Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Mutlu haftalar canimlar
Yine jet hizi gibi geçti haftasonu
Cumartesi arkadasa oturmaya gittim. pazar ve market işini de hallettim.
Pazar hiç bisey yapmadım ev topladım ütü yaptim. Cocuklar sıkıldı dışarıya yemeğe götürdüm kahve içtim 300tl harcadik

Hesap yapiyorum sürekli ocaktan sonra ne kadar koyabilirim kenara diye en az5 en çok 8gr koyabilecegim. Zamlarimizda belli olsunda bir

Selam kizceler
Bu ara uykulara doyamiyom ben keşke kış uykusuna yataydik bizde
Çocukların yarin yerli malı haftası etkinlikleri varmis. Birine zebra kek birine küllü kurabiye yaptim ucundan bizde yedik yenice oturacağım insallah
Altin yine uctu gitti ama hedefim gereği bu ay 5gr almam lazım ay sonunu göremezsem bana borç yollayın hemi

Ben Zara’ya dadandım 2 gündür 2 kazak 2 hırka 1 pantolon tayt aldm aklım alamadıklarımdaBirde ceket ve kürk beğendim banada kürk parası toplayalım

Maaş yarsın ödemeleri alayım kartta limit acilsin diye bekliyorum.
Hemen stok işini halletmem gerekli.
Bozulmayacak her seyi stoklamam lazım.
Malesef maaşlar eridi hicbir değeri yok

ya ben de öyleyim sabah 8 de ders başlıyor. Güneş doğmadan gün yüzü görmeden koşturuyoruz.
Yollayalım tabi ya. Ahh 5 gr neydi eskiden havada karada alirdik

Tablet fiyatları inanılmaz yüksek. Stok listem de kağıt ürünleri tablet deterjan her şey var. Nasıl işin içinden çıkılır bilmiyorum

Ben Zara’ya dadandım 2 gündür 2 kazak 2 hırka 1 pantolon tayt aldm aklım alamadıklarımdaBirde ceket ve kürk beğendim banada kürk parası toplayalım
Ahhh o kürkü ben de istiyorum
Ofis AVM'de olunca herşeyi görüyorum
Valla kırmızı sabahlık etkisini kendime hatirlatip usulca geri donuyorum.
Bu sezon favorim mango ama eklemeden geçemeyeceğim

Uzun uzun aralardan sonra selam kızlar
Hepiniz iyisinizdir umarim
Ben yaklaşık iki buçuk yıldır kariyerime yoğunlaştığım için zaman nasıl geçti, ne kazandım ne harcadık hiç anlamadım.
Çok şükür bu tarafı yoluna koydum.
Sağlam eğitim, kıyafet, ayakkabı harcamam oldu. Birikim kendimeydi.
Kısmetse 2023 yılında finansal ilk hedefim oturdugumuz evin borcunu kapatmak ve yazın başka bir eve geçip onun borcunu ödemek
Borçsuz nasip olursa da kabulum tabi.
Birikimi daha çok gezmek ve tatil için ayırdık bu yıl.
Yeni yıl gelirine göre sabit birikime devam diğer hedefim

Pandemi döneminde yaptığım deterjan stoklarını eritiyoruz,
Yıl bitmeden indirim yakalarsak temizlik ve kağıt grubunda stoklarımi yenilemek istiyorum
Gıda için eskisi kadar stok yapmiyorum, yemek rutinimiz çok bozuldu maalesef, uzun saatler çalışınca ofiste yediğim gün sayısı fazlalaştı, ve evde yemek hazırlamaya ayiracagim vakit azaldı. Bunu da dengelemek istiyorum aslında ama şimdilik çok mümkün görünmüyor

Ahhh o kürkü ben de istiyorum
Ofis AVM'de olunca herşeyi görüyorum
Valla kırmızı sabahlık etkisini kendime hatirlatip usulca geri donuyorum.
Bu sezon favorim mango ama eklemeden geçemeyeceğim
O zamandan size bir tüyo vereyim.
Zara bugün zam yapmış bi cok urune
Zam yapmadıkları indirime girecekmiş duyurulur

Valla biraz önce tabletlerde yüzde 15 indirim vardi hb da. bir 100lu fairy kaptım 6 taksit

Tablet fiyatları inanılmaz yüksek. Stok listem de kağıt ürünleri tablet deterjan her şey var. Nasıl işin içinden çıkılır bilmiyorum
Tatlu hocam hoşgeldin :) bu başlığa gelince gözlerim seni aramadı değil, çok sevindim. Evinizi almışsınız hayırlı olsun çok sevindim, çok emek verdiniz. Umarım pandemide almışsınızdır, yoksa sonradan artan fiyatlarda mı aldınız? Ben halen alamadım, treni kaçırdık birikim ev fiyatlarının yanında kül oldu, çok üzülüyorum

Merhaba hosbulduk. Tesekkurler evi aldik evet. ben de uzun sure buralarda olmayınca bir çok şeyler oldu. Paramı o dönem de al sat vs ek calismalarlar iyi değerlendirdim. Arsa borsa altın borç harç Bes ne varsa yaptım ettim silkelendim.. Umdugumdan hedeflerimden cok sukur daha iyisi oldu diyebilirim...

Ne kadar birikimin var bilmiyorum ama bir ucundan ufak tefek deme başlasan mi acaba... Ne bileyim hicbir şey ucuz değil ki..

Bir şekilde canıma çok sey tak etti. zor oldu ama iyi oldu.

Düşünsene 600 e yakın aidat istediler kiracı olduğum evden... Kira desen maaşın yarısı bunlar işin maddi sebepleri oldu.

Genel yaşantım ruh halim ve bir çok şeyden de memnun değildim. Hepsi bir anda karar verip adım atmama sebep oldu...

Şimdi borcum var ama ufak ufak birikim de yapıyorum... Borsadayım oğlum için. Ufak ufak altın da alırım nasipse... Komik görünür belki ama 0.05 gr bile olsa alacağım...

Sabahın köründe 6 buçukta stokluk ben de Hb dan temizlik malzeme siparişi verdim.

Sırada kuru gıdalar var. Un seker 1 tane daha sıvıyağ biraz da bakliyat alırım. KK ile oduyorum. Ödemesi ocak 15 te.

Yeni okuluma da alıştım sayılır. Burda daha erken çıkıp evde oluyorum. Zamanı daha verimli kullanabiliyorum...

Biraz da kendime bakma vakti aslinda...
Çok kilo aldim...Diş tedavisine başladım... Sonra botox yaptırmak istiyorum sonra gerçeklerle yüzleşiyorum. Borcun var nerelerde uçuyorsun

Hobi olarak örgüye başladım yine kendime otantik bir yelek örme pesindeyim
balkonuma mini bir bahçe kurdum. Yesilliklerim büyüdü bile. Küçük bir site kenarlarda toprak alanlar var. 8 m2 civari bizim daireye ait olan kısım. Bir şeyler ekmek için alan var. Bir meyve ağacı dikmeyi biraz da domates salatalık yetiştirmeyi planlıyorum

çok güzel yapmışsın hocam, emeğine sağlık Keşke borsadan anlasam, benim hayatımdaki tek değişim anne olmak oldu, ileriyi görmeden çocuk yaptığım için ayrı korkuyorum, en azından bir evimiz olsaydı aklım bu kadar düşüncelerle boğuşmayacaktı. Ağız tadıyla oturun inşallah, çok sevindim

deme düşme o çukura....

bi alacak olsam kaban, bot, tunik, şal , gecelik , bileklikler, küpe vs bi dünya almak istediklerim var . ama yok yok uslu durmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…