-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.501
cok güzel haberler bunlar canim. Hayirli ugurlu olsun!evet güzel oldu böyle özlemişim hepinizi..
Çok şükür aldim evimi tam istediğim gibi olmasa da minimal yaşama uygun bana göre.
Hayirli olsun yeni evin canim. Umarım güzel anılar biriktirirsinevet güzel oldu böyle özlemişim hepinizi..
Çok şükür aldim evimi tam istediğim gibi olmasa da minimal yaşama uygun bana göre.
Bu harika bir haberevet güzel oldu böyle özlemişim hepinizi..
Geçmiş olsun paşaya uykucum.nolsn canım kreş hastalıkların üç aydır her hafta hasta git gel kosturuyoruz valla Allah beterınden korusun
memnunmusun canım ben de bosch dusunuyorum
güle gule kullan tatlucum hayırlı olsun
HarikasınGunaydin kizlar
Ev kredisinde geri sayim başladı
Bu ay da ödendi.
Son 23
Ah gerçekten bazen yaptığım seçimlerin verdiğim kararlarin doğru olduğunu görmek çok güzel.
Seviyorum kendimi
Teşekkür ederim
teşekkür ederimcok güzel haberler bunlar canim. Hayirli ugurlu olsun!
Teşekkürler canım. Evet gerçekten güzel doğru tercihler yaptin. Zaman geçiyor ödeniyor bileGunaydin kizlar
Ev kredisinde geri sayim başladı
Bu ay da ödendi.
Son 23
Ah gerçekten bazen yaptığım seçimlerin verdiğim kararlarin doğru olduğunu görmek çok güzel.
Seviyorum kendimi
çok gecmıs olsun bende yaklask 3 sendır ıbs hastasıyım..Kizlar selamlar
Yazın ibs teşhisi aldım. Ömrümde hiç siskinlik falan yaşamadım. Hayat kalitemi çok düşürdü. Biraz spora,diyete,kendimi kontrol etmeye ihtiyacım var.
3 kilo aldım ama bendeki etkisi sanki 10 kilo. Çok rahatsız ediyor.
Gruplara girmek de istemiyorum. Kendimiz bir grup kursak,daha önce de bahsetmiştik burada, çoğumuz vermemiz gereken bir kaç kilomuz var yazmıştık. Ne dersiniz.
ellerıne saglık, kış ayından yazıyorum gercekten suan ıstanbulda domates 50-52 tl arasındaSelam kizlar
Bol harcamali günlerden geçmektedir kredi kartları doldu ve maaşa daha 17gun varEylül maaşını da yedim zannimca. Okul masrafları belimizi büktü resmen. Forması kitabı çantası Allah dar gelirliye yardım etsin. Bir kapsonlu hırka 250 tl olabilemez ya bu fiyatlar ne Bayadır carsiya çıkmıyorum sasirmaktan yüz felci gecircektim nerdeyse
Ve daha alınacaklar bitmedi ayakkabi bot kislik montlarla zirveye çıkacağız ekime galiba
Bu arada da kislik hazırlıkları tam gaz.
kahvaltilik sos olayını bitirdim
konserve domates yaptim biraz ama daha yapacagim. Kışa domates 50tl olacak diyolla Allah sonumuzu hayr etsin.
Biraz taze fasulye mısır patlıcan biber koydum.
Kapya kozleyecektim ama kilosu 15 tl belki bi 5 kilo koyarım eylülde fiyat düşerse diye beklemedeyim. Birazda patlıcan kozlerim.
Bu yıl tatile biyere gidemedik cocuklar da çok istiyorlar bakalim okul açılmadan gidebilecekmiyiz
Cok pahali gerçekten burda 15tlellerıne saglık, kış ayından yazıyorum gercekten suan ıstanbulda domates 50-52 tl arasında
Yeni hedefleri belirlemeye başlayabiliriz tâbi:)merhabalar.:
2023 için liste hazırlanıyor mu?
dahil olmak istiyorum da :)
Her ay mutlaka almaya çalışırdık su an ne mümkün.Bu forumda gram gram altınlar alınırdı. Artık o kadar almak ne mümkün
ciddi.bir şekilde ek iş ne yapabilirim onu düşünüyorum
Her ay 20gr alırdım ben şimdi maaşlar anck 10gr ediyor.Çocuğa oda aldık geçen hafta dağa oda gelmedi fiyatı 2bin artmış.Yani öyle bir fakirliğe gidiyoruz ki artık korkuyorum.Bu forumda gram gram altınlar alınırdı. Artık o kadar almak ne mümkün
ciddi.bir şekilde ek iş ne yapabilirim onu düşünüyorum