Bugün yediklerim
Sahur 1 yufka ekmek, 1 kk peynir ,3 zeytin, patatesli yumurta , 1 bardak süt , 1 hurma
İftar 2 dilim ekmek
8 kaşık Topalak yemegi
Salata
1 bardak ayran
Topalak yemeği nasıl oluyor ilk defa duyuyorumBugün yediklerim
Sahur 1 yufka ekmek, 1 kk peynir ,3 zeytin, patatesli yumurta , 1 bardak süt , 1 hurma
İftar 2 dilim ekmek
8 kaşık Topalak yemegi
Salata
1 bardak ayran
Konya usulü canım sulu köfte nohutla pişiyorTopalak yemeği nasıl oluyor ilk defa duyuyorum
Ancak gelebildim canım. Tartıldım 87.4 tatlıları falan yemesem iyiydi dün gece de bisküvi yedim dayanamadım sahurdan önce. Olsun az az da olsa gidiyorB Beybipattis nasılsın canm tartıldın mi
Teşekkürler canmKonya usulü canım sulu köfte nohutla pişiyor
Yinede o yemeye göre cok iyi canm. Arti değilsin evet az az da olsa gidiyorAncak gelebildim canım. Tartıldım 87.4 tatlıları falan yemesem iyiydi dün gece de bisküvi yedim dayanamadım sahurdan önce. Olsun az az da olsa gidiyor
Teşekkürler canm inşallah 60 lari da göreceğim bu ay çok istiyorumMaşallah 72 ye düşmüşsün sende
İnşallah canım azimin elinden hiç birşey kurtulamaz aynen devam. Bende şaşırdım gerçekten çok tatlı falan yedim aslında demekki iyi bı dikkat etsem kaçamak olmasa baya vereceğimTeşekkürler canm inşallah 60 lari da göreceğim bu ay çok istiyorum
İnşallah ben bu yola çıktım devam edeceğim, hep beraber verim inşallah, bence haftada bir kaçamak yapmak lazımİnşallah canım azimin elinden hiç birşey kurtulamaz aynen devam. Bende şaşırdım gerçekten çok tatlı falan yedim aslında demekki iyi bı dikkat etsem kaçamak olmasa baya vereceğim
Aynen canım haftada bir lazımİnşallah ben bu yola çıktım devam edeceğim, hep beraber verim inşallah, bence haftada bir kaçamak yapmak lazımvücudu şaşırtmak için
KesinlikleAynen canım haftada bir lazım