- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.408
Süpersin maşallah ben bugün gidemedim yeniden kayıt yaptırmam lazım sürem bitmişti yarın tekratlicam yarın giderim inşallahBugün sabah yürüyüş umu yaotim 45 dakika kadar 6bine takin adim oldu,cok iyi geldi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpersin maşallah ben bugün gidemedim yeniden kayıt yaptırmam lazım sürem bitmişti yarın tekratlicam yarın giderim inşallahBugün sabah yürüyüş umu yaotim 45 dakika kadar 6bine takin adim oldu,cok iyi geldi bana
Teşekkürler canm spor olmazssa ben veremiyorum hem yasdan daolayi da metabolizma yavaslari sanırımSüpersin maşallah ben bugün gidemedim yeniden kayıt yaptırmam lazım sürem bitmişti yarın tekratlicam yarın giderim inşallah
Afiyet olsun canm gayet guzel tursu oncekeri bende uzak duruyordum ama cok faydali odem yapsada sonra vucut atıyorHerkese hayırlı akşamlar
6 aralik
Sabah kahvaltısı diyet dışı oldu malesef ölçülü olmaya çalıştım
Ara öğün yapmadım
Akşam 18 30
1 kase yoğurtlu çorba
Mercimek köftesi/ marul
(Dünden kalanlar)
2 tane küçük salatalık turşusu ve biraz da jelapone turşu yedim
Saat 20.30 da yesilcay içtim
1 litre su içtim az oldu
Spor hakkim bittiği için gidemedim yarın yenilicem bugünü de telafi edicem inşallah
Spor saglik yaa ben bugün de gidemedim biraz halsizdim ama evde 30 dk leslie yaptımTeşekkürler canm spor olmazssa ben veremiyorum hem yasdan daolayi da metabolizma yavaslari sanırım
Ayy inşallah çok nadir ister canımAfiyet olsun canm gayet guzel tursu oncekeri bende uzak duruyordum ama cok faydali odem yapsada sonra vucut atıyor
Spor ve oruc bana iyi geldi ,39 yaşındayım ama hic oyle hissetmek istemiyorumSpor saglik yaa ben bugün de gidemedim biraz halsizdim ama evde 30 dk leslie yaptım
Merak ettim kaç yaşındasın
Maşallah zaten hissettiğin yaştır önemli olanSpor ve oruc bana iyi geldi ,39 yaşındayım ama hic oyle hissetmek istemiyorum
GunaydinnGünaydın
Gecn hafta 68,5
Bugun 68 geldim
Ben 83.4 geldim canımBugün tati günü canlar
Azar azar gidecek canm inşallahGunaydinn
Ben 83.4 geldim canım
Geçen hafta 83.7 idim galiba
Fark 300 gram ama şuan özel zamanım şişlik var bitince daha çok fark göreceğime inanıyorummm inşallah
İnşallah canimAzar azar gidecek canm inşallah
Kontrol edildi mi canım ay inşallah düzelir vanını sıkmaCoo sagol canm bende daha iyyim dun cok korkmuştu,kansizlik cikti baya dusuk ,tekrar ken verilecek bugun ne derse doktor beslwnmesine dikkat edecegim kan yapici yiyecekler pekmez gibi
Ne dedi canım çok geçmiş olsun yaKizkar kan sonucu icaci degil sanki yine verdik kahroluyorum cok üzülüyorum bir degerden bahsetti doktor iyi degilim
SüperGecn hafta 68,5
Bugun 68 geldim
Regle rapmense çok iyi canımGunaydinn
Ben 83.4 geldim canım
Geçen hafta 83.7 idim galiba
Fark 300 gram ama şuan özel zamanım şişlik var bitince daha çok fark göreceğime inanıyorummm inşallah