Altın biriktirmeye başlıyoruzz

en fazla 3 ay sürüyor gaz olaylari dayan ben o dönem kanguruyla evin icinde dolasiyordum. 10 dk icind sakinlesiyordu. Göbek göbege gelince hem onun karin kaslari gücleniyordu hemde sisacik oluyordu iyi geliyordu.

Günaydin iyi pazarlar kizlar
karamelli_turta 2022 icin 200 gram altin hedefi koydum. Listeye ekleyebilirsin.
tam gaza geliyordummm...sonra bütcemiz aklima geldi
Ben 30g altin ve 1000€ diyorum öylese. Malum esim daha calismiyor...baslarsa artik eylül olur herhalde daha yazin türkyeye dügüne gitmeli.

selam kizlar,
kresler iki hafta kapali. Kizimin sabahlari uyandiginda ilk sorusa. Neyapcaz evde bugün Allahdan sevdigim komsumun kizi var. Dün geldi oynadilar komsum isdeyken, bugünde annesinden izin aldik. En azindan ikiside yanliz kalmiyor. Iyi oluyor.

Dün aksam annemin 3. cü asisi vardi.
Ben götürdüm tercümanligini yapmak icin. Ordaki calisanlarla sohbet ederken dedimki: benim randevum da pazartesi aksam, fazladan asiniz varsa bugün olayim.
Var demezler mi direk bende ücüncü asi mi oldum. Annem ücüncü kez biontec secdi, bende iki biontec den sonra bukez moderna sectim. Karistirmak daha iyimis.
Simdilik ikimizinde yan etkisi yok.

Bu hafta esim evde. Sabahlari erkenden kalkip beni ise birakacak. Böylece hergün iki saat messyi yapa bilirim umarim. 3-4 gün böyle yapa bilsek süper olur.

Şifa olsun bacım

Bal ve tulum peyniri mi o tir buraya da ugrar mi?

Afiyetle yiyin

en fazla 3 ay sürüyor gaz olaylari dayan ben o dönem kanguruyla evin icinde dolasiyordum. 10 dk icind sakinlesiyordu. Göbek göbege gelince hem onun karin kaslari gücleniyordu hemde sisacik oluyordu iyi geliyordu.
Şunun şurasında ne kaldı 3 aya
.
Görümce geliyor gündüzleri yardıma yoksa halim duman 6 yaş oğluş var bide ikisi yerdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…