Altin Meselesi...

O kadar ciddi bir durum var ve esiniz oturup içiyor öyle mi. Keske daha sağlam durup, farkına varsa olayın. Bu altın olayını aşmış, haneye tecavuz olmuş bana göre. Düğünümde altın torbasını esimin 40 li yaslarda ki kuzeni almış. Dedim o torba çabuk gelecek. Geldi, gönderdim gelin arabasına koydurdum. O kadar kızıyorum ki insanların hadsiz davranislarina.

O kadar ciddi bir durum var ve esiniz oturup içiyor öyle mi. Keske daha sağlam durup, farkına varsa olayın. Bu altın olayını aşmış, haneye tecavuz olmuş bana göre. Düğünümde altın torbasını esimin 40 li yaslarda ki kuzeni almış. Dedim o torba çabuk gelecek. Geldi, gönderdim gelin arabasına koydurdum. O kadar kızıyorum ki insanların hadsiz davranislarina.
Bu kadin daha oncede benim telefonumu kurcalamak gibi bir terbiyesizlikte yapti ve esin yone tepki koymadi.sanirim sonraki adim daha fazlasi olacak. Esimden inanilmaz sogudum. Ailesinin adini bile duymak istemiyorum. Biraz daha boyle tepki vermezse ki sanmiyorum vermeyecek inceldigi yerden kopartip bosanacagim.

Bu kadin daha oncede benim telefonumu kurcalamak gibi bir terbiyesizlikte yapti ve esin yone tepki koymadi.sanirim sonraki adim daha fazlasi olacak. Esimden inanilmaz sogudum. Ailesinin adini bile duymak istemiyorum. Biraz daha boyle tepki vermezse ki sanmiyorum vermeyecek inceldigi yerden kopartip bosanacagim.

Bu annene yazdığın mesajı okuyan görümce mi?
Ya bak bebeğin de varmış. Esin senin tepkilerini ciddiye mi almıyor acaba. Biraz sessiz kalıp ummadığı anda mi bir tepki versen. Ya da olay üzerine değil de, sakin bir zamanda, bir daha benimle ilgili bir konuda müdahale olursa, senin (esim olarak), ailen olarak, bana-bize-evimize gereken hassasiyette misin diye bakacağım, sen yapmazsan ben çekirdek ailemi korumak icin gerekeni yaparım minvalindeki bir konuşma mi yapsan.

Sanirim ben bu evliliğe devam ettigim surece kadinlar kulübünde bdv ye konu acmalarim bitmeyecek....
Bugun kizimin mevludunu yaptik cok sukur. Her sey guzel gidiyor derken taki mevzusunda fire verdik ne yazik ki...
Takilar takilmadan evvel esimin yegeni video cekecegim diyip durdu. Gorgusuzluk olacagini dusundugum icin hayir dedim. Takilar takildi yastigi alip yatak odasina gececektim ki gorumcem kapti yastigi benden once kostu yatak odasina arkasindan gittim kizida geldi kapiyi kapatti. Dedimki Kendimce noluyoruz?
Altinlari saymaya basladi bende ne oluyor abla ne olacak ki takilar bende dedim gayet sert bir sekilde suan hatirlayamadigim benden dolayi bir sey olacakmis gibi bir imada bulundu . Bende inanin napacagimi sasirdim. Altinlari saydi paralari saydirdi bana da gozunu ayirmiyor paradan. Esime mj atacagini soyledi... sonra altinlari verip cikti. Ben once esimin yaptirdigini dusundum ve eve gelince altinlarla paralari firlatip bana benim evimde ablan ne hakla ne curretle benim cocugumun rizkini sayip beni hirsiz yerine koyuyor dedim noluyoruz ya dedi. Anlattik olayi bana hak verdi ve annem evde oldugu icin bu konuyu uzun uzun konusacagiz dedi. Sonra annesigile gidip geldi. Ve her zamanki gibi onlar iyilik melegi ben fesat ilan edildim. Ablasi yardimci olmus bana ev kalabalikmis vs vs. Dedimki ablan cok yardimci olmak istediyse eger kapiyi tutardi al kardesim say takini derdi cikip giderdi dedim. Bana masal anlatmayin igreniyorum sizden dedim. Sonra bir altin eksik diye laf cikardilar bende dedimki ablan yalan soylemesin zaten bu kadar bekliyorduk yeter artik bu kadar burnunu sokmasin o kim ki benim altinimin paramin hesabini tutuyor dedim. Neymis o ablasiymis. Gitti icki aldi icti icti salak salak muzikler dinleyip efkarlaniyor guya. Gidip dedimki ailenin bu evde olan hakimiyeti yetti artik bu hareketi ben yapsam burnumdan getirirdin ablana telefon acipta sen benim karima bunu nasil yaparsin diyemedin yaziklar oldun ben seninle mutlu degilim bunu bil dedim ciktim.
Simdi ailesi cok iyi ben fesat ve hirsizim. İnanamiyorum ya inanamiyorum. Bu olaylara annemde sahit oldu ve kadin okaadar uzuluyorki. İnanin boguldum yiprandim beni sindirmisler haberim yok. Esim eger ailesine tepki koymazda beni savunmazsa bosanacagim. Bu hayati yasamak istemiyorum bir omur bu insanlarla bir arada olmak istemiyorum. Ne olur bana birşeyler soyleyin ne olur bana destek verin. Babam yok diye mi oluyor bunlar? Babam olsaydi beni boyle sahipsiz sanmazlardi diyorum :KK43: annecigimde mereye kadar koruyup kollasin. Onuda sindirdiler resmsn. Canim anneme sahip cikamadim bunlarin karsisinda. Bu durumda bile kadin bana diyorki tepki koyamadim sen bana kizarsjb diye diyor ya :KK43: ben sevgili anneme bile sahip cikamadimmi bu adilerin karsisinda :KK43:
Mevludunuz hayırlı olsun haklisiniz sizin çatinizin altına giren sizin mahreminizdır siz yardım istemediğiniz müddetçe karışmamalılar ayrıca zaten karismanin ilerisinde sanki kendisine gelen altınlar gibi davranmış üzerine eksik var diyerek sizi suçlamış çok garip gerçekten had işte herkesin ilk bilmesi gereken şey had.....

Esim ailesine gelince aslan kesilip bana gelince kedi olanlardan. Bu kadarini beklemezdim. Ama bence altinlari saymasini ablasina kendisi soyledi yalandan ceviriyorlar lafi. Nefret ediyorum hepsinden

Bu annene yazdığın mesajı okuyan görümce mi?
Ya bak bebeğin de varmış. Esin senin tepkilerini ciddiye mi almıyor acaba. Biraz sessiz kalıp ummadığı anda mi bir tepki versen. Ya da olay üzerine değil de, sakin bir zamanda, bir daha benimle ilgili bir konuda müdahale olursa, senin (esim olarak), ailen olarak, bana-bize-evimize gereken hassasiyette misin diye bakacağım, sen yapmazsan ben çekirdek ailemi korumak icin gerekeni yaparım minvalindeki bir konuşma mi yapsan.
Benim tek tepkim artik bosanma dilekcesi vermek olacak. Zira ben bu adamla on kez de konussam bin kez de konussam biz burdan tasinmadan ailesinden uzaklasip mesafe koymadan bu evlilik yurumeyecek gibi

Mevludunuz hayırlı olsun haklisiniz sizin çatinizin altına giren sizin mahreminizdır siz yardım istemediğiniz müddetçe karışmamalılar ayrıca zaten karismanin ilerisinde sanki kendisine gelen altınlar gibi davranmış üzerine eksik var diyerek sizi suçlamış çok garip gerçekten had işte herkesin ilk bilmesi gereken şey had.....
Keske biraz insan olsalar hadlerini bilirkerdi. Esimden yuz buluyorlar bu kadar.

Boşanma dilekçesini vermeden bari hizaya sokun...
Eşinizin ailesini tamamen hayatınızdan çıkarın.
Ararlarsa açmayın, gelirlerse kapıya çıkmayın.
Çocuğu da göstermeyin.
Eşiniz laf ederse ona da kapıyı gösterin.
Burada karın ve evladın orada anan bacın.
Yap seçimini nasıl bir aile istiyorsan diyin.
Öyle yada böyle ipler kopacaksa, hem onların hadsizlikleri yanına kalmasın. Kovulmak ne demek bir tatsınlar, hem eşinize bir şans olmuş olur belki dank eder.
Ama eğer bunu eşiniz istediyse, ki siz öyle düşünüyorsunuz,
Beni kendi evladımın hediyesini çalmakla suçlayacak,
Üstüne de ablasına bu çirkinliği yansıtacak,
Beni kontrol ettirecek...çok zor yüz yüze bakmanız..

Canim baban yoksa rabbin var. Yuvani evladını koruyacak olan sensin. Bende 6 tane nurtopu gibi kaynana var. Gorumce kp kayin yenge ne ararsan. Benimde eşim cok sakin yapıda ve sabirli biridir. 2.5 sene neler cektim ben. Ama kendimi hic ezdirmedim.hep dik ve güçlü durdum. Onlar beni ezilemeyecek biri olarak gordu. Zayifligimi kendime sakladim. Esim duzelir diye kalp kirmak istemedi. Hamile olunca bana eziyetleri artinca postayi koydu. Eger koymasaydi ben ona tavrimi cok net koyucaktim. Yoksa yuvam dagilacakti. yavrumu dusundum. Illaki baban mi olmali. Benim Rabbim var deyip dişini goster. Bu evin hanimi benim. Isinize geliyorsa. Gerekiyorsa gitme gelmesinler bebegini gosterme. Esinede tavrını koy. Yapmasanda boyle giderse yuvan yikilacak. Eğer eşin adam olmazsa da bu yuvan yikilacak. Bari sonra icinde kalip pismanlik yaşama geriye dönüşü yok. Insallah eşin gozunu acarda yuvanda kurtulur.

kimseye kendinizi ispat etmek zorunda degilsiniz.
gelen hediye takıları hesap açıp bankaya yatırın soran olursa da yedim dersiniz.
yakın zamanda elinizden almak için hamle yapmaya çalışır gibi geldi bu tipler.
sizin orda savunamadıgınız şeyi eşinizden neden beklediniz.
saymayacaksın diyip alsaydınız elinden.
en büyük hata eşinizi ortaya almaya çalışmakla oluyor.
görümce valide ile tartışmaya mahreminize sokmaya hiçç gerek yok siz o evin hanımısınız siz izin verdiginiz kadar size karışabilirler unutmayın.
eşinizle aranız nekadar mutlu olursa ailesi okadar zorlanacaktır

İyi de sizde o ailenin evinizin içine kadar girmesine müsaade ediyorsunuz. Yani saysın altınları orada ablasıyla kavga etmeyip eşinize niye bu işi havale ediyorsunuz. Sende ablasını ara bana bu kadar altin verdin. Sayarken 1 tanesini cukkaladin mi nerde öbür altın diye bağır çağır bakalım ne yapacaklar.

Eşin bu konuda yanlış yapıyor hep sana sen haklısın da demesin ama kim haklı ise o anda onun yanımda durmayı bilmeli

Canım benim sen niye karıştırıyorsun herşeye eşini. Ondan bekleme yapacak olsa yapardı. Senin elin ağzın armut mu topluyor. Gündüz evde Mevlüt var olaylar olaylar. Adam akşam geliyor senden dinliyor senin gazınla gidiyor bir de onlardan dinliyor. Adam görmüyor ki sadece dinliyor. Kimi dinlerse de ona hak veriyor. Esin çok haklı adam resmen aranızda tenis topuna dönmüş. Sen kendi kavganın kendin vereceksin.

Ya noluyo bı görümcelere anlamıyorum. Ben de görümceyim ve onlardaki rahatlığı görünce hayret ediyorum. Ben öyle olcam değil altınları alıp saymak dokunmaya çekinirim. Resmen ruh hastası bunlar başka birşey değil.
Çok kırılmışsın ben de olsam eşim benim arkamda durmasa ben de çok kötü olurum. Umarım eşin hatasını anlar.
Bir de babam yok diye mi oluyor demişsin ama pislik yapacak insan babası varmış yokmuş ona bakmaz

Konularınızı devamlı takip ediyorum.. Sizin eşiniz ana kuzusu denilen tiplerden. Doğruyu az çok oda görüyor ama annesini, kardeşini tutuyor. Kendi ailesini olduğunu, eşi ve çocuklarının olduğunu daha farkına varamamış. Ne yazık ki siz de eşinizin ailesine zamanında tepkinizi koyamamışsınız, sizi sindirmişler resmen.
Anneniz bile sinmiş. Baksanıza küçük bir kelime dahi edememiş. Kocanız size ailesindeki herkesi saydırtmış ama siz annenizi saydırtamamışsınız. Tebrikler eşinize.

Her konunuzu takip ediyorum. Daha önce yazdığımı yine yazayım, sizin evliliğiniz düzelmez. En fazla günü kurtarıyorsunuz. Birde siz eşinizin görümcenize Altını saymasını istediğini söylüyorsunuz. Çocuğumun rızkını çalacağımı düşünüyorsa eşim, çocuğumun öz annesine değil de halasına güveniyorsa ben o insana eşim bile demezdim. Siz boşanacağım deyip boşanmayacaksınız o ayrı tabii. Olan yıllarınıza olacak yazık gerçekten üzülüyorum

Anlattıklarınızdan ve eşinizin tarafının cür et ettiği şeylerde eşinizin payının oldugunu düşünüyorum.Altınları vermiş görümce,bilgiyi almış eşinizle paylaşmış,görevini tamamlamış yani.Eşinizin de size güveni yok sanırım.Boşanma lafı geçirdiyseniz altınları teminat yapacağınızdan şüphelenebilir gibi geldi.İş eşte bitiyor malesef :KK43:

Bu ornekler hic bitmez tatlim.

Benim oglum dogdu. Benim tarafim cok kalabalik. Haliyle altinim cok oldu. Babam yarim, annem yarim, abim tam diger abilerim ceyrek, kuzenlerim ceyrek, dayilarim ceyrek takti. Anlayacaginiz o zamanin parasiyla 30 grlik burgu bilezik parasi oldu.

Herneyse benim kocamin tarafindan da sadece 1 ceyrek takildi o da kvdemden.

Bende esime dedim ki bunu bilezik yapalim car cur olmasin dedim.

Hemen kv dem atladi oglumun altinlarinimi yiyeceksin dedi!

Oncelikle o benim oglum. O taktigi tek ceyrek harici gerisi benim ailemden.

Sen kim oluyorsunda oglumun altinlarini yemekle sucluyorsun!

Diyemedim tabi.....

Ve evet o altinlar car cur oldu. Bir iki bir iki gitti hep!

Halaaaa aklima geldikce sinir oluyorum.

Benim ailem oglum icin doktu sacti. Kiymete binmedi. Kv dem senede 100 tl gonderse esim ne guzel anam var diyip kiymete bindiriyor.

Valla bu kocalar cok cakal. Aileleri her daim kiymetli!

Sanirim ben bu evliliğe devam ettigim surece kadinlar kulübünde bdv ye konu acmalarim bitmeyecek....
Bugun kizimin mevludunu yaptik cok sukur. Her sey guzel gidiyor derken taki mevzusunda fire verdik ne yazik ki...
Takilar takilmadan evvel esimin yegeni video cekecegim diyip durdu. Gorgusuzluk olacagini dusundugum icin hayir dedim. Takilar takildi yastigi alip yatak odasina gececektim ki gorumcem kapti yastigi benden once kostu yatak odasina arkasindan gittim kizida geldi kapiyi kapatti. Dedimki Kendimce noluyoruz?
Altinlari saymaya basladi bende ne oluyor abla ne olacak ki takilar bende dedim gayet sert bir sekilde suan hatirlayamadigim benden dolayi bir sey olacakmis gibi bir imada bulundu . Bende inanin napacagimi sasirdim. Altinlari saydi paralari saydirdi bana da gozunu ayirmiyor paradan. Esime mj atacagini soyledi... sonra altinlari verip cikti. Ben once esimin yaptirdigini dusundum ve eve gelince altinlarla paralari firlatip bana benim evimde ablan ne hakla ne curretle benim cocugumun rizkini sayip beni hirsiz yerine koyuyor dedim noluyoruz ya dedi. Anlattik olayi bana hak verdi ve annem evde oldugu icin bu konuyu uzun uzun konusacagiz dedi. Sonra annesigile gidip geldi. Ve her zamanki gibi onlar iyilik melegi ben fesat ilan edildim. Ablasi yardimci olmus bana ev kalabalikmis vs vs. Dedimki ablan cok yardimci olmak istediyse eger kapiyi tutardi al kardesim say takini derdi cikip giderdi dedim. Bana masal anlatmayin igreniyorum sizden dedim. Sonra bir altin eksik diye laf cikardilar bende dedimki ablan yalan soylemesin zaten bu kadar bekliyorduk yeter artik bu kadar burnunu sokmasin o kim ki benim altinimin paramin hesabini tutuyor dedim. Neymis o ablasiymis. Gitti icki aldi icti icti salak salak muzikler dinleyip efkarlaniyor guya. Gidip dedimki ailenin bu evde olan hakimiyeti yetti artik bu hareketi ben yapsam burnumdan getirirdin ablana telefon acipta sen benim karima bunu nasil yaparsin diyemedin yaziklar oldun ben seninle mutlu degilim bunu bil dedim ciktim.
Simdi ailesi cok iyi ben fesat ve hirsizim. İnanamiyorum ya inanamiyorum. Bu olaylara annemde sahit oldu ve kadin okaadar uzuluyorki. İnanin boguldum yiprandim beni sindirmisler haberim yok. Esim eger ailesine tepki koymazda beni savunmazsa bosanacagim. Bu hayati yasamak istemiyorum bir omur bu insanlarla bir arada olmak istemiyorum. Ne olur bana birşeyler soyleyin ne olur bana destek verin. Babam yok diye mi oluyor bunlar? Babam olsaydi beni boyle sahipsiz sanmazlardi diyorum :KK43: annecigimde mereye kadar koruyup kollasin. Onuda sindirdiler resmsn. Canim anneme sahip cikamadim bunlarin karsisinda. Bu durumda bile kadin bana diyorki tepki koyamadim sen bana kizarsjb diye diyor ya :KK43: ben sevgili anneme bile sahip cikamadimmi bu adilerin karsisinda :KK43:
Altını ablası çalmış olabilir. Yastığı kaçırdığına göre.

Esinizden yuz almis gorumce belli, once esinizin kuruntusunu hakki cikarin bence yani altinlari alin ve bi hesaba yatirin ya da ne bileyim bi kunye bilezik yaptirin cocugunuz icin kendinizde tutun. Ailesiyle iliskinizi kesin komple, mevlutte yapilmis zaten onlara ihtiyaciniz yok, zaten boyle sinir bozucu davranislari olan insanlara hayatinizin hicbir yerinde ihtiyaciniz yok. Allah sabir versin...

X