Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Ben antreye peluş tarzı halı almistim. Onları yıkadım bugün. Büyük halıyı yıkamaya gönderdim...Oğlumun halısı yeni pek de kirletmedi diye onu eylüle bıraktım yıkanmasını...

T dolapların içini temizledim düzenledim...Yarım gün bayan çağırdım gelecek bu hafta. Camlar dolap üstleri mobilyalar banyo WC detay temizleyecek..

Yarın okul var...Ve hiç dinlenmeden yine koşturmaca

Bugün bildiginiz cok caliskandim isyerinde. Kendime bi afferin diyeyim 😂 Yanliz öglen artik pillerim bitmisdi gercekten. Malum sabah 4de uyaninca 😁
Cocugun kesinde yeterince ögretmen yok diye, saatleri 8inci ayin donuna kadar azaltiyorlar haftadan ihtibaren. Ben artik isden sonra yetisemiyecegim diye kiza, sabahlari artik ben birakacam, esimde erken ise baslayip, isi erken birakip kizi alacak. Bense sabahlari yine kostura kostura ise gidip. 17:30a kadar calisacagim. Kizi aksamlari yine sadece yarim saat göre bilcem 😔 Almanyadaki tüm kreslerde ayni sorun var. Yeterince personel bulamiyorlar.

Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii 2li niye aldı ki.. Vallahi çok pahalanmis makineler.. Ben hala robot süpürgeyi alamadım limit açılmayinca. Dun ile bugün arasında 3 bin artmış..
Cok şükür telefon yenilendi bari..
Bilmiorumki yazık 2 katindan fazla fark var arada. Birde öyle kahve içen biri değil geleni gidenide bayramdan bayrama yani. Heves etti zaar. Birde kayinbaba vermiş parasını git al diye. Dedim teklisini alaydin üzerinede az daha para koyup kablosuz süpürge alırdın dedimde aman bahane canim

Bugün komsumla birbirimize anne olmadan olan fotoraflarimizi gösterdik. Dünya kadar fark var 😂 Gercekten tanimasan bile hangi kadinin anne oldugunu uzaktan bile anliyorsun bakinca. Yorgun görünüyoruz hepimiz.
Bende tek cocukla birde iki çocuklu resimlerime bakmıştım ilkinde prenses gibi gözüküyorken genc zayıf ve bakimli😂 ikincisinde köle çünküm 2 si oglan cocugu🤣 biri 20li biri 30lu yaşlar

bu arada ev aldıgımızdan beri bırıkıme donememıstım arada aldım cok nadır ocaktan beri tekrar basladım esımın ıs durumu da belırsız oldugu için elimden geldıgı kadar kenara atmaya calısıyorum kredi kartlarına da cok yuklendım pesın parayla almayalm dıye cogunluk taksıt yaptım ınsAllah kolaylıkla odenır
sizler alım yapıyormusunuz?
kendi kendime her gun 1 usd 1 euro almaya basladm fıyat onemli degıl o sekılde de bırıktırmeye calısıyorum akmasa da damlıyor

bu arada ev aldıgımızdan beri bırıkıme donememıstım arada aldım cok nadır ocaktan beri tekrar basladım esımın ıs durumu da belırsız oldugu için elimden geldıgı kadar kenara atmaya calısıyorum kredi kartlarına da cok yuklendım pesın parayla almayalm dıye cogunluk taksıt yaptım ınsAllah kolaylıkla odenır
kendi kendime her gun 1 usd 1 euro almaya basladm fıyat onemli degıl o sekılde de bırıktırmeye calısıyorum akmasa da damlıyor
ben su an sadece kendi harcligimdan birikim yapa biliyorum. Bu ay ilk kez esimin maasindan kenara ata bildik, ama oda izine harcancak onun icin onu birikimden saymiyorum. Ay sonunu iki maasli oldugumuz halde zor getiriyoruz.
Esinin is durumu ne oldu? Tek maasla hem kredi öde hem evi gecindir cok zor olmali. Umarim esine güzel bir kapi acilmistir yada en yakin zamanda acilir

Herşeyin fiyati malûm.
Masraflar arttıkça maaş artıyor bile olsa yettiremiyoruz ya da birikime ayıramıyoruz.
Peşin parayi harcamak bende oldum olası tercih etmem.
Bereketli olsun eurolar
Bu yıl ikinci alimimi bu ay gun parası ile yapabildim yoksa o da olmayacak.

X