Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Hayat şu an mesleğe yeni başlayana daha zor sanirim
Ben de oyleyim kartları öde taksit öde ihtiyaçlar derken bitiyor...

Ayın 15 ini iple çekiyorum gelsin ödeyeyim diye.

Her gün hayallerde konsere tiyatroya eğlenceye gidiyorum 😭
Şöyle bir espiri var ya “borçlarımın maaşı yattı” gerçekten çok doğru

Selamlar arkadaşlar 🌹🌹
Herkes düşünceli,herkes gelecekten endişeli maalesef. Ama her gecenin bir sabahı vardır. İllaki güzel günler yine gelir Allah'ın izniyle. O arada akıl, ruh ve beden sağlığımıza dikkat edelim . Aile ilişkilerimizi sağlam tutalım.Bu millet neler neler atlattı,bu da gelir bu da geçer.

Gerçekten öyle. Bazı şeylerden vazgeçerek birikim bırakmamak lazım. Daha kötü günler olacak diye tedirginim
Ben korkmak istemiyorum 😬
Ama bu ara inanılmaz bir alışveriş isteği var bende. Giyim/çanta/aksesuar/makyaj ürünü.
Hiç olmadığım kadar alasım var 😬
Uslu durmaya çalışıyorum.

Ya buna çok güldün ben bu😂
Screenshot_20221208-220234_Instagram.jpg

Slmmm
Ben en son birikime başlama kararı almıştım bu karardan sonra
Buzdolabı bozuldu
Ütü bozuldu
Tost makinesi bozuldu
Fırın bozuldu
Çocuğa beşik alındı

Rabbim sağlık versin üst üste geldi birikime başlayacakken borca gidiyor bütün para. İnş başka bişey bozulmaz 😁
Evliliğin 10. senesi hepsi tek tek gidiyor valla

Slmmm
Ben en son birikime başlama kararı almıştım bu karardan sonra
Buzdolabı bozuldu
Ütü bozuldu
Tost makinesi bozuldu
Fırın bozuldu
Çocuğa beşik alındı

Rabbim sağlık versin üst üste geldi birikime başlayacakken borca gidiyor bütün para. İnş başka bişey bozulmaz 😁
Evliliğin 10. senesi hepsi tek tek gidiyor valla
Hep oyle derler beyaz esyalar 10. yildan sonra bozuluyor diye. Saglik olsun insallah birikime de baslarsiniz

Bugün kendimi dışarıya attım uzun zamandır çok sıkmıştım kendimi. Güzel bir yemek yedik oğlumla sonra biraz gezdik. Kahve salep çikolata aldik eve döndük. 500 TL harcandı bile. Bugün dinleneceğim. Yarın temizlik çamaşır market işlerini halletme hedeftim var. Indirim kovalamalıyım.
Yag ve salça alacagim stoklara

Bulaşık tablet fiyatları ucuyor.

Şampuan stokladım biraz

Yılbaşından önce stok yapacağım zamlar kapıda beni bekler

Bugün kendimi dışarıya attım uzun zamandır çok sıkmıştım kendimi. Güzel bir yemek yedik oğlumla sonra biraz gezdik. Kahve salep çikolata aldik eve döndük. 500 TL harcandı bile. Bugün dinleneceğim. Yarın temizlik çamaşır market işlerini halletme hedeftim var. Indirim kovalamalıyım.

Şampuan stokladım biraz

Yılbaşından önce asgari ücret aciklaninca zamlanacak bence hersey
Bende yarın market pazar yapacagim
30lt zeytinyağı aldık toptan 10kg evde vardi yeter bize
5kglik aycicekyagi toz şeker ve pirinç alacagim yarin. Bulgur salca erişte bakliyat annelerden geldi
Bulasik tableti ve çamaşır deterjani stokladim 6ay yeter bize.
Çocuklara ve kendime takviye aldım bu ay bin TL ona gitti.
Bize de iyi bir zam gelmeli ki asgari ücret memur maaşına yaklaştı. Allah olmayanın yardimcisi olsun yaşamak çok zorlasti. Bir küçük çikolata bir fincan kahve lux oldu

Hep oyle derler beyaz esyalar 10. yildan sonra bozuluyor diye. Saglik olsun insallah birikime de baslarsiniz
Sormayın bozulsunda 3 ay içinde hepsi birden olunca baya yıpratıcı, gerçi yenilenmiş oldu fiyatlar yerinde durmuyor.
Buzdolabını 11 bin e almıştık dün gezerken baktık 15.500 olmuş şaka gibi

Şampuan stokladım biraz

Dün carrefourdan tat salça aldım 39 tl düşmüş indirimliydi en uygun orası gibi şuan
Tablet fiyatları geçen sene 60 tl ye 3 paket alıp atmıştım kenara 200 küsürse çıkmış bende stokluk birşeyler bakıyorum kağıt ürünler özellikle

Selâm canim kızlar ❤
Ben hâlâ evin eksikleri peşindeyim.
En son Küçük tuvaleti kapatıp raf aldık,dün akşam eşim kurdu kışlık konserveler,stoklu ürünlere yer açıldı böylece harika oldu.
Bu adam isteyince neler yapıyor da 😀 biraz gazlamak gerek.

Hergün herşeye zam gelince bir taraftan ihtiyaçları almaya çalışıyorum ama stoklari artırmalıyım.
Kâğıt ürünleri,pirinç,yağ,temizlik ürünleri.
Bulaşık makinesi tableti denemelerimle en çok file marketin kendi markasi olan tabletinin performansindan çok memnun kaldim kızlar,tavsiyemdir.
Bitmeyen zamlar karşısında stoklu hediye bile biriktirmeye başladım 😶
En son madame cocodan ikili kahve fincanlari aldim 50 tl idi.
6takim aldim üçü ayni model eve gelince çok beğenip kendime ayırdım 😆
Kurutma makinesi resmen işlerimi kolaylastirdi özellikle çalışan çocuklu anne ihtiyaciymis.

Yarın öğleden sonra oğlusla dışarı çıkacağız.
Bir anne oğul günü yapalım 🥰

Daldan dala atladim ,
Çok özledim sıcak sohbetinizi.

Sormayın bozulsunda 3 ay içinde hepsi birden olunca baya yıpratıcı, gerçi yenilenmiş oldu fiyatlar yerinde durmuyor.
Buzdolabını 11 bin e almıştık dün gezerken baktık 15.500 olmuş şaka gibi
Güle güle kullanın
Aralık ayında yüzde 10 zam gelecek demişti bana servis doğru işte olmuş bile.
Bugün aldiklarimiz yarin ucuz.
Ağlanacak halimiz.

Şampuan stokladım biraz

Merhaba arkadaşlar ekonomi grubunda takılmayı seviyorum. Birikimleriniz bereketli olsun inşallah.
Ev alışverişi yaparken çek kazan ve qumpara uygulamalarını da takip ediyorum. Orada ki kampanya şartlarına uyan alışverişleri yapıp fişleri sisteme yüklüyorum. Ty ve hb çekleri kazanıyorum.
Siz salça alacağım demişsiniz mesela geçen hafta 100 TL lik salça aldım çek kazan uyg yükledim fişi 50 TL hb çeki kazandım.
Bulaşık deterjanı en uygun migrosta fairy anti mat 220 gibi bir rakamdi. En üst seviyede temizliyor ya da şok markette kasa arkası ürünü finish ultimate var 20 li 40 TL kacirmiyorum gördükçe alıyorum.
A101+ plus uyg var indirin telefona ekstra indirimli ürünler koyuyor her gün vs vs. Burada yazılmamış o yüzden herkes bilsin istedim.
Bol keyifli sohbetler olsun 🍀

Güle güle kullanın
Aralık ayında yüzde 10 zam gelecek demişti bana servis doğru işte olmuş bile.
Bugün aldiklarimiz yarin ucuz.
Ağlanacak halimiz.
Çok teşekkürler Rabbim sağlık versin zor zamandayız doğrusu bunu hersene söylüyorduk ama son 2 senedir daha fazla söylüyoruz.

X