- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #85.441
Ben iki erkek çocukla bittim mesela çok iyi anlıyorumBende tek cocukla birde iki çocuklu resimlerime bakmıştım ilkinde prenses gibi gözüküyorken genc zayıf ve bakimliikincisinde köle çünküm 2 si oglan cocugu biri 20li biri 30lu yaşlar
nereye tasincaksiniz ozaman?Kızlar yeni bir iş görüşmesine cagrildim beklemiyordum sürpriz oldu. Olursa taşınmak zorunda kalabiliriz. İyi bir iş bakalım kısmet.
Hayirlisi olsun canimKızlar yeni bir iş görüşmesine cagrildim beklemiyordum sürpriz oldu. Olursa taşınmak zorunda kalabiliriz. İyi bir iş bakalım kısmet.
Gönlüne göre olsunKızlar yeni bir iş görüşmesine cagrildim beklemiyordum sürpriz oldu. Olursa taşınmak zorunda kalabiliriz. İyi bir iş bakalım kısmet.
canım calısıyo hala esım işin bi aşaması var oraya kadar hallet bari demıstı patron temmuza agustosa falan denk gelıyor bide o ara zam yaptı esım cıkmasın dıye baya ıkna etmeye calıstı. aslında cok kararlı cıkmak ıstıyor ama herkeste korkuttu ıste ısler suan durgun iş bulunmuyo vs yılbasını bi bekleyeyım dedi tabi patronun haberi yok bundan. guzel duaların ıcın cok tesekkur ederim canımmben su an sadece kendi harcligimdan birikim yapa biliyorum. Bu ay ilk kez esimin maasindan kenara ata bildik, ama oda izine harcancak onun icin onu birikimden saymiyorum. Ay sonunu iki maasli oldugumuz halde zor getiriyoruz.
Esinin is durumu ne oldu? Tek maasla hem kredi öde hem evi gecindir cok zor olmali. Umarim esine güzel bir kapi acilmistir yada en yakin zamanda acilir
Viyananereye tasincaksiniz ozaman?
Hayirlisi olsun canim
Teşekkürler kızlar Haziran sonunda görüşme artık bakalım. Güzel kapılar açacaksa olsun inşallah.Gönlüne göre olsun
Viyana cok güzel. Esinin isi ne olcak?Viyana
Online çalışıyor bu sene zaten. Sıkıldım bu işten diyip duruyor. Burda da kalsak bırakacak belli. Bulur o başka iş kendine şanslıdır.Viyana cok güzel. Esinin isi ne olcak?
Seni cok iyi anliyorum. Uzun bir listem var hal edilcek isler icin. Esime bir kez demistim, sen TV izlerken filime odaklaniyorsun, ben öyle degilim, sürekli aklimda sunuda yapmaliyim, bunuda unutmuyayim gibi düsünceler dönüyor. Eminim cogu kadin öyledir.Resmen hava çarptı beni. 6gibi geldim uyudum şimdi uyandım...
Ay beynim sürekli yarın ne iş var onun planlama peşinde..Vallahi kızıyorum bu halime hep sorumluluk koşturma halime.
Cidden masallah size canim. Cok güzel ilerliyorsunuz.Kızlar günaydın. Bütün birikmişi eşimin hesaba yatırdım bir delilik etmedim umarımbir ev beğendik yatırımlık, teklif yapacağız kısmet.
Sağolasın canım isteyen uğraşan herkese nasip olsun inşallah. Ivır zıvıra çok para harcamayan tipleriz, gereksiz alışveriş, kıyafet, çanta, makyaj yok gibi bizde. Eşim evi bile ebaydan döşedi. Güzel kaliteli oldukça uyguna buluyor iyi oluyor. Mesela koltuk takımı istedik gittik magazada beğendik 2500 Euro, eve geldi eşim 300 Euro'ya ebaydan aynısı aldı üstelik nerdeyse hiç kullanılmamış. Böyle böyle biriktiriyoruz işteCidden masallah size canim. Cok güzel ilerliyorsunuz.