Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Hamsi 35tlydi gece hafta
Ben 2 haftaya bir gidiyorum sebze falan yemiolar yetiyor bize
Çarşamba günü hamsi 60 TL idi pazarda. Çinekop aldim 90 TL idi. Tek ben yediğim için 50 TL lik aldim

Ben meyve ve salatalık malzeme çok alıyorum. Sebze yiyince benim oğlum da doymuyorum boşuna pişirme diyor ne yemek yapacagini şaşırıyorum. Yine haftalık listeye dönsen iyi olacak.

Ben 20 altını neye göre yazdım acaba hatırlayamadım, altının cinsini yazmamışim

Ben neredeyse iki yıldır kış hazirligi dışında pazara gitmedim.
Yemek kartım markette geçiyor.
İki kişi olduğumuz için marketten azar azar almak daha iyi oluyor
Evet senin öyle yapman daha uygun en azından boşuna çürümez. Yoğun çalışıyorsun evde önceki kadar bir şeyler yapamıyorsun sanirim
..Vay be kahvemsi neler yapmadın ki pandemide

Bir pazar ki benimde temizlikle geçti.
Çamaşırlar katlanıp ütü yapılacak.
Kurutma canasir işlerimi hızlandırıp kolaylaştırdı iyiki diyorum.
Yemek var.
Alışveriş yapild i.
Küçüğün okul hazirliklari tamamlanacak.
Üşenmesem bir kek yapsam.
Canım da istiyor da neyse bir kahve içeyim bakalim önce

Yoğun dolu bir gun.
Yaaa yakın olsaydın gelseydin. Ben ıslak kek yaptim

Bütün hayat temizlik yemek iş
iyi ki uyku diye bir şey var
Benim de yemek yapmak nevresim vs yıkama ütü ile geçti gün. Araba da ufak bir sorun vardı 1100 lira plansız ek masraf cikti
Haftasonu sadece geç uyanacağım ve yayıla yayıla kahvaltı edeceğim içşn seviniyorum yoksa dinlendiğim falan yokBugün temizlik yemek çamaşır birazdan yemek yeme Faslı sonra banyo

Haftasonu sadece geç uyanacağım ve yayıla yayıla kahvaltı edeceğim içşn seviniyorum yoksa dinlendiğim falan yokBugün temizlik yemek çamaşır birazdan yemek yeme Faslı sonra banyo
Ben geç uyanamıyorum oğlum en geç 8 de uyanıyor ve uyandırıyor. Uykum da hafif ve çok sık uyanan biriyim....
Ama haklısın dinlenme günü falan değil. Hafta sonu evin halini gören hafta ici hiçbir şey yapmıyoruz zanneder...

Benim oğlumda erken kalkıyor ama odasında yatarsa.Bende yanıma almıyorum haftasonları 2 gün birlikte yatıyoruz ozaman geç kalkıyoreşim yurtdışı görevinde banada iyi oluyor çocukla uyumak

Selam kizlar,

bende stoklar doldurdum ben hem kuponlarla hemde indirimlerle calisiyorum Gecem rossman gibi bir dükkanda 20% indirim vardi tüm ürünlere bide üstüne 10€ ped alisverisene 3€ indirim ve 2 sampuan alana 3cüsü bedava kuponu vardi. 2 günlükdü kampanya, 2 kez gitdim.
Gardolabin üstü tuvalet kagidi dolu, beni kolaylikla 6 ay götürür. Ped lerde ayni sekil. 6 büyük boy sampuan altim, 2 si bedavaydi, 6 dis macunu + kiza dis macunu ve sampuani, 2 büyük rulo cöp torbadi, 4 buzluk poseti, sac cremi, 2 bulasik deterjani, esime jilet.
Yani baya baya aldim, cünkü burdada felaket zamlar geliyor. 110€ ödedim. Kar im 38€ su an, ama ürünler gitdikce pahalastigi icin daha fazla kar yaptim diye düsünüyorum yakin zamanda.
gecen yilin hedefini ben maasimda baya bir zam ve geri ödeme aldigim icin euro olarak gectimde aslinda, ama kizimin 30g altinini alamadim. Sadece 15g aldim, özel euro hedefiminde 1000€ yerine 600€ yapmisim.

Gelecek sene sadece harcligimla yaptiklarimi hedef koycam. Esimden ayri olan birikimim yani.

Baska be var…..is yerinde islerimi topsrlamaya calisiyorum yeni subeye gecmeme 1 ay kaldi. Hem üzülüyorum hem seviniyorum. Karisik hisler.

Annem haftaya evine dönmek istiyor. Esimle yanliz kalcaz. Annem evde olunca her aksam hazir sofraya geliyoruz, camasir ve ufak tefek ev isleri yapilmis oluyor. O evine gidince anca cocugu doyuruyoruz. Ev isleride cumartesine kaliyor

Yilbasina kücük görümcem ve esimin iki arkadasi yurtdisindan gelecek.

Baskada birsey yok su an anlatilcak

Su plaza hatununada ( ben isim vermiyeyim, o bilir kendini) selam söyleyin…bizi unutdu gitdi, artik daha sık gelsin bir zahmet

hersey gönlünce olsun canim.

Birsey sorcam canim, türkyede 25 yillik ögretmenin maasi ortalama ne olur?
Teşekkürler
Türkiye de 10 15 20 25 yıl arasında pek fark olmaz. Herhalde bu ay en fazla 11 civarı almıştır. Vergi dilimi her ay alınan maaşı etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…