- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.408
Yok canım kahvaltı da vardı onu yazdım sanıyordumCok güzel canm afiyet olsun tek ogun mu yaptin, bir kerede biaey olmaz dahha dikkatli olursun sonrasinda
Insan kendi için bi şeyler yapınca çok iyi hissediyor gerçektenGünaydın canlar bugun ilk defa birsey yaptim kendim icin yürüyüş e sabah ciktim
Süpersin canım maşallah çok iyi yapmışsınBir saat yürüdüm sahaneydi ozlemisim
Evet kesinlikleInsan kendi için bi şeyler yapınca çok iyi hissediyor gerçekten
Teşekkürler canm bugun kislik felan ugrastim cikamadim yarina inşallahSüpersin canım maşallah çok iyi yapmışsın
Harika canm 1 saat sporYok canım kahvaltı da vardı onu yazdım sanıyordum
Cumartesi de 1 saat spor yaptım
Ama pazar gidemedim bugünde birazdan gidicem inşallah
Amin canm Allah razi olsun hepimizin evlatlarina rabbim saglikli hayirli uzun ömür versinOyy yavrum daha küçükmüş benim oğlum da şubatta girecek 3 yaşına Rabbim hepsine sağlıkla hayırlı uzun ömür versin
Günaydın canimmGünaydın canlar
Bende şimdi spora geldim bugün bende 45 dk yapabilirim ancaBugun de yürüyüş yapabildim cok şükür 45 dk yaklasti
Cok güzel yavas yavaş sporada alisacagiz ben oyle hissediyorum gereklilik gibi ihtiyaç gibiGünaydın canimm
Bende şimdi spora geldim bugün bende 45 dk yapabilirim anca
Ayy inşallah canım hedef kilomuza sağlıkla inelim inşallahCok güzel yavas yavaş sporada alisacagiz ben oyle hissediyorum gereklilik gibi ihtiyaç gibi
İnşallah canm ben iyi gidiyorum simdilik yarinda iyi devam eder inşallahAyy inşallah canım hedef kilomuza sağlıkla inelim inşallah
Afiyet olsun canm, mercimek köftesi kac sıkımdi o da onemli,genek olarak iyi afiyet olsun,cayi sekerli mi tuketiyirsun sade mi5 Aralık
Sabah 10 :15
1 galeta
1 kibrit kutusu peynir
1 tane zeytin
1 bardak su
Ara öğün 13 40
3 hurma
Biraz kuruyemis
İki dilim mandalina
Yarım fincan yeşil çay️
Akşam 18 15
Bir kase yoğurtlu sehriyeli çorba
Mercimek köftesi
Soda
Akşam 21 30
3 çay bardağı çay️
Su az ictim bugün
40 dk spor yaptım
Çayı sade içiyorum canımAfiyet olsun canm, mercimek köftesi kac sıkımdi o da onemli,genek olarak iyi afiyet olsun,cayi sekerli mi tuketiyirsun sade mi
Hadi bakalım inşallah canımİnşallah canm ben iyi gidiyorum simdilik yarinda iyi devam eder inşallah
5 ideal canm ,cok iyi sade ictigin geçmiş olsunÇayı sade içiyorum canım
midem kötüydü saymadım hemen. Doydum ama yine belki yemisimdir 5 tane falan
Sağol canım5 ideal canm ,cok iyi sade ictigin geçmiş olsun