Altin Meselesi...

Kapiya gelip kovmayi bekleme bence. Ara görümcenin kocasini karin böyle böyle yapti herhalde kendisi senden altin sakladigi icin benden de bekledi. Senin karini yaptigi yüzünden kocamla kötü olduk bosaniyoruz de kapat. Birak onlarin da huzuru kacsin

anahtarı değiştir giremesin içeri bir şok olsunlar
bir de evin içine girip seni sinir etmesine haklıymış gibi pos kesmesine sakın izin verme
sakın bu olayı tepkisiz bırakma
annenden ne istiyor hadsiz

madem boşanmayı göze alıyorsun ben bunu yapardım
Aynen oyle artik gozum karardi elimden geleni ardma koymayacagim

Kapiya gelip kovmayi bekleme bence. Ara görümcenin kocasini karin böyle böyle yapti herhalde kendisi senden altin sakladigi icin benden de bekledi. Senin karini yaptigi yüzünden kocamla kötü olduk bosaniyoruz de kapat. Birak onlarin da huzuru kacsin
Hatta daha ileri gidip yuzune gulup arkasindan konustugu kisileride arayasin geliyor

Benim annemin üstüne yürüyecek adamı ben döverim. Bakın bu kadar net konuşuyorum. Daha da barışırsanız gerçekten size değil annenize üzülürüm. 30 liralık ısıtıcılar var alın gidin annenizin evine. Altın ve paraları alıp gidin diyeceğim fakat bir avukatla konuşsanız daha iyi olur bunun İçin. Avukat bulana kadar altınları çocuğunuz İçin olan bir hesap açıp koyarsanız hırsızlıkla suçlamazlar. En acilinden işe girin anneniz işten çıksın bebeğe bakar zaten maaş alamıyormuş.

Bakın her şeyin bedeli ödenir annelerin hakkı ödenmez. Bunu annenize yapan insanı lütfen affetmeyin.

ShellShock ShellShock asla böyle birşey yapma bu sefer kocami ayartmaya çalışıyorsun derler kardesim dedigin kayininla bile yok nikah düşüyor yok hareketlerinize dikkat eşim diyenler gorumcenin kocası meselesini hayli hayli derler ama canım boşver ne halleri varsa görsün evde içki ictiginin veya yaptığı terbiyesizce hareketlerini videoya çek kanıtın olsun kuzum boşanma davanı acarsan kanıtın olsun

Birde ona sorun ben arayacakmisim onu
Son durum ne canım canım benim ya annen ne haldedir şimdi oturup ben aglayacağım nerdeyse şimdi kadın nasıl yıkılıp aglamistir anneni ara zor bence anne cektiklerimin biraz ini gordun ışte benim düşüncem boşanıp ayrilmak bosanirken de tabiki hem senin hemde çocuğunun rızkını al sana cektirdikleri yanına kalmasin ben senin yanina gelmek istiyorum çocuğuma bak bende çalışırım ve geciniriz de

Benim annemin üstüne yürüyecek adamı ben döverim. Bakın bu kadar net konuşuyorum. Daha da barışırsanız gerçekten size değil annenize üzülürüm. 30 liralık ısıtıcılar var alın gidin annenizin evine. Altın ve paraları alıp gidin diyeceğim fakat bir avukatla konuşsanız daha iyi olur bunun İçin. Avukat bulana kadar altınları çocuğunuz İçin olan bir hesap açıp koyarsanız hırsızlıkla suçlamazlar. En acilinden işe girin anneniz işten çıksın bebeğe bakar zaten maaş alamıyormuş.

Bakın her şeyin bedeli ödenir annelerin hakkı ödenmez. Bunu annenize yapan insanı lütfen affetmeyin.
Isitici yani elektrikli soba bimde 50 tl mıydı neydi nerdeyse tüm odayı isitiyor biz geçen yıl almıştık bildiğin terletiyor bile ShellShock ShellShock

Benim tek tepkim artik bosanma dilekcesi vermek olacak. Zira ben bu adamla on kez de konussam bin kez de konussam biz burdan tasinmadan ailesinden uzaklasip mesafe koymadan bu evlilik yurumeyecek gibi
Bende öyle yapMaya çalışıyorum canım aynı mahalllede oturmak istemiyorum ikna edebilirsem eylül de çıkacağız hayırlısıyla inşallah

Bu ornekler hic bitmez tatlim.

Benim oglum dogdu. Benim tarafim cok kalabalik. Haliyle altinim cok oldu. Babam yarim, annem yarim, abim tam diger abilerim ceyrek, kuzenlerim ceyrek, dayilarim ceyrek takti. Anlayacaginiz o zamanin parasiyla 30 grlik burgu bilezik parasi oldu.

Herneyse benim kocamin tarafindan da sadece 1 ceyrek takildi o da kvdemden.

Bende esime dedim ki bunu bilezik yapalim car cur olmasin dedim.

Hemen kv dem atladi oglumun altinlarinimi yiyeceksin dedi!

Oncelikle o benim oglum. O taktigi tek ceyrek harici gerisi benim ailemden.

Sen kim oluyorsunda oglumun altinlarini yemekle sucluyorsun!

Diyemedim tabi.....

Ve evet o altinlar car cur oldu. Bir iki bir iki gitti hep!

Halaaaa aklima geldikce sinir oluyorum.

Benim ailem oglum icin doktu sacti. Kiymete binmedi. Kv dem senede 100 tl gonderse esim ne guzel anam var diyip kiymete bindiriyor.

Valla bu kocalar cok cakal. Aileleri her daim kiymetli!
Yüzüne vursaydin ailesinin kıymetli dedigim benim ailem hemde dayilarima kadar yarın altın tam altın çeyrek altınlar yaktı sizin aileden sadece annen 1 çeyrek taktı adetiniz yokmu sizin benim ailemailem yaptı zaten al annenannenin çeyreğini ben gerisiyle car cur olmasın oglumun geleceği için saklayacagim kimsede karisamaz deseydin

Altın yastığı zaten çok yanlış yani o alabiliyorsa herkes bir anlık dalgınlığında alabilirdi sen altın verenlerden alıp dolabına kaldırsaydın nasıl hemen bir hışım alıp sayabiliyor odana girebiliyor yani aklım almadı. Ne demek eşine mesaj atıcam falan anlamadım. Belki gerçekten ortadan kalksın diye aldı o arada saydı ama bir altın eksik niye dedi onu fa anlamadım her gelen altın takmıyor ki sonuçta bu sonuca nereden varmış

Evet ya birde. O var takan var takamayan var ben düğünlerde yapılanı da görgüsüzlük olarak düşünüyorum keza ben dinletemedim benim de öyle oldu malesef ;(

şu düğünlerde, mevlütlerde vs altın takılma geleneği azalarak tümden bir bitse Türk insanı vala rahata erecek orası kesin. bdv konuları da bir bir azalır böylece..

Gerçekten de sizi sindirmisler , ben olsaydım Bebeğimi alıp o evden çıkardım hemen , soranlara da hirsizlikla itham edildim , kendi cocugumun altinlarini calmakla diye ortalığı ayağa kaldirirdim.
Besbelli esinizde is yok , kendi başınızın çaresine bakicaksiniz ..
Gerçekten bu devirde çirkef olan kazanır (böyle insanlara karşı )

X