Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam kizlar,

sabahin köründe geldim ise de, isimde yok dün tüm islerimi bitirdim. Anca odami toplar temizlerim bugün. Sonrada bos bos otururum
Molada terziye iki pantolon götürcem, is arkadasima kücük bir dogum günü hediyesi alcam.
Annem bugün evine döncekti, ama halen hasta, basi dönüyor, vazgectik.
Yilbasida baya bi yatili misafir gelcek, komsum sag olsun sisme yatak verdi, böylece hepimiz sigcaz eve
Dünde metrodan biraz alisveris yaptik, biraz dedigmde 130€ tutdu. Dahada alincaklar var yilbasi icin. Bugünde koyun kesilcek, benim maas geldigi gibi gitdi resmen
Yarin da evden calisacagim, ki yine isim yok. Et gelince onu dograriz, biraz temizlik yaparim, misafirler gece gelcekler yataklari hazirlarim. Yilbasindan sonrada 1 hafta izinliyim, dinlenirim artik.
Bizim güne bir kisi daha katildi, böylece 5 kisi olcaz, en son bana gelecek para 800€. Kiza altin ala biliriz insallah.

Çocuklarına kahvaltı hazırlamıyorlar demekki.Uykuları daha kıymetli sanırım.Aç aç nasıl yolluyorlar hayret.Hadi çocuk sabah çok erken yemek istemedi diyelim.İnsan birşeyler hazırlar koyar.Noddile nedir .En sağlıksız gıdalardan biri.Çocuğunu aç yollayan insanların hikaye kitabına para vermemesine şaşırmadım.

Valla canim benim kız kahvalti yapip gidiyor öglen okula yemekte cikiyor ama gidip o iğrenç nadildan yiyormuş . Gençler seviyor. Sağlıksız olduğunu söylüyorum ama umrunda degil

Hello bacimlar
Bugun enteresan şeyler oldu
Okulda kadının bana yaptıklarını duyan odama geldi
Malesef kimseyle gecinemiyomus herkesle kötü olmuş anlattılar takma kafana bi sen kalmıştın takismadigi sana da bulaşmış dediler. Mudur yardımcıları bile benden taraf oldu
Simdi o dusunsun

Merhaba kızlar ne zaman akşam oluyor anlamıyorum... Okuldan gelince bir şeyler atıştırıp hemen yarim saat yürüyüş yaptım duş aldim. Sonra okulla ilgili işlerim vardı onlar uzun sürdü. Ve bu saat oldu bile... Şimdi benim kuzucuk acıktım demeye başladı... Yoğurtlu bir meyve hazırlayacağım....

Geçimsiz insan zor gerçekten demekki onun huylarini bilen çok.Bulasmaz bir daha almıştır boyunun ölçüsünü
Bende sinir olurum öyle bulaşık olanlara hakkini veririm de.
Liseler eskisi gibi değil ortamlari çok tuhaf aileleri az takip etmiyor mu bende anlamıyorum.
Koca koca çocuklar kitap defter kitap götürmeyip ödev yapmıyormuş. Öğretmenleri başedemiyor ki liste hazirlanip veli gruplarina atıyorlar. Az sorumluluk alsınlar bu nedir diyorum valla toplantıda da söyledim ceza ise ceza bile bile verilsin bazı durumlar için.
Valla canim benim kız kahvalti yapip gidiyor öglen okula yemekte cikiyor ama gidip o iğrenç nadildan yiyormuş . Gençler seviyor. Sağlıksız olduğunu söylüyorum ama umrunda degil
Benim çocuklara da sabahın köründe 6da kalkip kahvaltı hazirliyorum benim vardiya durumuna göre ayda 3 hafta babası 1 hafta ben
Ki yanina beslenme koyuyorum bir de istiyor çünkü oglum :) bu sabah patates kızartması,salatalik ve bir mandalina hazirladim.
Gerçek şu ki bu yaşlarına geldiler bir sabah kahvaltı etmeden göndermedim. Ayıptır günahtır.
Hele ki çalışmıyorsa ebeveyn
Noodle merak edip denediler ama sevmediklerini söyledi daha da almadim
Ama yeğenim bayılıyor.

Denk geldimde yıl 2017 bugün 2022 o zaman 2000 tl ile iki tam altın 1 çeyrek geliyormuş

Günaydın kizlarr
Ilk sayfayı güncelledim hedefleri ekledim.
Belirledikçe beni etiketleyin eklerim
Aman allahım tatilimin son 3 günü
Bugün kısır yapacağım,milföy böreği çok seviyor çocuklar değişiklik olsun yaparim.
Bir tatli yaparim.
Zeytinyağlı sarma var az kaldi.
Yeter bu güne.
Iyice ev hanimi modunu yakaladım bu hafta
Satmayı oğlum ile sarmıştık dün akşam diyorki anne yarin yine yapalım mi neyyy yaptığımız bitmedi daha çocuk dedim şaka yaptim diyor.
Bayiliyor yaprak sarmaya.

Evi süpürüp genel temizlik,nevresim değiştirme işlerinibugün yaparim yarına yada pazara kalmasın.

Yeğenlerime ve çocuklarıma yeni yil hediyesi alirim her yil bu yıl büyüklere almadım sadece en küçüğe aldım.
Hepsine birden para vereyim kendileri tercihlerini yapsin tâbi verilen paket sürpriz gibi olmuyor ama neyse.
Kiz kardeslerime 2li fincan aldım english home indirimlerinden küçük süprizler yapmayi çok severim. ☺

Kizlar emeklilik durumuna denk gelen var mı aramizda yok sanırım.
Eşimin öyle bir sansı olacak sanırım ama gunleri yetmiyor.
Staj sonrasi ona sgk sigorta primi ödenmiş temmuz 99da.
10 gün kadar çalışmış ama başlangıcı var yani.
Dedim koca bu ne şans kartini kaparim haberin olsun tamam diyor yeterki olsun.
Askerlik borçlanmasını yapabilir bakalım.
Ben ondan heyecanlı.

Günaydın kızlar, bugün eşim tarafindan arkadaşlarımız davetli yemeğe (her yıl yilbaşindan önce yapıyoruz) bu yil sadece en yakın arkadaşlari çağırdım; toplam 10 kişiyiz. Ne isterler diye sordum, sormaz olaydım içli köfte, karişik sarma dolma, börek, tavuk kanat, sigara böreği , revani hatirladıklarim. Ben yanina ek bişeler ve bikaç meze ekliyecem. İçli köfte ile sarma dün yapildi, bugün de gerisini yaparım.

Cennetmeyvesii bizim maaşlar belli olsun catlayacagim meraktan
Ay sorma hesap yapıp duryyorum %25olsa şu kadar %35 olsa sukadar atarım birikime diye
Benimkiler seviyor o nadili
Yeme okulda diye kaç kere uyardim ama dinleyen kim. Oglen yemek yiyip üstüne nadil yiyomus bide midesiz
keşke liselerin sorunları sadece ödev olsa
Ahlak yok ahlak
Paraya tapan bir nesil
herseyi yapıyorlar para icin
biyerden sonra ailelerinde eli kolu baglaniyor
Bana gönder oğlunu
Ben yaprak sarmak için kendimi bir hafta önceden motive ediyorum

Buyubasinda sadece başlangıcı var 1997de
Yil tutuyor ama primler yetmiyor
Borçlanma olursa olur oda
Alirim bende karti

Selam herkese.
İlk önce harcamalar :)
1 adet tayt, 1 adet ajanda ve 1 adet ağrılar için krem aldım. 525tl tuttu.

Haricinde 2023 için ilk alımımı yaptım.
karamelli_turta 1 gram altın ve 100 dolar aldım.
Maaş günümdü bugün. Maaşı alır almaz hemen köşeye ayırdım.
Bereketi bol olsun.

Herkese şimdiden iyi seneler dilerim. :)

Merhaba kızlar...
Içimde çılgınlar gibi para harcama isteği var bu ara... Kredi kartıyla olur bu harcama tabikii...

Kredi taksidini ödedim. Kredi kartını ödedim. An itibariyle 20 TL nakidim var

Bu hafta bir kısım nakit bir kısım kredi kartıyla olacak diş tedavi ücretim var. Toplam 8 bin eksi hesaptan harcayacağım... Biraz kenarda hissem var bozmak istemiyorum. Çünkü bozulan bir yatırım yerine zor konuluyor

Cennetmeyvesii ayın 15 ine çok var değil mi

Yarın çamaşır yıkar katlarım ütü ve yemek yaparım..
Yarın karnabahar yemeği ve tavuklu mantar yapacağım... Hemen bozuluyor bu 2 sebze pişirmeyince...
Bu hafta çarşamba pazara gitmeyeceğim..
Kurulardan dondurucudan pişirerek gecistirecegim.

Biraz sıkma politikası uygulamam gerekli diğer ev bitmek üzere ödeme yapacağım... Her kuruş değerli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…