Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Bak bu konu bizde ki en büyük sorundu... çok kavgalar ettim. Bir süre işsizdi yeni ise girmişti. Daha 2 hafta olmamış avans alıp ailesinin köy evine parke için destek olacakmış. Istanbul da iyi bir yer de 2 tane kayınpederin aileden kalma dükkanı var. Oranın kirası maaşı emekli maaşı derken 30 bini geçerdi. Birikmiş kayinvalidede altınlar zaten var.

Hepsine ailecek ağzıma geleni söyledim. Ama anlayan yok. Ozaman oglunuzu alın yaşayın. Ben 1 ev almak için çırpınıyorum. Siz aileden kalan 2 dükkan 2 ev yasayin bir de üstüne para isteyin. Aylardır ıssız olandan. Ve tabiki göndermişti sormamıştı söylememişti eşim biliyordu öncesinde çok uyardim

Yav Allah korusun bana bisey olsa gözüm açık gideceğim. Heba olacak cocuklarim.
Sen çalıştığın icin garanti iş parası var olarak bakıyor...Çünkü her şeyi sen yapiyorsun.
Arada hediye alınır diye düşünürdüm. Şimdi hiç almaya gerek yokmuş diye akıllandım.

Selam kızlar bugün pazara gittim çok eksigim yoktu. 2.5kg Patates 2.5 kg portakal yarim kg mantar 1.5kg dolmalık biber aldim 55 lira ödedim.

3 günlük yemek olur dondurucu ve kuru gıdalarla 1 haftayı tamamlarım. Gelecek hafta alışverişim fazla olur.

Internetten butikten birkaç kıyafet aldim. Hepsini de beğendim. Okulda giyerim rahat kıyafetler.

harikasın tatlucum çalışana her daim Allah yardım eder birin bin olsun

çok geçmiş olsun

Benim besim var 300tl idi bugün arayıp 600tl ye yükseltirdim.% 20si dolar %30u Euro %50si altın fonunda değerleniyor bakalım sağlık olsunda hayırlısı ile yiyelim ins birikimlerimizi
Benimde bir yıllık besim var .Nasip olursa hiç bozdurmayı düşünmüyorum.Yarısı altında yarısı dövizde.Bol bereketli olsun kazançlarımız

Geçmiş olsun... Önce iyilessinler. Sonra yaparsin. Evet asgari ücret 8500 oldu... 5 binden aşağı doğru düzgün ev olmayan ulkemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…