Selam kizlar,
bende stoklar doldurdum
ben hem kuponlarla hemde indirimlerle calisiyorum
Gecem rossman gibi bir dükkanda 20% indirim vardi tüm ürünlere bide üstüne 10€ ped alisverisene 3€ indirim ve 2 sampuan alana 3cüsü bedava kuponu vardi. 2 günlükdü kampanya, 2 kez gitdim.
Gardolabin üstü tuvalet kagidi dolu, beni kolaylikla 6 ay götürür. Ped lerde ayni sekil. 6 büyük boy sampuan altim, 2 si bedavaydi, 6 dis macunu + kiza dis macunu ve sampuani, 2 büyük rulo cöp torbadi, 4 buzluk poseti, sac cremi, 2 bulasik deterjani, esime jilet.
Yani baya baya aldim, cünkü burdada felaket zamlar geliyor. 110€ ödedim. Kar im 38€ su an, ama ürünler gitdikce pahalastigi icin daha fazla kar yaptim diye düsünüyorum yakin zamanda.
gecen yilin hedefini ben maasimda baya bir zam ve geri ödeme aldigim icin euro olarak gectimde aslinda, ama kizimin 30g altinini alamadim. Sadece 15g aldim, özel euro hedefiminde 1000€ yerine 600€ yapmisim.
Gelecek sene sadece harcligimla yaptiklarimi hedef koycam. Esimden ayri olan birikimim yani.
Baska be var…..is yerinde islerimi topsrlamaya calisiyorum yeni subeye gecmeme 1 ay kaldi. Hem üzülüyorum hem seviniyorum. Karisik hisler.
Annem haftaya evine dönmek istiyor. Esimle yanliz kalcaz. Annem evde olunca her aksam hazir sofraya geliyoruz, camasir ve ufak tefek ev isleri yapilmis oluyor. O evine gidince anca cocugu doyuruyoruz. Ev isleride cumartesine kaliyor
Yilbasina kücük görümcem ve esimin iki arkadasi yurtdisindan gelecek.
Baskada birsey yok su an anlatilcak
Su plaza hatununada ( ben isim vermiyeyim, o bilir kendini) selam söyleyin…bizi unutdu gitdi, artik daha sık gelsin bir zahmet