- 16 Şubat 2012
- 6.291
- 10.288
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.621
Hayırlı olsun.Güle güle oturunMerhaba hosbulduk. Tesekkurler evi aldik evet. ben de uzun sure buralarda olmayınca bir çok şeyler oldu. Paramı o dönem de al sat vs ek calismalarlar iyi değerlendirdim. Arsa borsa altın borç harç Bes ne varsa yaptım ettim silkelendim.. Umdugumdan hedeflerimden cok sukur daha iyisi oldu diyebilirim...
Ne kadar birikimin var bilmiyorum ama bir ucundan ufak tefek deme başlasan mi acaba... Ne bileyim hicbir şey ucuz değil ki..
Bir şekilde canıma çok sey tak etti. zor oldu ama iyi oldu.
Düşünsene 600 e yakın aidat istediler kiracı olduğum evden... Kira desen maaşın yarısı bunlar işin maddi sebepleri oldu.
Genel yaşantım ruh halim ve bir çok şeyden de memnun değildim. Hepsi bir anda karar verip adım atmama sebep oldu...
Şimdi borcum var ama ufak ufak birikim de yapıyorum... Borsadayım oğlum için. Ufak ufak altın da alırım nasipse... Komik görünür belki ama 0.05 gr bile olsa alacağım...
Allah analı babalı büyütsünçok güzel yapmışsın hocam, emeğine sağlıkKeşke borsadan anlasam, benim hayatımdaki tek değişim anne olmak oldu, ileriyi görmeden çocuk yaptığım için ayrı korkuyorum, en azından bir evimiz olsaydı aklım bu kadar düşüncelerle boğuşmayacaktı. Ağız tadıyla oturun inşallah, çok sevindim
Çok teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsünBir yerden başlamak gerek.Ev fiyatlarının düşeceği yok.Seçimden dolayı konut kredi faiz oranlarının düşürürüleceği ile ilgili haberler var.Değerlendirmeye bakın.Olursa büyük fırsat olacak
12 yıllık bir öğretmen arkadas 9 bin aldı...Gercekten asgari ücretle fazla fark yokmus öylese okadar tercübeye ragmen
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun.Güle güle oturun
En kısa sürede hayallerine kavuş arkadaşımÇok teşekkür ederimevet ben de duydum, inşallah faizler düşünce ev fiyatlarını artırmazlar da muradımıza ereriz bir an önce
Bu arada ev alımında neler yaptiginizi ve şimdi neler yaptığınızı okudum hayran kaldımTeşekkür ederim.
İnşallah çok sağol, verdiğin fikirler için de çook teşekkür ederimEn kısa sürede hayallerine kavuş arkadaşım
Aklıma senin lafın geldiGercekten asgari ücretle fazla fark yokmus öylese okadar tercübeye ragmen
Şu an hâlâ önceki kadar akıllı bir yatırım olarak görmesem de Oğluma ve kendime Bes tekrar açsam mi diye düşünüyorum. Küçük de olsa kredi kartımdan kesilir.Cumartes
Bu arada ev alımında neler yaptiginizi ve şimdi neler yaptığınızı okudum hayran kaldımörnek bir insansiniz gerçekten.Yaptiklarinizdan ilham aldım. Bende kendi çapımda ekonomik açıdan tasarruflu olmak için birşeyler yapmaya çalışıyorum Benzer kafadaymisiz .Yazdan kış için hazırlık yapıyorum. Bozulmayacak ürünlerde stok yapıyorum .Fırsat olursa altın almaya çalışıyorum.Dört sene altın aldiginizi okudum.11 yıl bes yatirdiginizi Siz hep yazın.Bizde örnek alalım
Bende düşünüyorum besiŞu an hâlâ önceki kadar akıllı bir yatırım olarak görmesem de Oğluma ve kendime Bes tekrar açsam mi diye düşünüyorum. Küçük de olsa kredi kartımdan kesilir.
Sınavlarda görev almayı bırakmıştım uzun zaman önce. Belki tekrar alabilirim..
Ay sonu yaklaşsın da şöyle 2023 planı yapayim. Ama önce sağlık tabiki
benim Bes in tamamı altındaydı iyi kâr yaptım yine de yatirdigimin 4 katı aldim. Ev için bozdum mecburenBenim besim var 300tl idi bugün arayıp 600tl ye yükseltirdim.% 20si dolar %30u Euro %50si altın fonunda değerleniyor bakalım sağlık olsunda hayırlısı ile yiyelim ins birikimlerimizi
Ben de çok uzun yıllar çalışamam ek gelir olur diye tekrar girmek istiyorum...Bende düşünüyorum besi
21 yıl daha calisabilecegimi düşünmüyorum Allah ömür verirse en fazla 12-13. Bes yaptırıp biraz o şekilde idare edeyim diyorum. Buyukbas ta emekli olur o zamana cocuklarda kendi hayatlarını kurmuş olur insallah.