-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.521
Şöyle bir espiri var ya “borçlarımın maaşı yattı” gerçekten çok doğruHayat şu an mesleğe yeni başlayana daha zor sanirim
Ben de oyleyim kartları öde taksit öde ihtiyaçlar derken bitiyor...
Ayın 15 ini iple çekiyorum gelsin ödeyeyim diye.
Her gün hayallerde konsere tiyatroya eğlenceye gidiyorum
Gerçekten öyle. Bazı şeylerden vazgeçerek birikim bırakmamak lazım. Daha kötü günler olacak diye tedirginimŞöyle bir espiri var ya “borçlarımın maaşı yattı” gerçekten çok doğru
Ben korkmak istemiyorumGerçekten öyle. Bazı şeylerden vazgeçerek birikim bırakmamak lazım. Daha kötü günler olacak diye tedirginim
Hep oyle derler beyaz esyalar 10. yildan sonra bozuluyor diye. Saglik olsun insallah birikime de baslarsinizSlmmm
Ben en son birikime başlama kararı almıştım bu karardan sonra
Buzdolabı bozuldu
Ütü bozuldu
Tost makinesi bozuldu
Fırın bozuldu
Çocuğa beşik alındı
Rabbim sağlık versin üst üste geldi birikime başlayacakken borca gidiyor bütün para. İnş başka bişey bozulmaz
Evliliğin 10. senesi hepsi tek tek gidiyor valla
Yılbaşından önce asgari ücret aciklaninca zamlanacak bence herseyBugün kendimi dışarıya attım uzun zamandır çok sıkmıştım kendimi. Güzel bir yemek yedik oğlumla sonra biraz gezdik. Kahve salep çikolata aldik eve döndük. 500 TL harcandı bile. Bugün dinleneceğim. Yarın temizlik çamaşır market işlerini halletme hedeftim var. Indirim kovalamalıyım.
Yag ve salça alacagim stoklara
Bulaşık tablet fiyatları ucuyor.
Şampuan stokladım biraz
Yılbaşından önce stok yapacağım zamlar kapıda beni bekler
Muhteşem2023 Altın biriktirme hedefim : ayda 8 gr.
Her ay 8 gr altın alıyorum.
Sormayın bozulsunda 3 ay içinde hepsi birden olunca baya yıpratıcı, gerçi yenilenmiş oldu fiyatlar yerinde durmuyor.Hep oyle derler beyaz esyalar 10. yildan sonra bozuluyor diye. Saglik olsun insallah birikime de baslarsiniz
Dün carrefourdan tat salça aldım 39 tl düşmüş indirimliydi en uygun orası gibi şuanBugün kendimi dışarıya attım uzun zamandır çok sıkmıştım kendimi. Güzel bir yemek yedik oğlumla sonra biraz gezdik. Kahve salep çikolata aldik eve döndük. 500 TL harcandı bile. Bugün dinleneceğim. Yarın temizlik çamaşır market işlerini halletme hedeftim var. Indirim kovalamalıyım.
Şampuan stokladım biraz
Güle güle kullanınSormayın bozulsunda 3 ay içinde hepsi birden olunca baya yıpratıcı, gerçi yenilenmiş oldu fiyatlar yerinde durmuyor.
Buzdolabını 11 bin e almıştık dün gezerken baktık 15.500 olmuş şaka gibi
Merhaba arkadaşlar ekonomi grubunda takılmayı seviyorum. Birikimleriniz bereketli olsun inşallah.Bugün kendimi dışarıya attım uzun zamandır çok sıkmıştım kendimi. Güzel bir yemek yedik oğlumla sonra biraz gezdik. Kahve salep çikolata aldik eve döndük. 500 TL harcandı bile. Bugün dinleneceğim. Yarın temizlik çamaşır market işlerini halletme hedeftim var. Indirim kovalamalıyım.
Şampuan stokladım biraz
Çok teşekkürler Rabbim sağlık versin zor zamandayız doğrusu bunu hersene söylüyorduk ama son 2 senedir daha fazla söylüyoruz.Güle güle kullanın
Aralık ayında yüzde 10 zam gelecek demişti bana servis doğru işte olmuş bile.
Bugün aldiklarimiz yarin ucuz.
Ağlanacak halimiz.