Altın biriktirmeye başlıyoruzz

eşlerden biri daha fazla cesur olması gerekli. Sen alıcı gözüyle bak evlere. Ilk etapta belki hayalin gibi olmaz ama sonra düşünürsün onu da...

Teşekkür ederim

Stoga Ne kadar aliyosunuz bakliyat deterjan falan.bende aldim ama yeterli mi bilemedim fikir olsun

Tatlum
Akilli kadının hâli bir başka güzel gerçekten.
Çok istedin hayallerini kurduk hep birlikte.
Ve ard arda nasip oldu değil mi.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Orgu harika bir terapi ama artık akşam bulamıyorum.
Bebek battaniyesi,yeleği,patikleri,sallari örmüştüm çocuklarıma hamileliğinde.
Hatta bebek mevlud hediyesi bile örgüden yapmıştım hey gidi
O zamanlar epey boş zamanım varmış ya da zaman ayirabilmisim

Kis uykusu fikri harika
Günde 8 saate de raziyiz gerçi
Ben eksilerden bile çıkamıyorum beybi.
Toplu para gelirse altin alabiliyorum anca.
Herşeyi taksitlere bağlayınca ödemeler yükseldi.

Selâm kahvemsim
Zaman su gibi aktı bu yıl yine.
Insanin kendine yatırımı en güzeli gerçekten.
2023 hedeflerin de çok güzel gönlüne göre olur inş cnm.

Ben indirimli deterjan,kağıt ürünü bulamiyorum cidden.
Limit varken alip atıyorum kenara.

Selâm kizlar
Sabahin erken kahvaltisini geceden hazirladim sabah pişirmek çok zor geliyor zaten birkaç saate kalkacağım tekrar.
O ara çamaşır işlerim vardi sessizce hallettim.
Yeni evimizin ilk tam ay kullanım gaz faturamiz geldi 750 tl daha yüksek bekliyordum.
Birikim bende bu ay da yok kötü örnek olarak etiketleyebilirsiniz beni
Hep harcama,hep taksit var bu ara.
2023un ikinci yarisinda bir nebze azalır.
Artıya geçeriz belki.

En güzel birikimi ev alarak yaptın zaten
Uykusuzluğa nasıl dayanıyorsun ya 11den sonra yatarsam sabah kalkamıyorum

T tatlu Ev alma sürecinde nasıl ilerledin?
kredi vs çektin mi borçlanma oldu mu veya peşinat için nasıl ilerledin?
Yaklaşık 4 yıldır zaten altın birikimi yapiyordum. Güzel de biriktirdim
Düğünden olanlarda vardı.(Bir ara çöp oldu heralde ise yaramaz dediğim arsa vardı Satıldı ama evi aldıktan sonra hemen borsaya koydum) BES hesabim vardi yaklaşık 11 yıllık onu da ekledim. Oğlumun hesabındaki birikimleri de aldim. Konut kredisi devlet bankası vermedi. Ilk ev olmasına rağmen 1001 bahane buldu. 200 bin i bile vermediler...Azicikta ihtiyac cektim. (Çünkü hedefim 2 küçük ev almaktı hep)
Tayin düşündüğüm şehirden alayım diyerek aldim aslında. Merkeze uzak yerler yeni gelişiyor. 1 tanesini aldim tayinim çıkınca da borcsuz oturdum.

Param arttı tabiki böyle olunca bir inşaata daha girdim..Arsa parasını ve borsadaki ufak tefek parayı birlestirdim pesinat verdim. Onunda kalanına kredi çekeceğim hangi banka düşük kredi verirse o zaman düşünürüm. Noterli güzel bir sözleşme yaptik inşaata tabiki. Oldu ki ödeyemeyeceğim yüzde 25 fazla ödeyecek bana. Sonuçta o da bitmeyen inşaata para aldı benim para mi değerlendirdi...Ama her hafta gidip bakiyorum az kalmiş. En kotu ihtimal Özel bankalar kredi veriyor ordan çekerim. Küçük bir ev kirası ve üzerine ekleyerek öderim inşallah...

Gunaydin Hayırlı Cumalar
Ay en sevdiğim gün geldi
Maaşlar dun yattı kartlar ödendi ödemeler yapıldı 5gr yılın son altinini da aldım.
Hayırlısıyla ocak zammını bekliyorum 4 gozle
Bereketli olsun
Ben de meraktayim ne kadar zam olacak diye. Uzman öğretmenlik sınavına girmiştim
Bakalım ocaktan itibaren bir de onun farkı olacak umarım iyi bir şeyler olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…