Merhaba kizlar ben sahura kalktım benimki birbucuk yaşında olunca orucumu tutayım dedim.
B Beybipattis Allah kabul etsin kızlarGünaydın amin canm Allah'ım kabul etsin
Sahurun gayet güzel canm afiyet olsun. Ben son anda kalktım hazırladım,
Haşlanmış yumurta,yarım dilim ekmek, sucuklu yumurta, kk kadar peyni 3 yeşil zeytin bol su içtim,
İnşallah sutumuzde de azalma olmaz
Günaydın canım şükür ya toparlandı.Boğazları ağrıyomuş ilaçlar iyi geldi bugün normal uyandı
Bu listeyle kilo verebılıyormusunuz bana cok fazla gıbı geldı
İyi olmasına sevindimB Beybipattis Allah kabul etsin kızlar
Günaydın canım şükür ya toparlandı.Boğazları ağrıyomuş ilaçlar iyi geldi bugün normal uyandı
Bende bugün çok zorlandım. İnanılmaz baş ağrısı mide bulantısı.ilac aldım geçmesini bekliyorum. İlk günler oluyor bende böyleOruç nasıl gidiyor kizlar ben dün çok kötüydüm , susuzluk var, bugün dünden daha iyi sanki
Çok geçmiş olsun daha iyi olursun umarımBende bugün çok zorlandım. İnanılmaz baş ağrısı mide bulantısı.ilac aldım geçmesini bekliyorum. İlk günler oluyor bende böyle
Afiyet şifa olsun canmDün ki menüm
Sahur
küçük yufka ekmeği,1 kk peynir,1 tatlı kaşığı tereyağ,3 zeytin,1 bardak süt,3 hurma
İftarda
1 hurma
1 kase tarhana çorbası
Sebzeli bulgur pilavı
1 bardak ayran
Bol salata
Spor yapamıyorum malesef.
Sahur vaktind kadar bol su içiyorum.
Kolay gelsin, ben islere pek bakmadım cikard çocukları ufak yefek birşeyler yaptım evisi olarak. Diziye alistimOh ne güzel havada mis gibi.
Bende bugün daha iyiyim çok şükür evde işlerimi hallediyorum
Eski bir diziydi sanirm elimdekiler bitsin ona da başlarımBende hanımın çiftliğine bakarim
Ekmeği akşamları yemiyorum net kilo verdiriyor.
Aynen bırakamazsan da azalt kesinlikle fark eder. Bende çikolataya dayanamam.simdi eve almıyorum.evde olursa kesin yiyorum dayanamıyorum.saglikli beslenmeye çalışıyorum.Eski bir diziydi sanirm elimdekiler bitsin ona da başlarımkesnimlikle iyi yapmışsın gayet de güzel eksilemelerin var. Benim çerez duskunlugum var malesef birde Maraş tarhanası vazgeçemiyorum. Önceleri hemen hemen hergun yiyordum şimdi haftada bir yada iki ue düşürdüm
Bazlama küçükmüş ,tereyagsizda olmaz hurma ne kadar yenmeli tam olarak bilmiyorum canm, onun harici sagurun iyi iftarda 2 profiterol fazla olmuş, olsun genelde iyisin ama yarın dikkat edersin,Dün ki menüm
Sahurda 1 küçük bazlama
1 kk peynir,1 tatlı kaşığı tereyağ
3 zeytin
Domates salatalık
1 bardak süt
3 hurma
İftarda
1 kase tarhana çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
2 top profiterol
Suyu çok icemedim. Yemeği de fazla kaçırdım.Ramazanda zor olacak biraz