Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Merhaba kızlar bugün disciden geldim kanal tedavim bitti sonunda sin 1kez daha gideceğim.. Umarım sonrasında uzun yıllar sorun çıkarmaz....

Dönem sonu ve ertelediğim işler vardı okulla ilgili onları yaptım. Yarın da devam ederimm...

Piyasalara bakmıyorum parasız olunca keyifsiz geliyor...

Harcama yapmamak için kendimle mücadele veriyorum...Ihtiyaç değil tamamen istek...

Selam herkese. Son 1 hafta benim için oldukça harcamalı geçti.
Yeni bir bilgisayar aldım. Çok uzun zamandır erteliyordum ancak şimdi almazsam sonra almak benim için zor olurdu.
Haricinde ufak bir gezim oldu. 5-6 bin civarı da öyle gitti.
Totalde iki kalem harcama için 23-24 bin civarı gitti.
Önümüdeki aylar epey dikkat etmem gerekecek ama olsun :) Ocak ayı birikimini maaş alır almaz yaptığım için mutluyum. Elimde hiçbir şey kalmazdı diğer türlü. Şubat ayında birikim yapabilir miyim bilmiyorum ama en azından 1 gram alabilmek istiyorum.

Bir de gümüş alanları görüyorum. Daha önce hiç almadım ama merak ediyorum. Herkes uzun vadeli yatırım olarak mı alıyor? Dolar hesabı gibi bankadan mı alıyorsunuz? Konu ile ilgili bilgisi olanlar yorum yapabilirse sevinirim açıkçası.

slm lar kara kara düşünüyorum kaçgündür, okullara gelen zamlar çok fena oldu önümüzdeki sene için mecbur okul bakacağım çocuğun düzenini bozmak istemiyorum ama 30 binlik okul yemekle 75 bin oldu çok büyük artış bursada olan varmı içimizde iyi bir devlet okulu şimdiden araştırmaya başlamam lazım

Selam kizceler
Oğlusun öksürüğü kesilmedi bi turlu ne yapsam
Uyku uyumuyoruz kac gundur. İyot kafesi yapiyorum vicks ile ovuyorum öksürük şurubu veriyorum yok olmuyor varmi bi tavsiyeniz
Okulda da yoruluyorum gücüm kalmıyor yaşlanıyorum zannimca
Yemeğe hünkar beğendi yaptim üzerine et yerine mantar soslu kofte yaptim yanına pilav salata yesinler
Herseye burun kiviriyorlar çalışan bi kadın için bunlar kısıtlı zamanda büyük emekler bence hergun ne pisirsem derdi bitirdi beni
Bir gün kıymet bilecekler mi acaba?

Cennetmeyvesii inan aynı duygu ve düşüncelerdeyim... Tükenmişlik sendromu hissediyorum...Ve sürekli öğrencilere sese maruz kalmak beni yıprattı...

Zoraki yemek yapıyorum ki bu yıl tost kahvaltı ile çok geciştirdim aksamlari...

Öksürük için corekotunu ezip içine biraz tereyağ eritip yedirmeyi dene. Tadini begenmeyecektir... 5 dk s9nrasinda bir kasik limonlu bal... Annem yapardi bize bende oğluma yapıyorum...

Bir de 3 gündür ıhlamur un içine elma kurusu çubuk tarçın hibiskus zencefil karıştırıp demliyirum... Ilık olunca içine pekmez karıştırıp iciriyirum...

Salgın çok fena sürekli geziyor... çok geçmiş olsun.

Tost falan yeseler canıma minnet ayda belki bir akşam kahvalti anca ederiz ben hastaysam falan oda. Dünün yemeğini de yemezler her akşam taze yemek canımdan bezdim vallahi

Gercekten tükendim
Su tatil gelse bende 2 hafta izin alacağım hiç biyere çıkasım da yok
Dediğini deneyeyim yoksa uykusuzluktan olecegiz bi turlu iyilesmiyorlar büyükte kötü hissediyorum diyor. Neyseki haftasonu geldi yarin gondermiycem okula yazililari da bitti

canim balla sogan suyunu doktorumda tavsiye ediyor, onu bi dene istersen ve en lnemlisi tabi bol bol sivi tüketmek. Cok gecmis olsun

Ben başucuna soğan 2 ye bölüp bırakıyorum inanılmaz iyi geliyor, okul olunca sürekli öksürükte oluyor soğan çok iyi geliyor ve uyumadan burnuna okyanus suyu..
Sabah soğan kokusundan odaya girilmiyor ama olsun geceyi rahat geçiriyor en azından

canim balla sogan suyunu doktorumda tavsiye ediyor, onu bi dene istersen ve en lnemlisi tabi bol bol sivi tüketmek. Cok gecmis olsun

Teşekkür ederim kizlar

Bu yıl bu hastalık sürekli dolaşacak belli... Maske de takılmıyor... Okullar zaten hastalık dolu...
Ben de iyilesmedim... Başağrısı burun doluluğu mahvetti... 2 gün ne kadar iyilesirsekkk....
Hafta sonu karne notlarını tamamlayacağım...

1 makine daha yikanacak camasir var... Sonra nevresim falan yikarim...

Yeşil mercimek köfte patates ve biraz da makarna yaptım akşama...

Şuradan cinlik arası. var yeterler artikkkk köle gibiyiz yaaa

Selam kizlar,
bugün isyerimde son günümdü. Odami temizledim bol bol arkadaslarla cenne yaptim. Patronumla kahve icmege gitdik. Büsürü hediye almislar, iki gündür elimde posetlerle eve dönüyorum
Pazartesi yeni yere basliyacagim. Umarim ordakilerde böyle cana yakin olurlar.
Bu yil vergi degisimden dolayi aylik 50€ fazla alacagiz, ve sendika görüsmeleri basladi, marta kadar sürer. Umarim ordanda iyi bir zam gelir.
Yarin gündüz evi temizliyecegim, aksamda kizi uyutup anneme birakip arkadasin dogumgünü partisine gidecegiz. Umarim kiz uyanmaz biz yokken.
Pazarda bol bol dinlenirim artik.

Selam genşler
Yine en sevdiğim gün geldi
Buyukbas pide yaptırmış o kadar isyanimdan sonra
Kvlerde yedik eve geçtim simdi
Yarin temizlik yapar oglani kurstan alınca anneme gecerim
annemin bi arkadaşı ameliyat olmuş ziyarete gidicem ıslak kek yapıyorum şimdi giderken gotureyim
Bugun de yorgunum erkenden yatasım var bakalim önce bi gaaaave iceyimde

Okul %100 atmış moralim çok bozuk.8 bin olan yemek ücreti 23bin 83bin fiyat çıkardılar bugün.
%65 degilmiydi ya artış o ne öyle
Bize 30u reva görsünler neyle oduycez acaba
Bizimkiler en az 50 bin olmuştur bakalim
Benim bu yıl gonderesim yok boşuna para veriyoruz çalışmıyor notlar çok kötü bu sene
Kendi okuluma alirim belki bilmiyorum

Selam arkadaslar, ara ara takip etsem de bayadir yazamadim buraya. Herkes iyidir insallah.
Yazin Turkiye`ye gittik geldik, cocuklarin ilk seferi oldu, cok guzel gecti. En korktugun uzun ucak yolculuguydu ama cok iyi gecti cogunlukla uyudular.
Kizimin okulunu degistirdik, eve yakin olan en bastan beri istedigimiz okulda yer acildi. Oglum da okul cikisi etute gidiyor kardesinin okuluna, iki cocugu da aksam ayni okuldan aliyoruz, bizim icin cok iyi oldu.
15 senelik ev kredimizi ara odemelerle 10 seneye indirdik. Sanirim gecen seneki birikim hedefimi de tutturdum. Bu sene icin hedefim 12000$ ve 30 gr altin olsun. karamelli_turta sana zahmet eklermisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…