-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.741
Çocuklarına kahvaltı hazırlamıyorlar demekki.Uykuları daha kıymetli sanırım.Aç aç nasıl yolluyorlar hayret.Hadi çocuk sabah çok erken yemek istemedi diyelim.İnsan birşeyler hazırlar koyar.Noddile nedir .En sağlıksız gıdalardan biri.Çocuğunu aç yollayan insanların hikaye kitabına para vermemesine şaşırmadım.ahahah bizde de yakındır benim cirkef hakimi gormeleriyeni geldim diye sakin olup gözlemliyorum...
Asil canimi sıkan birkaç veli var. Kadınlar çalışmıyor. Çocukları her gün derse 20 dakika gec geliyor. Ve ilk tenefüste kantinden noddle makarna ya da atistirmalik alıp çocuklar onu yiyor...
Ben faydalı olur evde okutursunuz diye 6 hikayeli tekrar kitabı var 50 lira dedim. Zorunlu diyemem malesef...Çok pahaliymis ne gerek varmış
Valla canim benim kız kahvalti yapip gidiyor öglen okula yemekte cikiyor ama gidip o iğrenç nadildan yiyormuş . Gençler seviyor. Sağlıksız olduğunu söylüyorum ama umrunda degilÇocuklarına kahvaltı hazırlamıyorlar demekki.Uykuları daha kıymetli sanırım.Aç aç nasıl yolluyorlar hayret.Hadi çocuk sabah çok erken yemek istemedi diyelim.İnsan birşeyler hazırlar koyar.Noddile nedir .En sağlıksız gıdalardan biri.Çocuğunu aç yollayan insanların hikaye kitabına para vermemesine şaşırmadım.
Geçimsiz insan zor gerçekten demekki onun huylarini bilen çok.Bulasmaz bir daha almıştır boyunun ölçüsünüYa ben öğretmen değilim yani benim dengim degilsinki benle surtusuyosun. Teknisyenim senin yolun ayrı benim yolum ayrı
Gazını aldım ama iyice bidaha bulaşmaz
Gitmis müdüre şikayet ediyo 40 yaşındaki kadın. Bunlardan öğretmen olsa ne olcak
Liseler daha berbat öğrenciyle baş etmek imkansız ne biçim bi devir anlamadimki. Derse girmemek için sürekli hemşirenin odasindalar
Benim çocuklara da sabahın köründe 6da kalkip kahvaltı hazirliyorum benim vardiya durumuna göre ayda 3 hafta babası 1 hafta benValla canim benim kız kahvalti yapip gidiyor öglen okula yemekte cikiyor ama gidip o iğrenç nadildan yiyormuş . Gençler seviyor. Sağlıksız olduğunu söylüyorum ama umrunda degil
Denk geldimde yıl 2017 bugün 2022 o zaman 2000 tl ile iki tam altın 1 çeyrek geliyormuşHoşbulduk canım, az çok tanıyorsun beni diğer topikten..ben de aynı senin durumundayim...eşime engel olamıyorum, o sıkılıyor tasarruf denince..üstünde az para olunca mutsuz oluyormuşgeçen akşam eve gelmiş bana diyor ki ben çok mu para harcıyorum? Sabah 200 TL vardı şimdi 15 TL kalmış nereye gitti hiç farketmedim..böyle bir eşle mücadele ederek kendi kendime bir şeyler yapmaya çalışıyorum.altin kumbaram var, ocaktan beri birikim yapıyorum, kumbarami Aralık'ta açmayı planlıyorum inşallah..hepimize hayırlı olsun topigimiz..
Bu arada dün 4000 TL kadar toplu para geçti elime, bunun 2000 tlsini bu haftasonu otel için ve haftaya gelecek misafirlerin ağırlanması için ayırdım, kalan 2000 ile salı günü kısmetse gidip 2 tam 1 çeyrek almayı planlıyorum...
Ay sorma hesap yapıp duryyorum %25olsa şu kadar %35 olsa sukadar atarım birikime diye
Benimkiler seviyor o nadiliGeçimsiz insan zor gerçekten demekki onun huylarini bilen çok.Bulasmaz bir daha almıştır boyunun ölçüsünü
Bende sinir olurum öyle bulaşık olanlara hakkini veririm de.
Liseler eskisi gibi değil ortamlari çok tuhaf aileleri az takip etmiyor mu bende anlamıyorum.
Koca koca çocuklar kitap defter kitap götürmeyip ödev yapmıyormuş. Öğretmenleri başedemiyor ki liste hazirlanip veli gruplarina atıyorlar. Az sorumluluk alsınlar bu nedir diyorum valla toplantıda da söyledim ceza ise ceza bile bile verilsin bazı durumlar için.
Benim çocuklara da sabahın köründe 6da kalkip kahvaltı hazirliyorum benim vardiya durumuna göre ayda 3 hafta babası 1 hafta ben
Ki yanina beslenme koyuyorum bir de istiyor çünkü oglum :) bu sabah patates kızartması,salatalik ve bir mandalina hazirladim.
Gerçek şu ki bu yaşlarına geldiler bir sabah kahvaltı etmeden göndermedim. Ayıptır günahtır.
Hele ki çalışmıyorsa ebeveyn
Noodle merak edip denediler ama sevmediklerini söyledi daha da almadim
Ama yeğenim bayılıyor.
Bana gönder oğlunuGünaydın kizlarr
Ilk sayfayı güncelledim hedefleri ekledim.
Belirledikçe beni etiketleyin eklerim
Aman allahım tatilimin son 3 günü
Bugün kısır yapacağım,milföy böreği çok seviyor çocuklar değişiklik olsun yaparim.
Bir tatli yaparim.
Zeytinyağlı sarma var az kaldi.
Yeter bu güne.
Iyice ev hanimi modunu yakaladım bu hafta
Satmayı oğlum ile sarmıştık dün akşam diyorki anne yarin yine yapalım mi neyyyyaptığımız bitmedi daha çocuk dedim şaka yaptim diyor.
Bayiliyor yaprak sarmaya.
Evi süpürüp genel temizlik,nevresim değiştirme işlerinibugün yaparim yarına yada pazara kalmasın.
Buyubasinda sadece başlangıcı var 1997deKizlar emeklilik durumuna denk gelen var mı aramizda yok sanırım.
Eşimin öyle bir sansı olacak sanırım ama gunleri yetmiyor.
Staj sonrasi ona sgk sigorta primi ödenmiş temmuz 99da.
10 gün kadar çalışmış ama başlangıcı var yani.
Dedim koca bu ne şans kartini kaparim haberin olsuntamam diyor yeterki olsun.
Askerlik borçlanmasını yapabilir bakalım.
Ben ondan heyecanlı.
Bereketli olsunkaramelli_turta Yılın ilk altın alımını gerçekleştirdim. 1ocak haftasonuna denk geldiği için bugün de maaşım yattığı için alım yaptım. Aylık hedefim olan 8 gr idi.
Bugün 8,25 gr aldımçok şükür.