Altın biriktirmeye başlıyoruzz

gün boyunca temiz habada iyce yorun, aksamda küvete sok ve yastigina yakin biryere 1-2 damla lava yagi dök. Yanliz cocuklar rutin ister. Her gün ayni saatlerde uyutmaya calis. Bir süre öyle yapinca alisiyorlar, o saatlerde uykulari gelir.
Uyusa rutinleri yapacağım 😱 ama 1 yaş aşısı olduktan sonra felakete döndü uyku olayları 15 dakika uyuyor sonra kalkıp 2 3 saat oturuyor çok uykusu var belli gözlerden ama sanki çocuğa yatakta diken batıyor 🤣 gülüyorum ama ağlıyorum valla artık gerçekte.
Korkmaya başladım artık acaba sağlıkla ilgili problem falanmı var ne oluyor anlamadım genel durumu iyi aslında sadece uykusuzluktan huzursuz oluyor ara ara.
Az önce biraz sıcak suyla yıkadım, yağla masaj yaptım uyuttum şimdi inş biraz uyurda kendine gelir.
Valla çocuk büyütmek çok zor 1 yaş alıyorsun ama 10 yaş çöküyorsun 😁
Rabbim sağlık versin artık hızlı büyüsün istiyorum 🥳

Uyusa rutinleri yapacağım 😱 ama 1 yaş aşısı olduktan sonra felakete döndü uyku olayları 15 dakika uyuyor sonra kalkıp 2 3 saat oturuyor çok uykusu var belli gözlerden ama sanki çocuğa yatakta diken batıyor 🤣 gülüyorum ama ağlıyorum valla artık gerçekte.
Korkmaya başladım artık acaba sağlıkla ilgili problem falanmı var ne oluyor anlamadım genel durumu iyi aslında sadece uykusuzluktan huzursuz oluyor ara ara.
Az önce biraz sıcak suyla yıkadım, yağla masaj yaptım uyuttum şimdi inş biraz uyurda kendine gelir.
hepimiz bu yollardan gectik annesi 😘 buraz daha dayan.

Ben unuttum o günleri küçük 10 yasinda
Ama bebekleginden beri yanında yatardım beraber uyurduk hiç ayağımda ya da beşikte sallamadim geceleri de 3 yasina kadar çok uyanırdı
Çözümü birlikte yatıp aciktikca ağzına meme vermek olurdu🤣
Simdi de sabah uyandirabilene aşk olsun
Kötü yanı hala ben odada olmadığımda uyuyamıyor sipa
O evlenince bende aralarına girip yatcam🤣

Slm
Bugun pek bir yorucu bir gündü
Sabah kızı kuşak sınavına götürdüm ordan pazara gittim 350tl bıraktım pazarda hersey iyice pahalanmis sebze bile almadim
Pazardan gelip oglani doyurup onuda kendi kursuna bıraktım eve geldim ortalığı toplayıp toz aldım wc banyo yıkadım robotu açtım ciktim oglani almaya gittim. Ordan kızı aldım anneme geldim. Yemek yapıp yedik cay kahve içtik 6da eve geldim. Buyukbas tost istedi. Sonra balığı temizledim mutfağı topladım kendime kahve yapıp dinlenmeye gececegim. Fena regl ağrım var kemiklerimi tüm vücudumu sarıyor
Nolur çok yorgunum bugün zabahlar olmasın 🤣

Ama bebekleginden beri yanında yatardım beraber uyurduk hiç ayağımda ya da beşikte sallamadim geceleri de 3 yasina kadar çok uyanırdı
Yanımdada yatırıyorum bazen o uyusunda tepemde bile yatırırım 🤣

gelecegin en sevilen kaynanasi 😂

Günaydin kizlar,

allahdan burda pazar günleri heryer kapali, para harciyamiyorum 😂 Dün haftalik alisverisi hal etdik 90€. Et yok icinde onu gecen hafta kestirmisdik. Annemin ilaclarini aldim 27€. Ilaclari iyiki almisim, kadin son 7 paketimiz dedi, nezaman yine gelir bilmiyoruz dedi. Ezcanede bir cok ilac yok. Türkyedede öyle bir sorun var mi?
Pandemi basladiginda annemin ilacini bulamamisdik, baskasini verdiler, aylarca annemin tansyonuyla ugrasdik, onun icin simdi hep erkenden almaya calisiyorum.
Dün gün parami komsuma götürdüm mayista sira bende olacak.
Pazar günün en güzel yanida kizimla birlikte uyanip yatak keyfi yapiyoruz. Ben kahvemi yudumluyorum oda bidibidi anlatiyor birseyler ❤️ Ergenlikde muhtemelen yüzüme bakmiyacagi icin tadini cikartiyorum simdi 😂

Kahvaltidan sonra market işini hallettim
Pazar gününe bırakmamak lazım çok kalabalık heryer
5litre siviyag 5 kg şeker tavuk tereyag un sut ve kasar dışında ise yarar pek bisey yoktu ve yine 2100tl harcamışım ıvır zıvır çok para gidiyor
10litre siviyagim 10kg şekerim oldu stokta en az üç ay yeter.
Son çamaşır deterjanimi actim gelecek ay bi paket daha alayım
Bu ay bazi urunlerde fiyatları sabitlemisler şubatta 3bini bulur benim🤣

Tüm gün evdeydim ev içinde iş bitmiyor. Cuma günü temizlik yaptım sözde... Her yer yine dağılıyor... Ne yemeği ne çamaşırı bitiyorrrrrr.....Attım sonra disari kendimi.20 dk beynime oksijen gitsin diye
Dua aldim oturdum bu saat oldu...

Büyümek bu muydu biri bana acil cevap versin

Tüm gün evdeydim ev içinde iş bitmiyor. Cuma günü temizlik yaptım sözde... Her yer yine dağılıyor... Ne yemeği ne çamaşırı bitiyorrrrrr.....Attım sonra disari kendimi.20 dk beynime oksijen gitsin diye
Dua aldim oturdum bu saat oldu...

Büyümek bu muydu biri bana acil cevap versin
Valla bende aynı yap yap aynı hersey.Bide eşim görevde 4aydır çocukla yine ben mücadele.Bende geçen gün düşündüm okul yıllarım falan ne güzelmiş be😀

Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii bereketli olsun alışverişinin... Vallahi o harcamaya bu gece uyumamalisin🤣 pazar market parası senin maaştan mi yoksa beyfendi veriyor mu
Yooo uyurum valla mışıl mışıl 🤣
Pazar bende market buyukbasta. O uyuyamasin🤣
kartını alırken anasini aglaticam kartin diye aldim
ben harcadıkca msj geliyor ona ici yanmistir🤣
Ama bisey diyemez dilini boğazına kaçırırım biliyor. Bi harcadığı marketle dogalgaz aidat var onada laf ederse anasının evine gidebülür
Hem evde bedava hizmetcilik yapacam bide yediginimi oduycem hasbamin

Valla bende aynı yap yap aynı hersey.Bide eşim görevde 4aydır çocukla yine ben mücadele.Bende geçen gün düşündüm okul yıllarım falan ne güzelmiş be😀
Ay tam istediğim hayat benimkide gitse 6 ay gelmese🤣

Selam kizlar,

aksam 22de uyuyup gece birde uyansn bir Asmin birakayim buraya 😵‍💫 2 saat sonra saat calacak ve benim halen uykum yok 😂 bakalim bu gün nasil gececek 🤪
Sali günü veda yemegim var is yerinde, yiyecekleri ve icecekleri bugün ayarlamam gerek. Son haftam bu subede 😔
Esimin teyzesi geldi 3 ayligina almanyaya, obir haftaya bir kac günlügüne bize gelecek. Sadece kameradan görüyordum, cok sempatik biri. Annemde bizdeyken gelmesi iyi oldu, en azindan biz calisirken yanliz kalmaz.

Merhaba kızlar bugün yemeklerin var
Hastalık biraz geçti ama hala halsizlik var üzerimde...Okula gittim.geldim yarın diş kontrolü var. Bu hafta Öğrenci notlarını giriş yapacağım.. 1 dönem bitiyor.

Ama öğrenciler gerçekten davranış dikkat beceri olarak önceki yıllardaki gibi değiller... Nasıl bir nesil geliyor anlamış degilim

X