-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.601
Çarşamba günü hamsi 60 TL idi pazarda. Çinekop aldim 90 TL idi. Tek ben yediğim için 50 TL lik aldimHamsi 35tlydi gece hafta
Ben 2 haftaya bir gidiyorum sebze falan yemiolar yetiyor bize
Ben neredeyse iki yıldır kış hazirligi dışında pazara gitmedim.Kızlar pazar fiyatları nasıl bulunduğunuz sehirde
Ben 20 altını neye göre yazdım acaba hatırlayamadım, altının cinsini yazmamışim2022 Birikim plânı;
1. K kahvemsi mutluluk =20 altın
2.karamelli_turta =40 gram altın+100$
3. @cikolatasoslukek =10gram altın+200$+200€+500 gram gümüş
4. @Thewitcher =12 çeyrek altın +12 gram altın
5. @sempatik_kiz =10 çeyrek altın
6. @Zeynep Gulru =10.000$+5 gram altın
7. @mavimli =200 gram altın
8. A Asmin75 =30 gram altın +1000 €
9. @efilikk =40 gram altın+100 $+100€
10. @Denp =10 gram altın+100 $+100€
11. @Genckading =16 ata altin
2022 yili ilk 6 aylik hedeflerimiz;
1.karamelli_turta =20 gram altın
2. K kahvemsi mutluluk =500$+10 fiziki altin
3. @sempatik_kiz =5 çeyrek altın
4. @Thewitcher =6 gram +6 çeyrek altın
5. A Asmin75 =15 gram altın
6. @cikolatasoslukek =250 €+200 $
7. @Zeynep Gulru =10 gram altın+5.000 $
8. @Cemoos =6 çeyrek altın
9. @minikkoala =500€+500$+6 gram altın
10. @herasmom =500$+20 gram +5 çeyrek altın
11. @Saricivcivim1 =10 gram altın
12. @Mavi askkk =6gram altın
13. @Amy lee =25 gram altın
14. @pisi26237 =50 gram altın
20 tam altındır o sana o yakisirBen 20 altını neye göre yazdım acaba hatırlayamadım, altının cinsini yazmamışim
Evet senin öyle yapman daha uygun en azından boşuna çürümez. Yoğun çalışıyorsun evde önceki kadar bir şeyler yapamıyorsun sanirimBen neredeyse iki yıldır kış hazirligi dışında pazara gitmedim.
Yemek kartım markette geçiyor.
İki kişi olduğumuz için marketten azar azar almak daha iyi oluyor
O zamandan fotolar olmazsa ben bile yaptığıma inanamamEvet senin öyle yapman daha uygun en azından boşuna çürümez. Yoğun çalışıyorsun evde önceki kadar bir şeyler yapamıyorsun sanirim
..Vay be kahvemsi neler yapmadın ki pandemide
Bütün hayat temizlik yemek işPazar günü=Temizlik,2 gün yetecek yemek stoğu
Yoğun dolu bir gun.Bir pazar ki benimde temizlikle geçti.
Çamaşırlar katlanıp ütü yapılacak.
Kurutma canasir işlerimi hızlandırıp kolaylaştırdı iyiki diyorum.
Yemek var.
Alışveriş yapild i.
Küçüğün okul hazirliklari tamamlanacak.
Üşenmesem bir kek yapsam.
Canım da istiyor da neyse bir kahve içeyim bakalim önce
Bende kabak tatlısı yaptım tahinli size ikram ederdimYoğun dolu bir gun.
Yaaa yakın olsaydın gelseydin. Ben ıslak kek yaptim
Haftasonu sadece geç uyanacağım ve yayıla yayıla kahvaltı edeceğim içşn seviniyorum yoksa dinlendiğim falan yokBütün hayat temizlik yemek iş
iyi ki uyku diye bir şey var
Benim de yemek yapmak nevresim vs yıkama ütü ile geçti gün. Araba da ufak bir sorun vardı 1100 lira plansız ek masraf cikti
Ben geç uyanamıyorum oğlum en geç 8 de uyanıyor ve uyandırıyor. Uykum da hafif ve çok sık uyanan biriyim....Haftasonu sadece geç uyanacağım ve yayıla yayıla kahvaltı edeceğim içşn seviniyorum yoksa dinlendiğim falan yokBugün temizlik yemek çamaşır birazdan yemek yeme Faslı sonra banyo
Benim oğlumda erken kalkıyor ama odasında yatarsa.Bende yanıma almıyorum haftasonları 2 gün birlikte yatıyoruz ozaman geç kalkıyorBen geç uyanamıyorum oğlum en geç 8 de uyanıyor ve uyandırıyor. Uykum da hafif ve çok sık uyanan biriyim....
Ama haklısın dinlenme günü falan değil. Hafta sonu evin halini gören hafta ici hiçbir şey yapmıyoruz zanneder...
hersey gönlünce olsun canim.Bereketli olsun
Ben de meraktayim ne kadar zam olacak diye. Uzman öğretmenlik sınavına girmiştim
Bakalım ocaktan itibaren bir de onun farkı olacak umarım iyi bir şeyler olur.
Teşekkürlerhersey gönlünce olsun canim.
Birsey sorcam canim, türkyede 25 yillik ögretmenin maasi ortalama ne olur?
Gercekten asgari ücretle fazla fark yokmus öylese okadar tercübeye ragmenTeşekkürler
Türkiye de 10 15 20 25 yıl arasında pek fark olmaz. Herhalde bu ay en fazla 11 civarı almıştır. Vergi dilimi her ay alınan maaşı etkiliyor