Altın kizlar zayıflıyor

Bugünün menüsü nu ekleyeyim

Sabah kahvaltı 10
En sevdiğimden yaptımmantar kavurma bir tabak, kk peynir ,7 yeşil zeytin,1yk menemen

Öğle sonrası 4
Küçük kase kabak yemeği,küçük kase ıspanak yogurtlamasi

Akşam
Bir tabak kereviz salatası, bir kase nohut yemeği,
Küçük kase hoşaf, bir YK bulgur pilavı
Kızımı almaya gittim okula yarım saat sürmustur yürümek
2 buçuk litre su

İyi akşamlar kizlar neler yapıyorsunuz , ben bugünden yarının yemeğini düşünüyorum ne yapsam diye
Ah canım sorma aksama ne pişirsem derdi bitmez çok zorlanıyorum eşim et yemeği istiyor ben sebze pişirmek istiyorum hep et olmuyor malum.

Bugün ki menüm sahurda 4 kaşık menemen, 1 küçük bazlama, kaymak bal ,3 zeytin
İftarda 1 tabak pırasa
Patates salatası
1 bardak ayran
3 dilim ekmek
1 kase puding
1 küçük lokum

Bugün batırdım tatlı krizim tuttu. Yediklerimden aşırı pişmanım. Ramazanda kilo verme olayı beni zorluyor.ne yapacağım bilmiyorum

Ah canım sorma aksama ne pişirsem derdi bitmez çok zorlanıyorum eşim et yemeği istiyor ben sebze pişirmek istiyorum hep et olmuyor malum.
Benim eşimde etcildirçocuklar et yemez ah keşke yeseler, kuru fasulye yapacağım dedim çok yerim diyo yapma dedi ona da bulastirdim az çok zayıflamayi nasıl olduysa

Benim eşimde etcildirçocuklar et yemez ah keşke yeseler, kuru fasulye yapacağım dedim çok yerim diyo yapma dedi ona da bulastirdim az çok zayıflamayi nasıl olduysa
Aslında ailece diyete uymak cok güzel olur yani en azından eşler uysa bize kolay olur.
. Çocuklar yesin diye uğraşıyorum bende.

Olmamis canm ama her zaman için bir fırsatın var. Yarın daha da dikkatli olmaya çalış. Biliyorum emziren bir anne için çok zor, tok olduğun halde emzirdigim an deli gibi açıkiyorsun , böyle kriz zamanlarında bol bol su içmeye çalış

Aslında ailece diyete uymak cok güzel olur yani en azından eşler uysa bize kolay olur.
. Çocuklar yesin diye uğraşıyorum bende.
Evet çok haklısın ilk kizimdan sonra eşimle beraber zayıflamış tık ,yemekte dikkat ediyorduk ekmek az yer olmuştuk , spor yapıyirduk, hafta sonları sevdiğimiz yemekleri yapar odullendirirdik, çok çok iyi zayıflamış tık, 3 çocuktan sonra eşimde kendini iyice bıraktı, bende direniyorum, ama bugünlerde çok iyiyim şükür, daha kararlıyım ve nefsime hayır diyebiliyor um,

Aynen emzirdikten sonra gözüm dönüyor. Tatlı krizine giriyorum.gecen hafta çok daha iyiydim.insallah an itibariyle daha dikkatli olacağım.irademe sahip olacagim kendime söz veriyorum

Ne güzel canım iradene sahip olup kararlılıkla devam inşallah. bizde ilk çocuktan sonra ikimizde çok iyiydik eşimle.dikkat ediyorduk falan. Bizi şu pandemi mahvetti. Eve kapandıktan sonra oldu olanlar. Yürüyüşü sporu da bıraktım ramazan girdiğinden beri geri başlayacağım aksamlari yürüyeyim bari

Aynen emzirdikten sonra gözüm dönüyor. Tatlı krizine giriyorum.gecen hafta çok daha iyiydim.insallah an itibariyle daha dikkatli olacağım.irademe sahip olacagim kendime söz veriyorum
Geçen hafta çok güzel kilo verdin ,yapabilirsin yeterli yediklerimizi kontrol edelim. Yine istediğimizden doya doya yiyeceğiz zayıflayana kadar biraz daha sabır , of o nefsi tutmak çok zor ama başaracağız, sana güveniyorum

İnşallah devam eder , buraya sık sık ugramam beni motive ediyor, burdan ayrildigim an kilo almaya devam ederim malesef bir duze girecektir bu şekilde inanıyorum, pandemide bız de kilo aldık, birçok kişi gibi mayalı ekmekler bazlamalar derken aldık kiloyu, egerki yürüyüş fırsatın olursa yap, ben yapamıyorum , ben büyük kızım dersleri bitmiyor ,ikinci sınıf zorla ders yaptiriyoruz malesef, yapmak istemiyor başında duruyorum o halde bile çok zorluyor of ne yapacağım bilmiyorum

Aynen bende burada motive oluyorum. Bugün yürüyüş yapacağım. Birde varya benim büyük kızımda 2. Sınıf o ödevler bizi de uğraştırıyor. Herşeye yetişmek çok zor

Aynen bende burada motive oluyorum. Bugün yürüyüş yapacağım. Birde varya benim büyük kızımda 2. Sınıf o ödevler bizi de uğraştırıyor. Herşeye yetişmek çok zor
Bazı şeylerde ayniymisiz, yapmıyor bizimki inatlasiyoruz çok zorluyor bizi, sabır sabır,

Yürüyüş e fırsat bulabilmen çok güzel, ah keşke bende cikabilsem, fırsatını bulabilirsem ya spor ya yürüyüş bende yapayim

Aynen benzer hayatlarımız varmış. Akşam eşin çocuklara baksa yarım saat yürüyüş iyi olur ama bilemiyorum tabi ki. Benim KV yakinda oturuyor.cocuklari ona bırakıp çıkıyorum rahat oluyor. Ödev konusunda ben ödül koyuyorum. Ödevini bitirdiğinde yapboz yapacağız yada oyun oynayacağız vs vs. Biraz faydası oldu yoksa hiç yapmıyordu bizimki de

Bakar da Kızın ödevi de bitmiyor, bakar ama nasıl bakar açar TV elinde telefon öyle ,önceki öğretmenimiz şartlı bir şeyler yaptırmaya alistirmisiniz dedi onermemisti. Ben genelde ödevini bitir aşağı inelim şunu bunu yapalım desem de bitirmiyor canm. Çok tuhaf bir durimdayim. Çok tembel , dönümü ağır bir çocuk. Ama yapmak istediği zamanda çok iyi yapıyor

Evet anladım canım zor..Allah kolaylık versin. İlerleyen zamanlarda ödev sorumluluğu kazanacaklar inşallah

Bugünün menüsü
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta, yoğurtlu ıspanak,kk peynir, 8zeytin

Ara, küçük avuç çiğ fıstık, bir ceviz ,iki kase kabaklı ekşili yemek

Akşam.
4 sıkım mercimek köftesi, salata yeşil soğan, ayran
İki litre su

Bugün yediklerim
Sahur 1 yufka ekmek, 1 kk peynir ,3 zeytin, patatesli yumurta , 1 bardak süt , 1 hurma

İftar 2 dilim ekmek
8 kaşık Topalak yemegi
Salata
1 bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…