Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Hayırlı olsun.Güle güle oturun

Allah analı babalı büyütsünBir yerden başlamak gerek.Ev fiyatlarının düşeceği yok.Seçimden dolayı konut kredi faiz oranlarının düşürürüleceği ile ilgili haberler var.Değerlendirmeye bakın.Olursa büyük fırsat olacak

Çok teşekkür ederim evet ben de duydum, inşallah faizler düşünce ev fiyatlarını artırmazlar da muradımıza ereriz bir an önce

Cumartes
Teşekkür ederim.
Bu arada ev alımında neler yaptiginizi ve şimdi neler yaptığınızı okudum hayran kaldımörnek bir insansiniz gerçekten.Yaptiklarinizdan ilham aldım. Bende kendi çapımda ekonomik açıdan tasarruflu olmak için birşeyler yapmaya çalışıyorum Benzer kafadaymisiz .Yazdan kış için hazırlık yapıyorum. Bozulmayacak ürünlerde stok yapıyorum .Fırsat olursa altın almaya çalışıyorum.Dört sene altın aldiginizi okudum.11 yıl bes yatirdiginizi Siz hep yazın.Bizde örnek alalım

Evde artık kullanmak istemediğim birkaç şey var onları satacağım... Fazla olan her şey gözüme batıyor...

Bakalım asgari ücret ne olacak... Sonrasında zamlar yağacak malasef...Yarın diş randevuma gideceğim
Dönüşte iyi hissedersem Şeker ve gözüme çarpan son eksikleri alırım. Bugün un ve pirinç aldim.

Şu an hâlâ önceki kadar akıllı bir yatırım olarak görmesem de Oğluma ve kendime Bes tekrar açsam mi diye düşünüyorum. Küçük de olsa kredi kartımdan kesilir.

Sınavlarda görev almayı bırakmıştım uzun zaman önce. Belki tekrar alabilirim..
Ay sonu yaklaşsın da şöyle 2023 planı yapayim. Ama önce sağlık tabiki

Bende düşünüyorum besi
21 yıl daha calisabilecegimi düşünmüyorum Allah ömür verirse en fazla 12-13. Bes yaptırıp biraz o şekilde idare edeyim diyorum. Buyukbas ta emekli olur o zamana cocuklarda kendi hayatlarını kurmuş olur insallah.

Benim besim var 300tl idi bugün arayıp 600tl ye yükseltirdim.% 20si dolar %30u Euro %50si altın fonunda değerleniyor bakalım sağlık olsunda hayırlısı ile yiyelim ins birikimlerimizi
benim Bes in tamamı altındaydı iyi kâr yaptım yine de yatirdigimin 4 katı aldim. Ev için bozdum mecburen
Bir-kac gün daha düşüneyim plan yapayim. Belki bir bes Altın diğeri farklı bir fon da olabilir araştırmam lazim

Ben de çok uzun yıllar çalışamam ek gelir olur diye tekrar girmek istiyorum...

Cok sinirliyim hic biyere sığamıyorum kizlar ya
Dışarı çıktık aksam beynimize bot bakcaz bulamadı
Lcw gittik ordan. Kendine ve babasına kazaklar aldı. Ya şunu da çocuklara alayim demedi. Ben diyince sen al maaşı napiyorsun diyo. Maasi eline saymiyorum ya kuduruyo resmen. Sanki babasının ihtiyacı var çifter çifter aliyo ona.
Böyle insanlara cocuk yapmayacaksın ki soyları kurusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…