Altın kizlar zayıflıyor

Merhaba kizlar ismim Gülsüm ben gectigimiz senelerde cuma zayiflama yarismalarinda cok guzel kilo vermistim 58 kiloya kardar dusmustum. Ama tekrar aldim maalesef suan 75 kiloyum yarismalarda kaldirilmiis cok uzuldum. Bende katilabilirmiyim?

Merhaba kizlar ismim Gülsüm ben gectigimiz senelerde cuma zayiflama yarismalarinda cok guzel kilo vermistim 58 kiloya kardar dusmustum. Ama tekrar aldim maalesef suan 75 kiloyum yarismalarda kaldirilmiis cok uzuldum. Bende katilabilirmiyim?
Merhaba tabiki katilabilirsin

Hoşgeldin bu arada yaş boy kilo hedef bilgilerini söyle ilk sayfaya ekleyeyim,

Kullanıcı Adı :
İsim : Gülsüm
Mesleginiz: Yönetici Asistani
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 1.65
Kilonuz: 75
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : asiri yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : hareket alanim kisitlaniyor saglik ve goruntu acisindan vermek istiyorum.

Kullanıcı Adı :
İsim : Gülsüm
Mesleginiz: Yönetici Asistani
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 1.65
Kilonuz: 75
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : asiri yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : hareket alanim kisitlaniyor saglik ve goruntu acisindan vermek istiyorum.
Ekliyorum canm seni

Merhaba hoşgeldin aramıza. 🥰

Hadi ya tüh canım üzüldüm.sahurda süt ve hurma yiyorum bende süt yapıyor. Ama bebeğin aç kalmasın oruç tutma bari durumuna göre karar ver
Birbucuk yaşını geçti başka zamanda çok zor oluyor. Artık yemek yemeye de alışacak. Ah yemek sevmese iyi olacak. İnşallah zamanla sütüm artar, gece bende ya hurma yada hosaftan tüketim,

Son düzenleme:
Birbucuk yaşını geçti başka zamanda çok zor oluyor. Artık yemek yemeye de alışacak. Ah yemek sevmese iyi olacak. İnşallah zamanla sütüm artar, gece bende ya hurma yada hosaftan tüketim,
Hmm bebeğin büyümüş
Aynen sahurda hoşaf falanda iyi oluyor.

Merhaba kızlar, biz hastalıktan kurtulamadık büyükten küçüğüne geçti, bana geçti.Berbat haldeyiz korona mı olduk nolduk.Biraz toparlanalım dönücem aranıza işin güzel tarafı iştah miştah kalmadı bende zayıfıcam😂

Merhaba kızlar, biz hastalıktan kurtulamadık büyükten küçüğüne geçti, bana geçti.Berbat haldeyiz korona mı olduk nolduk.Biraz toparlanalım dönücem aranıza işin güzel tarafı iştah miştah kalmadı bende zayıfıcam😂
Merhaba canm çok geçmiş olsun , siz iyi olunda inşallah yine gelirsin ,rabbim şifa versin , bende korona oleugumda baya eksilmistim 4 kilo kadar gitmişti tabi sonrasında geri aldım😔 sende bay baya eksilme olmuştur, merakla bekliyorum cumayı

İftar menüm
2yk bulgur pilavı, 2yk kadar haşlanmış et, nohut yemeği bir tabak, bir tabak salata, bir kase şeker ilavesiz hoşaf
Bir saat sonra sında , 6 yerfıstığı çiğ, bir havuc

Merhaba canım çok geçmiş olsun inşallah iyi olun da kilo verilir nasılsa. Ben korona olduğumda hamileydim 4 kilo kadar vermiştim. Ama hastalıkta zorla yemek lazım yoksa gücün olmaz çok zorlanırsın

Bugün iftarda
6 kaşık etli yemek
3 kaşık pilav
Roka salatası
1 bardak ayran
3 litre su
Spor Yok

Kizlar benim sahur olayı bir haftaligina bitti, hasta oldum . Sabah tartildim eksilmisim. Kahve, yeşil çay, tarçınlı kahve ,( hegun değilde arada yapacağım ağır gelebiliyor),ceviz kürüne devam:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Kizlar benim sahur olayı bir haftaligina bitti, hasta oldum . Sabah tartildim eksilmisim. Kahve, yeşil çay, tarçınlı kahve ,( hegun değilde arada yapacağım ağır gelebiliyor),ceviz kürüne devam:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Ooo süpersin canım adet bitimi ödem varsa oda gider daha çok eksilirsin inşallah.

İyi akşamlar kizlar neler yapıyorsunuz , ben bugünden yarının yemeğini düşünüyorum ne yapsam diye 🙈

X