-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.001
en fazla 3 ay sürüyor gaz olaylari dayanSlm bu aralar bütçeye pek hakim değilim tasarruf birikim yabancıyız
Bütün gün ve gece emzirmeyle geçiyor çığlık ağlama sanırım gaz olayları başladı fenalardayım bende oturup ağlayabilirim
.
Doğalgaz 550 TL gelmiş geçen ay havalar iyidi halbuki bu ay ne olur bilemem. Bu hafta 1 çeyrek alıcam sanırım ve hedefim her ay çeyrek olsun inş gerçekleştiririm önce sağlık tabiki dileğim
tam gaza geliyordummm...sonra bütcemiz aklima geldiGünaydin iyi pazarlar kizlar
karamelli_turta 2022 icin 200 gram altin hedefi koydum. Listeye ekleyebilirsin.
Şifa olsun bacımselam kizlar,
kresler iki hafta kapali. Kizimin sabahlari uyandiginda ilk sorusa. Neyapcaz evde bugünAllahdan sevdigim komsumun kizi var. Dün geldi oynadilar komsum isdeyken, bugünde annesinden izin aldik. En azindan ikiside yanliz kalmiyor. Iyi oluyor.
Dün aksam annemin 3. cü asisi vardi.
Ben götürdüm tercümanligini yapmak icin. Ordaki calisanlarla sohbet ederken dedimki: benim randevum da pazartesi aksam, fazladan asiniz varsa bugün olayim.
Var demezler midirek bende ücüncü asi mi oldum. Annem ücüncü kez biontec secdi, bende iki biontec den sonra bukez moderna sectim. Karistirmak daha iyimis.
Simdilik ikimizinde yan etkisi yok.
Bu hafta esim evde. Sabahlari erkenden kalkip beni ise birakacak. Böylece hergün iki saat messyi yapa bilirim umarim. 3-4 gün böyle yapa bilsek süper olur.
danke schön bacimŞifa olsun bacım
Bal ve tulum peyniri miEkside oldugumuzu söylemismiydim?yetmedi dedik 60€ daha harcadik Türkyeden tir gelmis bugün. Memleketden bal ve tulum peyniri getirmis tirci. 2 cerceve bal bir kilo tulum peyniri aldik.
Burda noelden dolay heryer kapali ve biz yine bir harcama yolu bulduk
Sizde durumlar ne?
Ben burdayim. Senle ayni durumdayim yani cocuklar evde, annem ve esim deSohbetinize doyum olmuyor dermisim
Nerdesiniz hepiniz günlerdir ya?
Afiyetle yiyinEkside oldugumuzu söylemismiydim?yetmedi dedik 60€ daha harcadik Türkyeden tir gelmis bugün. Memleketden bal ve tulum peyniri getirmis tirci. 2 cerceve bal bir kilo tulum peyniri aldik.
Burda noelden dolay heryer kapali ve biz yine bir harcama yolu bulduk
Sizde durumlar ne?
benim isyerindeki korumalarda gecen soruyordu bana, satan birini biliyormusun diyeBal ve tulum peyniri mio tir buraya da ugrar mi?
keske beraber yiye bilseydikAfiyetle yiyin
annen daha ne kadar kala bilcek?Ben burdayim. Senle ayni durumdayim yani cocuklar evde, annem ve esim de
Bizim burda kahve yok kibenim isyerindeki korumalarda gecen soruyordu bana, satan birini biliyormusun diyekiz kesin orayada getiriyordurlarda, kahvede filan satiyorlar bacim. Yani sen bal istiyor, mecbur gönderiyor enisteyi kahveye
Ocak basi dönecek, ilk haftasi yani.annen daha ne kadar kala bilcek?
kreuzberg dolu kizBizim burda kahve yok kiolsa ben gider alirdim
ikinizede iyi gelmistirOcak basi dönecek, ilk haftasi yani.
Şunun şurasında ne kaldı 3 ayaen fazla 3 ay sürüyor gaz olaylari dayanben o dönem kanguruyla evin icinde dolasiyordum. 10 dk icind sakinlesiyordu. Göbek göbege gelince hem onun karin kaslari gücleniyordu hemde sisacik oluyordu iyi geliyordu.
Iste oraya kadar kim gidecek bir saat yolkreuzberg dolu kiz
Iyi geldiikinizede iyi gelmistir