- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.641
Özletiyorsun kendini bilesinAklıma senin lafın geldi
Memurun ceketi küçüktür ama sıcak tutar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özletiyorsun kendini bilesinAklıma senin lafın geldi
Memurun ceketi küçüktür ama sıcak tutar
senin yapacagını bildigi için yapmıyor canımYav Allah korusun bana bisey olsa gözüm açık gideceğim. Heba olacak cocuklarim.
Bak bu konu bizde ki en büyük sorundu... çok kavgalar ettim. Bir süre işsizdi yeni ise girmişti. Daha 2 hafta olmamış avans alıp ailesinin köy evine parke için destek olacakmış. Istanbul da iyi bir yer de 2 tane kayınpederin aileden kalma dükkanı var. Oranın kirası maaşı emekli maaşı derken 30 bini geçerdi. Birikmiş kayinvalidede altınlar zaten var.Cok sinirliyim hic biyere sığamıyorum kizlar ya
Dışarı çıktık aksam beynimize bot bakcaz bulamadı
Lcw gittik ordan. Kendine ve babasına kazaklar aldı. Ya şunu da çocuklara alayim demedi. Ben diyince sen al maaşı napiyorsun diyo. Maasi eline saymiyorum ya kuduruyo resmen. Sanki babasının ihtiyacı var çifter çifter aliyo ona.
Böyle insanlara cocuk yapmayacaksın ki soyları kurusun
Sen çalıştığın icin garanti iş parası var olarak bakıyor...Çünkü her şeyi sen yapiyorsun.Yav Allah korusun bana bisey olsa gözüm açık gideceğim. Heba olacak cocuklarim.
Gecmis olsun canimGünaydın kızlar.. Kaç gündür öksürüyordum göğsüm de ağrı sizi hissediyorum... Uyandim ama yataktan çıkasım yokkkkkkkkkkkk
Suwen trendyolda güzel indirimleri oluyor.Kızlar pijama alacağım. Bana marka tavsiye eder misiniz.
suwen gördüm ama hiç almadım. Nasıldır kalitesiSuwen trendyolda güzel indirimleri oluyor.
Dagi de kalitesini beğeniyorum
Ben yıllardır Feyza markalı alirim nette de var çok kaliteli oluyor gercektenKızlar pijama alacağım. Bana marka tavsiye eder misiniz.
harikasın tatlucum çalışana her daim Allah yardım eder birin bin olsun@Sahihuban tabi bu süreçte oğlum artık özel kreş ve anasınıfında değildi artık. Devlet okulunda benim yanımda olması avantaj oldu. Biraz da özel ders verdim. Yazın köye gittim. Güzel bir kışlık hazırladım... Bağ bahçe tarla her türlü iş e giriştim komşu akrabalara da yardim ettim... Onlar da tereyağ kışlık bakliyat ceviz falan verdiler Bildiğin tasi sıktım taş toz oldu bu yıl
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar.. Kaç gündür öksürüyordum göğsüm de ağrı sizi hissediyorum... Uyandim ama yataktan çıkasım yokkkkkkkkkkkk
çok geçmiş olsunSelam kizlar,
kizim yine öksürüyor, annemde hasta mecbur bugünlük rapor aldim. Evin hali obicim ama tansyonum bugün düsük pek elimi süremiyecegim. Yarin zaten son is günü, pazartesine kadar izinliyiz. Haftasonu temizlerim artik.
Asgari ücret 8500 olmus okudum.
Benimde bir yıllık besim var .Nasip olursa hiç bozdurmayı düşünmüyorum.Yarısı altında yarısı dövizde.Bol bereketli olsun kazançlarımızBenim besim var 300tl idi bugün arayıp 600tl ye yükseltirdim.% 20si dolar %30u Euro %50si altın fonunda değerleniyor bakalım sağlık olsunda hayırlısı ile yiyelim ins birikimlerimizi
tesekür ederimçok geçmiş olsun
Geçmiş olsun... Önce iyilessinler. Sonra yaparsin. Evet asgari ücret 8500 oldu... 5 binden aşağı doğru düzgün ev olmayan ulkemdeSelam kizlar,
kizim yine öksürüyor, annemde hasta mecbur bugünlük rapor aldim. Evin hali obicim ama tansyonum bugün düsük pek elimi süremiyecegim. Yarin zaten son is günü, pazartesine kadar izinliyiz. Haftasonu temizlerim artik.
Asgari ücret 8500 olmus okudum.