-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.761
Bereketli olsunSelam herkese.
İlk önce harcamalar :)
1 adet tayt, 1 adet ajanda ve 1 adet ağrılar için krem aldım. 525tl tuttu.
Haricinde 2023 için ilk alımımı yaptım.
karamelli_turta 1 gram altın ve 100 dolar aldım.
Maaş günümdü bugün. Maaşı alır almaz hemen köşeye ayırdım.
Bereketi bol olsun.
Herkese şimdiden iyi seneler dilerim. :)
hastaneden ciktin kendini bu kadar yormasan ne bileyim yatılı bir süre gelmeseler olmuyor muSelam canlar,
dün spontane bir yatili misafirimiz vardi. O gitdi biraz sonrada belcikadan 3 kisi gelcek, yarinda 1 kisi dahahastaneden ciktigimdan beri herhalde sadece 2 hafta sonu yatili misafirsiz gecti. Cidden yoruldugumu his hediyorum. Allahdan haftaya izinligim. Bol bol dinlenmek istiyorum.
Sabah misafirimizi ugurladik. Ardindan temizlik, camasir, alisveris bide dün koyun kesdirdik o dograndi kaldirildi.
Biraz önceyataga gurdim. 2-3 saat sonra kalkcam, misafirlerimiz yoldan gelcek. Kahvalti türü birseyler cikartcam.
Günün positiv yani esimin yikancak kiyafetlerinde toplam 12 € buldum, kizimin kumbarasina atdimBizim günede bir kisi daha katilmis, olduk 6 kisi
Ödemeler yapılmış ne güzel.Merhaba kızlar...
Içimde çılgınlar gibi para harcama isteği var bu ara... Kredi kartıyla olur bu harcama tabikii...
Kredi taksidini ödedim. Kredi kartını ödedim. An itibariyle 20 TL nakidim var
Bu hafta bir kısım nakit bir kısım kredi kartıyla olacak diş tedavi ücretim var. Toplam 8 bineksi hesaptan harcayacağım... Biraz kenarda hissem var bozmak istemiyorum. Çünkü bozulan bir yatırım yerine zor konuluyor
Misafirler ayağını yere sürterek geliyor sanirim asminSelam canlar,
dün spontane bir yatili misafirimiz vardi. O gitdi biraz sonrada belcikadan 3 kisi gelcek, yarinda 1 kisi dahahastaneden ciktigimdan beri herhalde sadece 2 hafta sonu yatili misafirsiz gecti. Cidden yoruldugumu his hediyorum. Allahdan haftaya izinligim. Bol bol dinlenmek istiyorum.
Sabah misafirimizi ugurladik. Ardindan temizlik, camasir, alisveris bide dün koyun kesdirdik o dograndi kaldirildi.
Biraz önceyataga gurdim. 2-3 saat sonra kalkcam, misafirlerimiz yoldan gelcek. Kahvalti türü birseyler cikartcam.
Günün positiv yani esimin yikancak kiyafetlerinde toplam 12 € buldum, kizimin kumbarasina atdimBizim günede bir kisi daha katilmis, olduk 6 kisi
Ay evet yaCennetmeyvesii ayın 15 ine çok var değil mi
Yarın çamaşır yıkar katlarım ütü ve yemek yaparım..
Yarın karnabahar yemeği ve tavuklu mantar yapacağım... Hemen bozuluyor bu 2 sebze pişirmeyince...
Bu hafta çarşamba pazara gitmeyeceğim..
Kurulardan dondurucudan pişirerek gecistirecegim.
Biraz sıkma politikası uygulamam gerekli diğer ev bitmek üzere ödeme yapacağım... Her kuruş değerli...
Niye kendini bu kadar yoruyorsunSelam canlar,
bizde deger kaybetme sorunu olmadigi icin pek fark etmiyor, ama en son olmayi rica etdim, harcanmamasi icin.hastaneden ciktin kendini bu kadar yormasan ne bileyim yatılı bir süre gelmeseler olmuyor mu
Ben 2 yıldır güne katılmıyorum. TL eğer ilk sırada değilse o değer kaybediyor diye...
Bereketli olsun günününüz ve 12€
Bende kıymalı karnabahar ve tarhana çorbası var.Temizlik yapılacak ama kalkasım yokHello bebisler
Kahvaltıya borek yapmıştım kvleri cagirdik
Onlar gitti şimdi cocuklar ders başına geçti bende ütü yaptim dun temizlemistim evi
Lavabo wc banyo yikayip duş alip kahve keyfisi yapicam ama aksama ne pisirsem hiç bi fikrim yok
Hayat çok pahalı gelen gidiyor.Ben maaşı alınca ayırıyorum yetmezse karttan alıyorum genelde yetmiyor kartta doluyorAltı aydan fazladır bir mutfak kumbaram var, ona ufak tefek paraları atıyordum ve bir çeyrek parası olunca, onu alırım dedim.
Geçen saydım, daha 600 lira bile olmamış, 595 lira
Öff ya bu birikim nasıl yapılacak? Kalmıyor ki elde bir şey. Üç çeşit sebze alıp eve dönsem, 100 lira tutuyor nerdeyse.
Benim maaşım da yok zaten, evin gider kalemi olarak eşimin bıraktığı ve ayrıca bana harcamam için verdiği bütçeden ayırmak istedim. Olmuyor.Hayat çok pahalı gelen gidiyor.Ben maaşı alınca ayırıyorum yetmezse karttan alıyorum genelde yetmiyor kartta doluyorMaaş aşınca kartı ödeyip boşaltıyorum hop gene başa sarmaca.
gram alsan simdilik? Motive olursun bence.Altı aydan fazladır bir mutfak kumbaram var, ona ufak tefek paraları atıyordum ve bir çeyrek parası olunca, onu alırım dedim.
Geçen saydım, daha 600 lira bile olmamış, 595 lira
Öff ya bu birikim nasıl yapılacak? Kalmıyor ki elde bir şey. Üç çeşit sebze alıp eve dönsem, 100 lira tutuyor nerdeyse.