- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Ben de iyileşeyim de başlayımMaşallah canım benimde tutmam lazım borçlar birikti ramazan geliyor
Harikasın canımİnşallah güzel bi programa başlıyorum bugün hedefime ulaşmak için mücadele edicem artık
Canım sarma biraz yağlı ama genel anlamda iyi bir menü sarma yerine tavuk daha tok tutardı ama süpersin devam suyu biraz daha arttırınca abur cubur yemek yeme isteği de azalıyor30 Kasım Perşembe
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
Peynir
6 zeytin
Domates salatalık
Ceviz bal kaymak
Ekmek.tukermedim
1 fincan yeşil çay
Ara öğün yapmadım
Akşam
1 kase tarhana çorbası
6 7 tane sarma
Birkaç parça oğluma yedirirken tavuk
Salata
Ekmek.pilav makarna tuketmedim
Günlük 1 saat spor yapmış oldum
1 litreye yakın şu içtim
Yatana kadar sadece sıvı
Nasıl oldun canımBen de iyileşeyim de başlayım
Canım galeta uzunlardan MKSabah spora gittim geldim (1 saat)
Kahvaltı 11 45
1 tane yumurta
Domates salatalık
Peynir
3.5 galeta
1 fincan yeşil çay
Bir Çatal bal
Ekmek.tuketmedim
Kahvaltı öncesinde 2 bardak kadar su içmiştim
Evet aslında sarma planda yoktu annem koyunca salatayı sade yiyip yanına sarma.eklwdim bugün daha dengeli olur inşallah bakalımCanım sarma biraz yağlı ama genel anlamda iyi bir menü sarma yerine tavuk daha tok tutardı ama süpersin devam suyu biraz daha arttırınca abur cubur yemek yeme isteği de azalıyor
Daha iyiyim canım tartıldım geldimmNasıl oldun canım
EvetCanım galeta uzunlardan MK
Ben bugün tartilmadim akşam.yemwginden önce mi tartilsam.acaba sporda su içiyorum gelince de direk kahvaltı hazırlamaya geçtim araya kayandi tartiDaha iyiyim canım tartıldım geldimm
Kaç çıktın bu hafta senin zaten kilon pek yok maşallahDaha iyiyim canım tartıldım geldimm
Çok.gecmis olsun canım bisey yoktur Allahin izni.ileKizkar cok kötüyüm oglumun kan degerl3ronde doktor sıkıntı gördu tekrar dan kan verdik inşallah bir sey cikmaz hic iyi değilim
Evet aslında sarma planda yoktu annem koyunca salatayı sade yiyip yanına sarma.eklwdim bugün daha dengeli olur inşallah bakalım
daha az olsa daha iyi olurmuş ama yine de kötü değil 5-10 tane de olabilirdi galeta bana tuzlu çubuk gibi kıtır kıtır yemesi çok eğlenceli geliyorEvetçok olmuş dimi
62.3Kaç çıktın bu hafta senin zaten kilon pek yok maşallah
Canım geçmiş olsun hasta falan mıydıKizkar cok kötüyüm oglumun kan degerl3ronde doktor sıkıntı gördu tekrar dan kan verdik inşallah bir sey cikmaz hic iyi değilim
Harika bir saatte kapamışsın canım tebriklerAkşam yemeği
1 kase ezogelin çorbası
4 5 yemek kaşığı patates yemeği
2 yemek kaşığı yaprak mantı gibi.bisey oğluma yapmıştım bende yemiş bulundum
2 kaşık yoğurt
Ve salata
18 50 gibi yeme işi.bitti
Karbonhidrat fazla oldu Akşam yemeğinde o yüzden biraz egzersiz yapicam inşallah
Coo sagol canm bende daha iyyim dun cok korkmuştu,kansizlik cikti baya dusuk ,tekrar ken verilecek bugun ne derse doktor beslwnmesine dikkat edecegim kan yapici yiyecekler pekmez gibiCanım geçmiş olsun hasta falan mıydı
Bazen hastayken bozuk çıkıyor
Kontrol kanları nasıl geldii
Cok sagol canm Allah razi olsun, bugun de kan verilecek ama kocam çocuk cok korktu tekrar kan verdirmem diyortomrs canım nasıl geldi tahliller nasıl oldunuz