Altın kizlar zayıflıyor

Aylık olarak düzenledim canm bu şekilde daha net görebiliriz verdiğimiz kilolari

Nasıl gidiyor, ben de bugün kaçamak yaptım 4 tane patatesli kaşarlı mücveri gömdüm
Afiyet olsun canım arada o kadar olacak ne yapalım akşam yemeğinde az yersin .dengelersin.
Bende sahurda baya az yedim 2 dilim ekmek 1 kk peynir domates salatalık bir bardak süt
Başımda agriyor gece uyuyamadim çocuklara koşmaktan

Sanada afiyet olsun yerinde yemişsin, geçmiş olsun uykusuzluktan olabilir baş agrin yada az su tukettiginde de oluyor. Allah'ım kolaylık versin,

Bugünün menüsü
Çok kaçamak oldu malesef
Kahvaltı
4 adet patatesli kaşarlı mücver, kk peynir, 2 dilim domates, 7yesil zeytin, ıspanak li yoğurt,

Ara akşama ladar atistirdiklarim
Bir avuç fıstık, iki ceviz, incir bestil,
İki dilim armut, bir kare bitter, bir kase hoşaf çok tatlı canm çekti bugün

Akşam
Bir buçuk tabak ekşili kabak yemeği, küçük kase hoşaf
İki litre su

Günaydın canım. baya kacamakli gün olmuş. Neyse boşver bugün dikkat edersin.benimde dün KV gil misafirimdi. Benimde kacamakli gün oldu
İftarda 3 hurma
1 kase bamya çorbası
Tavuk +4 kaşık pilav
2 tane ıspanaklı börek
Salata
1 küçük kase yoğurt
1 küçük kase sütlaç
5kemalpasa tatlısı

Suyu yeterli içmedigimi düşünüyorum. Spor da yok

Kacamakli oldu şükür artı çıkmadım ona sevindimmisafir olunca diyet uygulayamiyorsun. Benimde annemler geldiğinde az yedin,iki kişilik yemelisin diyolar emzirince. Seninde kacamakli olmuş ama dikkat edersin yarına benimde annemler geldi bugün ,akşam yemegimde balık var ekmeksiz yiyebilirsin iyi olacak

Aynen canım ramazan olduğu için misafir olabiliyor yada daha özenli tatlılı menüler yapıyoruz. Olsun en azından kilo almadan bitirelim hayırlısıyla mübarek günleri..
Sahurda 1 ıspanaklı börek
6 sucuk 2 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
3 hurma
1 bardak süt

İftarda 1 kase bamya çorbası
Tavuklu pilav
4 kaşık mantı
1 bardak portakal suyu
2 Kemalpaşa tatlısı

Selam fırsat bulmuşken bende menümü ekleyeyim
Dünkü menüm

Kahvaltım
Kk peynir , sucuklu yumurta,yarım dilim ekmek
Öğle sonrası
Tavada balık çocuklarla yedim

Akşam
Bir kase mercimek çorbası, salata yeşillik ve bolca balık yedim,bir dilim ekmek
İki litreye yakın su

Bugün yine yoğun geçti okullar da tatil olunca pek ugrayamadim buraya.
Bugün sahurda
4 küçük sigara böreği
1 bardak süt
3 hurma

İftarda tavuk suyuna şehriye çorbası
Kabak yemeği
Salata
2 dilim ekmek
1 kase hoşaf
Tadımlık çikolata

Olsun canm önemli değil tatil olunca öyle oluyor, benim kizkar biraz dışarda oynuyorlar oyalaniyorlar. banabiraz vakit kalıyor. Ders yaptıramiyorum o ayrı birşeyde,
Canm menune arada yoğurt ve salata da eklemeyi unutma.sen süt iciyordun değil mi. Emziren bir anne için iyi bir menü.

Günaydın ben de bir ara menümü ekleyeyim. Bugün benim büyük kızı doktora götüreceğiz . Endokrinoloji bölümüne . Çok aşırı kilo aldı boyda kısa bakalım ne diyecekler

Günaydın ben de bir ara menümü ekleyeyim. Bugün benim büyük kızı doktora götüreceğiz . Endokrinoloji bölümüne . Çok aşırı kilo aldı boyda kısa bakalım ne diyecekler
Geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Aynen sahurda süt mutlaka içiyorum. Yoğurt pek yiyemiyorum onun yerine ayran içiyorum. Ama ramazanda ben biraz saldım artık en azından kilo almamak niyetim. Ramazan sonu da ara öğünlerle destekleyip kilo vermek amacım

Aynen sahurda süt mutlaka içiyorum. Yoğurt pek yiyemiyorum onun yerine ayran içiyorum. Ama ramazanda ben biraz saldım artık en azından kilo almamak niyetim. Ramazan sonu da ara öğünlerle destekleyip kilo vermek amacım
Çok güzel bende süt içemiyorum ben de iki gün biraz saldım. Bugün dikkat ediyorum. Yarımada oruçlu olurum inşallah. Oruç bana iyi geliyor da misafir olunca kaçamaklar olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…