Aylık olarak düzenledim canm bu şekilde daha net görebiliriz verdiğimiz kilolariEki Görüntüle 3038806
# cuma kilo bildirim günü
# pazartesi kilo kontrol bildirim günü
# her akşam menü ve su bildirimi
# Spor bildirimi
ALTIN KİZLAR KATİLİM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim :
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
TABLOMUZ
�
�
�
�
İsim yaş boy başlama tarihi başlangıç
kg1 nisan 8
NisanNisan
15Nisan
22Nisan
29hedef tomrs 37 1,58 24. 3. 2022 73,3 73 72 55 B Beybipattis 31 1,70 24.3.
202288,7 87,6 87,4 75 @melisa- 28 1,72 27.3.2022 68 65,7 _____ 60 @Frytiop 28 1,65 5.4.2022 75 75 _____ Ta
Nasıl gidiyor, ben de bugün kaçamak yaptım 4 tane patatesli kaşarlı mücveri gömdümGünaydın canım
Afiyet olsun canım arada o kadar olacak ne yapalım akşam yemeğinde az yersin .dengelersin.Nasıl gidiyor, ben de bugün kaçamak yaptım 4 tane patatesli kaşarlı mücveri gömdüm
Sanada afiyet olsun yerinde yemişsin, geçmiş olsun uykusuzluktan olabilir baş agrin yada az su tukettiginde de oluyor. Allah'ım kolaylık versin,Afiyet olsun canım arada o kadar olacak ne yapalım akşam yemeğinde az yersin .dengelersin.
Bende sahurda baya az yedim 2 dilim ekmek 1 kk peynir domates salatalık bir bardak süt
Başımda agriyor gece uyuyamadim çocuklara koşmaktan
Kacamakli oldu şükür artı çıkmadım ona sevindimGünaydın canım. baya kacamakli gün olmuş. Neyse boşver bugün dikkat edersin.benimde dün KV gil misafirimdi. Benimde kacamakli gün oldu
İftarda 3 hurma
1 kase bamya çorbası
Tavuk +4 kaşık pilav
2 tane ıspanaklı börek
Salata
1 küçük kase yoğurt
1 küçük kase sütlaç
5kemalpasa tatlısı
Suyu yeterli içmedigimi düşünüyorum. Spor da yok
Olsun canm önemli değilBugün yine yoğun geçti okullar da tatil olunca pek ugrayamadim buraya.
Bugün sahurda
4 küçük sigara böreği
1 bardak süt
3 hurma
İftarda tavuk suyuna şehriye çorbası
Kabak yemeği
Salata
2 dilim ekmek
1 kase hoşaf
Tadımlık çikolata
Geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınızGünaydın ben de bir ara menümü ekleyeyim. Bugün benim büyük kızı doktora götüreceğiz . Endokrinoloji bölümüne . Çok aşırı kilo aldı boyda kısa bakalım ne diyecekler
Aynen sahurda süt mutlaka içiyorum. Yoğurt pek yiyemiyorum onun yerine ayran içiyorum. Ama ramazanda ben biraz saldım artık en azından kilo almamak niyetim. Ramazan sonu da ara öğünlerle destekleyip kilo vermek amacımOlsun canm önemli değiltatil olunca öyle oluyor, benim kizkar biraz dışarda oynuyorlar oyalaniyorlar. banabiraz vakit kalıyor. Ders yaptıramiyorum o ayrı birşeyde,
Canm menune arada yoğurt ve salata da eklemeyi unutma.sen süt iciyordun değil mi. Emziren bir anne için iyi bir menü.
Sağol canm inşallahGeçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Çok güzel bende süt içemiyorumAynen sahurda süt mutlaka içiyorum. Yoğurt pek yiyemiyorum onun yerine ayran içiyorum. Ama ramazanda ben biraz saldım artık en azından kilo almamak niyetim. Ramazan sonu da ara öğünlerle destekleyip kilo vermek amacım