- Konu Sahibi karamelli_turta
- #85.421
anladık tam da doğru anladık. işte tum bunları yapmak demek annebiz mi anlamadik su anneler gününü aceb?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladık tam da doğru anladık. işte tum bunları yapmak demek annebiz mi anlamadik su anneler gününü aceb?
Resmen Huzur evi gibi.. 1tane var o da hafta sonları kalmaya geliyor ablasına o var. az önce gitti.hic mi yok komsu cocugu veya okuldan yakin oturan bi arkadas.
Doğum bile daha uzun sürüyorYanliz ben cin, o benden cin. Kahvaltiyi ben topladim, simdide ev temizliyorum oda bas sagligina gitdi. Anneler günü saat 9:53 de bitdi
cümlemizin canimSelam kizlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun. Her biriniz öyle samimi öyle beceriklisniz ki... Evlatlarinizla nice güzel yıllarının olsun...
Bugün komsumla birbirimize anne olmadan olan fotoraflarimizi gösterdik. Dünya kadar fark var Gercekten tanimasan bile hangi kadinin anne oldugunu uzaktan bile anliyorsun bakinca. Yorgun görünüyoruz hepimiz.Doğum bile daha uzun sürüyor
Bilmiorumki yazık 2 katindan fazla fark var arada. Birde öyle kahve içen biri değil geleni gidenide bayramdan bayrama yani. Heves etti zaar. Birde kayinbaba vermiş parasını git al diye. Dedim teklisini alaydin üzerinede az daha para koyup kablosuz süpürge alırdın dedimde aman bahane canimCennetmeyvesii 2li niye aldı ki.. Vallahi çok pahalanmis makineler.. Ben hala robot süpürgeyi alamadım limit açılmayinca. Dun ile bugün arasında 3 bin artmış..
Cok şükür telefon yenilendi bari..
Bende tek cocukla birde iki çocuklu resimlerime bakmıştım ilkinde prenses gibi gözüküyorken genc zayıf ve bakimli ikincisinde köle çünküm 2 si oglan cocugu biri 20li biri 30lu yaşlarBugün komsumla birbirimize anne olmadan olan fotoraflarimizi gösterdik. Dünya kadar fark var Gercekten tanimasan bile hangi kadinin anne oldugunu uzaktan bile anliyorsun bakinca. Yorgun görünüyoruz hepimiz.
hosbulduk turtişim sen oglanları büyüttün oh mis gibi darısı basıma ınsAllah:)Hoşgeldin uykucumm
ben su an sadece kendi harcligimdan birikim yapa biliyorum. Bu ay ilk kez esimin maasindan kenara ata bildik, ama oda izine harcancak onun icin onu birikimden saymiyorum. Ay sonunu iki maasli oldugumuz halde zor getiriyoruz.bu arada ev aldıgımızdan beri bırıkıme donememıstım arada aldım cok nadır ocaktan beri tekrar basladım esımın ıs durumu da belırsız oldugu için elimden geldıgı kadar kenara atmaya calısıyorum kredi kartlarına da cok yuklendım pesın parayla almayalm dıye cogunluk taksıt yaptım ınsAllah kolaylıkla odenır
sizler alım yapıyormusunuz?
kendi kendime her gun 1 usd 1 euro almaya basladm fıyat onemli degıl o sekılde de bırıktırmeye calısıyorum akmasa da damlıyor
Çok şükür büyüdüler uykucumhosbulduk turtişim sen oglanları büyüttün oh mis gibi darısı basıma ınsAllah:)
Herşeyin fiyati malûm.bu arada ev aldıgımızdan beri bırıkıme donememıstım arada aldım cok nadır ocaktan beri tekrar basladım esımın ıs durumu da belırsız oldugu için elimden geldıgı kadar kenara atmaya calısıyorum kredi kartlarına da cok yuklendım pesın parayla almayalm dıye cogunluk taksıt yaptım ınsAllah kolaylıkla odenır
sizler alım yapıyormusunuz?
kendi kendime her gun 1 usd 1 euro almaya basladm fıyat onemli degıl o sekılde de bırıktırmeye calısıyorum akmasa da damlıyor
Ben bi de şişmanBugün komsumla birbirimize anne olmadan olan fotoraflarimizi gösterdik. Dünya kadar fark var Gercekten tanimasan bile hangi kadinin anne oldugunu uzaktan bile anliyorsun bakinca. Yorgun görünüyoruz hepimiz.