Altın kizlar zayıflıyor

Merhaba kizlar ben sahura kalktım benimki birbucuk yaşında olunca orucumu tutayım dedim.

B Beybipattis Allah kabul etsin kızlar
Günaydın kizlar,
melisa- canm oğlun masil oldu
Günaydın canım şükür ya toparlandı.Boğazları ağrıyomuş ilaçlar iyi geldi bugün normal uyandı

Oruç nasıl gidiyor kizlar ben dün çok kötüydüm , susuzluk var, bugün dünden daha iyi sanki

Günaydın kizlar menümü ekleyeyim
Akşam iftar
1 YK et döner, közlenmiş kapya biber 2 tane, 1 buçuk tabak ekşili nohutlu kabak yemeği

Gece sahur
1 haşlanmış yumurta, 4 çatal kadar sucuklu yumurta, 2 kapya biber közleme, yarım dilim ekmek
6 yeşil zeytin

Bugün çocukları dışarı çıkardım. Yürüyüşu mu yapmış oldum

Dün ki menüm
Sahur
küçük yufka ekmeği,1 kk peynir,1 tatlı kaşığı tereyağ,3 zeytin,1 bardak süt,3 hurma
İftarda
1 hurma
1 kase tarhana çorbası
Sebzeli bulgur pilavı
1 bardak ayran
Bol salata

Spor yapamıyorum malesef.
Sahur vaktind kadar bol su içiyorum.

Oh ne güzel havada mis gibi.
Bende bugün daha iyiyim çok şükür evde işlerimi hallediyorum

Afiyet şifa olsun canm ekmeği aksamları bırakmışsin

Oh ne güzel havada mis gibi.
Bende bugün daha iyiyim çok şükür evde işlerimi hallediyorum
Kolay gelsin, ben islere pek bakmadım cikard çocukları ufak yefek birşeyler yaptım evisi olarak. Diziye alistimevllilik hakkında şey elimde telefonla geziyor um son bölümünde bitirseydim

Bende hanımın çiftliğine bakarim
Ekmeği akşamları yemiyorum net kilo verdiriyor.
Eski bir diziydi sanirm elimdekiler bitsin ona da başlarım kesnimlikle iyi yapmışsın gayet de güzel eksilemelerin var. Benim çerez duskunlugum var malesef birde Maraş tarhanası vazgeçemiyorum. Önceleri hemen hemen hergun yiyordum şimdi haftada bir yada iki ue düşürdüm

Aynen bırakamazsan da azalt kesinlikle fark eder. Bende çikolataya dayanamam.simdi eve almıyorum.evde olursa kesin yiyorum dayanamıyorum.saglikli beslenmeye çalışıyorum.

İftar menüm
Bir hurma,
Bir kase şeker ilavesiz hoşaf, küçük kase cacık, 2 yk pilav, bir tabah mantar sote,
1 saat sonrasında, 7 tane fıstık ,küçük bir havuc

Sahur menüm
Kk beyaz peynir,6 yeşil zeytin,yarım dilim ekmek, haşlanmış yumurta, közlenmiş biber, sucuklu yumurta

Dün ki menüm
Sahurda 1 küçük bazlama
1 kk peynir,1 tatlı kaşığı tereyağ
3 zeytin
Domates salatalık
1 bardak süt
3 hurma

İftarda
1 kase tarhana çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
2 top profiterol

Suyu çok icemedim. Yemeği de fazla kaçırdım. Ramazanda zor olacak biraz

Bazlama küçükmüş ,tereyagsizda olmaz hurma ne kadar yenmeli tam olarak bilmiyorum canm, onun harici sagurun iyi iftarda 2 profiterol fazla olmuş, olsun genelde iyisin ama yarın dikkat edersin,

Benim baya azaldı sütüm kizlar , oglum doymuyor başka şeyler de zor yediriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…