Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Bereketli olsun
Daim olsun

Selam canlar,
dün spontane bir yatili misafirimiz vardi. O gitdi biraz sonrada belcikadan 3 kisi gelcek, yarinda 1 kisi daha hastaneden ciktigimdan beri herhalde sadece 2 hafta sonu yatili misafirsiz gecti. Cidden yoruldugumu his hediyorum. Allahdan haftaya izinligim. Bol bol dinlenmek istiyorum.
Sabah misafirimizi ugurladik. Ardindan temizlik, camasir, alisveris bide dün koyun kesdirdik o dograndi kaldirildi.
Biraz önceyataga gurdim. 2-3 saat sonra kalkcam, misafirlerimiz yoldan gelcek. Kahvalti türü birseyler cikartcam.
Günün positiv yani esimin yikancak kiyafetlerinde toplam 12 € buldum, kizimin kumbarasina atdim Bizim günede bir kisi daha katilmis, olduk 6 kisi

hastaneden ciktin kendini bu kadar yormasan ne bileyim yatılı bir süre gelmeseler olmuyor mu

Ben 2 yıldır güne katılmıyorum. TL eğer ilk sırada değilse o değer kaybediyor diye...
Bereketli olsun günününüz ve 12€

Ödemeler yapılmış ne güzel.
Uzerinden bir yük kalkıyormuş gibi hissediyor insan.
Besiniz de Hayirli olsun.
Valla birikim ne şekilde olursa olsun yapmak gerek.

Misafirler ayağını yere sürterek geliyor sanirim asmin bizde öyle derler.
Izinde biraz dinlenirsin.
Ben mutfaktan çıkamadım
Iyiki Izinliydim yani hadi çeşitleri arttiralim değişiklik olsun diye.
Günününüz Hayirli olsun.
Bizimde ocak ayi son kişi alacak,şubatta miktarı yükseltip yeniden başlayacağız.
Ortalarda aliyorum genelde iyi oluyor güne katılmak.
Geçen yıl birikime dokunmayayım diye o miktarla evin badana boya masrafini karşılamıştık.

Son düzenleme:
Ay evet ya
Niye kendini bu kadar yoruyorsun
Sorması ayıp niye geliyorlar? Kabul etme rahatsızım de

Selam kizlar,
kizimi uyutuyorum, firsat bu firsat yazayim dedim
Bizim evde hep misafir olur sag olsunlar gelip görmek istiyorlar. Gelcem digenede gelme diyemem. Kücüklügümden beri liskinim. Misafir hep bol olurdu bizde. Bide yurtdisinda olunca insanlar hasret gideriyor gidip gelince. Kizim icinde iyi oluyor, en azindan bizim kültürümüzü kapiyor böylece. Toplumun icinde nasil davranacagini ögreniyor.
Tabi yorulma boytuda obir tarafi. Haftaya bol bol dinlenirim artik. Bahardada 3 italyaya gitmegi planliyorum. Bu yil sadece economi degil, hayati daha güzel yasma planlarim var umarim o hedeflerede ulasirim.
Hepinizin yeni yili, saglikli, mutlu huzurlu gecmege dilegile

bizde deger kaybetme sorunu olmadigi icin pek fark etmiyor, ama en son olmayi rica etdim, harcanmamasi icin.

Bende kıymalı karnabahar ve tarhana çorbası var.Temizlik yapılacak ama kalkasım yok

Altı aydan fazladır bir mutfak kumbaram var, ona ufak tefek paraları atıyordum ve bir çeyrek parası olunca, onu alırım dedim.
Geçen saydım, daha 600 lira bile olmamış, 595 lira
Öff ya bu birikim nasıl yapılacak? Kalmıyor ki elde bir şey. Üç çeşit sebze alıp eve dönsem, 100 lira tutuyor nerdeyse.

Hayat çok pahalı gelen gidiyor.Ben maaşı alınca ayırıyorum yetmezse karttan alıyorum genelde yetmiyor kartta doluyorMaaş aşınca kartı ödeyip boşaltıyorum hop gene başa sarmaca.

Hayat çok pahalı gelen gidiyor.Ben maaşı alınca ayırıyorum yetmezse karttan alıyorum genelde yetmiyor kartta doluyorMaaş aşınca kartı ödeyip boşaltıyorum hop gene başa sarmaca.
Benim maaşım da yok zaten, evin gider kalemi olarak eşimin bıraktığı ve ayrıca bana harcamam için verdiği bütçeden ayırmak istedim. Olmuyor.
Ama bu sene inşallah bir çeyrek parası biriktireceğim, hırs yaptım.

gram alsan simdilik? Motive olursun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…