- 28 Mart 2020
- 6.005
- 23.883
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.541
Ben Zara’ya dadandım 2 gündür 2 kazak 2 hırka 1 pantolon tayt aldm aklım alamadıklarımdaSelam kizceler
Bu ara uykulara doyamiyom ben keşke kış uykusuna yataydik bizde
Çocukların yarin yerli malı haftası etkinlikleri varmis. Birine zebra kek birine küllü kurabiye yaptim ucundan bizde yedik yenice oturacağım insallah
Altin yine uctu gitti ama hedefim gereği bu ay 5gr almam lazım ay sonunu göremezsem bana borç yollayın hemi
Maaş yarsın ödemeleri alayım kartta limit acilsin diye bekliyorum.Yılbaşından önce asgari ücret aciklaninca zamlanacak bence hersey
Bende yarın market pazar yapacagim
30lt zeytinyağı aldık toptan 10kg evde vardi yeter bize
5kglik aycicekyagi toz şeker ve pirinç alacagim yarin. Bulgur salca erişte bakliyat annelerden geldi
Bulasik tableti ve çamaşır deterjani stokladim 6ay yeter bize.
Çocuklara ve kendime takviye aldım bu ay bin TL ona gitti.
Bize de iyi bir zam gelmeli ki asgari ücret memur maaşına yaklaştı. Allah olmayanın yardimcisi olsun yaşamak çok zorlasti. Bir küçük çikolata bir fincan kahve lux oldu
ya ben de öyleyim sabah 8 de ders başlıyor. Güneş doğmadan gün yüzü görmeden koşturuyoruz.Selam kizceler
Bu ara uykulara doyamiyom ben keşke kış uykusuna yataydik bizde
Çocukların yarin yerli malı haftası etkinlikleri varmis. Birine zebra kek birine küllü kurabiye yaptim ucundan bizde yedik yenice oturacağım insallah
Altin yine uctu gitti ama hedefim gereği bu ay 5gr almam lazım ay sonunu göremezsem bana borç yollayın hemi
Maaş belli olsun ben de sabit altın hedefi koyacağım.Bu arada benim 2023 hedefim malesef aylık sadece 1 gram altın fazlası için uğraşacağım tabi
Tablet fiyatları inanılmaz yüksek. Stok listem de kağıt ürünleri tablet deterjan her şey var. Nasıl işin içinden çıkılır bilmiyorumDün carrefourdan tat salça aldım 39 tl düşmüş indirimliydi en uygun orası gibi şuan
Tablet fiyatları geçen sene 60 tl ye 3 paket alıp atmıştım kenara 200 küsürse çıkmış bende stokluk birşeyler bakıyorum kağıt ürünler özellikle
Ahhh o kürkü ben de istiyorumBen Zara’ya dadandım 2 gündür 2 kazak 2 hırka 1 pantolon tayt aldm aklım alamadıklarımdaBirde ceket ve kürk beğendim banada kürk parası toplayalım
O zamandan size bir tüyo vereyim.Ahhh o kürkü ben de istiyorum
Ofis AVM'de olunca herşeyi görüyorum
Valla kırmızı sabahlık etkisini kendime hatirlatip usulca geri donuyorum.
Bu sezon favorim mango ama eklemeden geçemeyeceğim
Takipteyim o hesabıO zamandan size bir tüyo vereyim.
Zara bugün zam yapmış bi cok urune
Zam yapmadıkları indirime girecekmiş duyurulur
Valla biraz önce tabletlerde yüzde 15 indirim vardi hb da. bir 100lu fairy kaptım 6 taksitPandemi döneminde yaptığım deterjan stoklarını eritiyoruz,
Yıl bitmeden indirim yakalarsak temizlik ve kağıt grubunda stoklarımi yenilemek istiyorum
Gıda için eskisi kadar stok yapmiyorum, yemek rutinimiz çok bozuldu maalesef, uzun saatler çalışınca ofiste yediğim gün sayısı fazlalaştı, ve evde yemek hazırlamaya ayiracagim vakit azaldı. Bunu da dengelemek istiyorum aslında ama şimdilik çok mümkün görünmüyor
Valla biraz önce tabletlerde yüzde 15 indirim vardi hb da. bir 100lu fairy kaptım 6 taksit
Tatlu hocam hoşgeldin :) bu başlığa gelince gözlerim seni aramadı değil, çok sevindim. Evinizi almışsınız hayırlı olsun çok sevindim, çok emek verdiniz. Umarım pandemide almışsınızdır, yoksa sonradan artan fiyatlarda mı aldınız? Ben halen alamadım, treni kaçırdıkTablet fiyatları inanılmaz yüksek. Stok listem de kağıt ürünleri tablet deterjan her şey var. Nasıl işin içinden çıkılır bilmiyorum
Merhaba hosbulduk. Tesekkurler evi aldik evet. ben de uzun sure buralarda olmayınca bir çok şeyler oldu. Paramı o dönem de al sat vs ek calismalarlar iyi değerlendirdim. Arsa borsa altın borç harç Bes ne varsa yaptım ettim silkelendim.. Umdugumdan hedeflerimden cok sukur daha iyisi oldu diyebilirim...Tatlu hocam hoşgeldin :) bu başlığa gelince gözlerim seni aramadı değil, çok sevindim. Evinizi almışsınız hayırlı olsun çok sevindim, çok emek verdiniz. Umarım pandemide almışsınızdır, yoksa sonradan artan fiyatlarda mı aldınız? Ben halen alamadım, treni kaçırdıkbirikim ev fiyatlarının yanında kül oldu, çok üzülüyorum
çok güzel yapmışsın hocam, emeğine sağlıkMerhaba hosbulduk. Tesekkurler evi aldik evet. ben de uzun sure buralarda olmayınca bir çok şeyler oldu. Paramı o dönem de al sat vs ek calismalarlar iyi değerlendirdim. Arsa borsa altın borç harç Bes ne varsa yaptım ettim silkelendim.. Umdugumdan hedeflerimden cok sukur daha iyisi oldu diyebilirim...
Ne kadar birikimin var bilmiyorum ama bir ucundan ufak tefek deme başlasan mi acaba... Ne bileyim hicbir şey ucuz değil ki..
Bir şekilde canıma çok sey tak etti. zor oldu ama iyi oldu.
Düşünsene 600 e yakın aidat istediler kiracı olduğum evden... Kira desen maaşın yarısı bunlar işin maddi sebepleri oldu.
Genel yaşantım ruh halim ve bir çok şeyden de memnun değildim. Hepsi bir anda karar verip adım atmama sebep oldu...
Şimdi borcum var ama ufak ufak birikim de yapıyorum... Borsadayım oğlum için. Ufak ufak altın da alırım nasipse... Komik görünür belki ama 0.05 gr bile olsa alacağım...
deme düşme o çukura....Ben Zara’ya dadandım 2 gündür 2 kazak 2 hırka 1 pantolon tayt aldm aklım alamadıklarımdaBirde ceket ve kürk beğendim banada kürk parası toplayalım