. cok tesekkur ederim ilginiz icin sevgiler...

İstersen çocuğunun bütün altınlarını gidip yersin ona ne? Ne sayması ayrıca ben kendim bile saymam ne takıldıysa takıldı evime gelen de onları çalacak değil hırlı hırsızı çağırmıyorum ya akrabalarımız geliyor. Kişi kendinden bilir demek işi. Boşanma falan düşünme dur bakalım bi hemen gemileri niye yakıyosun. Erkekler öyle canım gözlerine de soksan ailesinin hatalarını görmezden gelirler, bilseler de laf ettirmezler, hele biz konuştukça iyice onları savunurlar. Kendi kendini savunacaksın, altınları saymaya mı başladı alacaksın elinden hiç gerek yok bunlar hediye ne kadar olduğunun önemi yok diyeceksin, seni çocuğunun altınını saklamakla mı suçladı kocanı hiç karıştırmayacaksın arayacaksın görümceni çocuk benim, ona takılan da benim, ne istersem yaparım, sen hayırdır diyeceksin. Kocandan destek beklersen çok beklersin. Bu böyle yani bi tek senin eşin değil erkeklerin %90 ı böyle. Bunun için boşanılır mı bak daha yeni çocuğun olmuş. İnadına mutlu olun kudırsunlar.

Barışacağınızdan emindim. Daha öncede demiştim barışırsanız size değil annenize üzülürüm diye. Annenizle bebeğinize çok üzülüyorum gerçekten. Yorumum sert gelebilir kusura bakmayın. Sevdiğiniz için evde duruyorsunuz desem bu kadarı sevgi için bile fazla. Belli ki hazmedememişsiniz de. Kötü etkileniyorsunuz, bu da bebeğinizi etkiliyor. Neden hala o evde duruyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…