Altın biriktirmeye başlıyoruzz

sen anlatdikca hep senin evini hayal ediyorum biliyormusun? 😊 gözümde böyle sicacik, güzel bir ev canlaniyor ☺️
Tamirat isleri cok pahali evet, bide usta bulmakda var. Kolay gelsin canim, umarim hersey gönlünce olur 😘😘😘
kendinide bukadar özletme. Yaz arada.
Ayrica parttime a gecmeni cok iyi anliyorum. Bende hafta arasi kizimi aksamlari 45 dakika görüp direk yataga götürüyorum. E haliyle haftasonu cocuk tüm ilgimi istiyor, veben dinlenmeden yine ise dönüyorum.
En dogrusunu yaptin imkanin varsa kullan.

Usta konusunda çok şanslıyız vala karşı komşumuz yaptı banyoyu, mutfağı da o yapacak. Yan komşumuz boyacı; sadece büyük işler alıyor ama bizim alt katı boyarım demiş hem de ücretsız😊 Eşimin en yakın arkadaşı elektrıkçi, Boiler i de ( Türkçesi dilimin ucunda ama çıkmadi) yine mahallemizde oturan eşimin arkadaşı yaptı😁
Mutfakta yapılırsa ev istediğimiz gibi olacak.. Ben çok seviyorum evimizi, ben hep çok istiyordum şömineyi o nu yaptırdıktan sonra başka birşey yapmamakta olurdu, okadar seviyorum ateşi😊..

Usta konusunda çok şanslıyız vala karşı komşumuz yaptı banyoyu, mutfağı da o yapacak. Yan komşumuz boyacı; sadece büyük işler alıyor ama bizim alt katı boyarım demiş hem de ücretsız😊 Eşimin en yakın arkadaşı elektrıkçi, Boiler i de ( Türkçesi dilimin ucunda ama çıkmadi) yine mahallemizde oturan eşimin arkadaşı yaptı😁
Mutfakta yapılırsa ev istediğimiz gibi olacak.. Ben çok seviyorum evimizi, ben hep çok istiyordum şömineyi o nu yaptırdıktan sonra başka birşey yapmamakta olurdu, okadar seviyorum ateşi😊..
Isiniz rast gitmis cok sevindim keyfini sür söminenin de 🥰

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Hepinize bol bereketli bir hafta diliyorum.

Malum dün pazar olunca bizde ipin ucu kaçtı. Yedik içtik gezdik. Market alışverişi yaptık.Gitti paracıklar.
Çok uzun zamandır yapmamıştık iyi oldu.
Fakat ödediğimiz rakamlardan sonra çok uzun bir süre daha yapmamaya karar verdik 😂

16. Haftaya geldik fakat benim bulantılar hiç dinmedi.
Sırf bu yüzden Günlerdir annemde kalıyorduk yine.
Bugün evdeyim. Temizlik ve düzenle geçecek.
Bugünü harcamasız geçirmeyi planlıyorum.
Yatın doktor randevum var. Cinsiyeti öğreneceğiz inşaAllah :rolleyes:

cidden cok sanslisiniz usta konusunda🤗🧿
Huzurla, sevgiyle dolsun eviniz hep insallah 😘

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Hepinize bol bereketli bir hafta diliyorum.

Malum dün pazar olunca bizde ipin ucu kaçtı. Yedik içtik gezdik. Market alışverişi yaptık.Gitti paracıklar.
Çok uzun zamandır yapmamıştık iyi oldu.
Fakat ödediğimiz rakamlardan sonra çok uzun bir süre daha yapmamaya karar verdik 😂

16. Haftaya geldik fakat benim bulantılar hiç dinmedi.
Sırf bu yüzden Günlerdir annemde kalıyorduk yine.
Bugün evdeyim. Temizlik ve düzenle geçecek.
Bugünü harcamasız geçirmeyi planlıyorum.
Yatın doktor randevum var. Cinsiyeti öğreneceğiz inşaAllah :rolleyes:
sana abla tavsiyesi, son ikili aylarin tadini cikartin, cooook uzun zaman bas basa kalmak yok. Keyfini cikartin biraz 😁

bereketli olsun 👏 bence citayi yükselt sen direk böyle devam et ☺️
Çıta yükselmez altında kalırım valla 😁
.
Hesabımda birikmiş vardı biraz birazda annem gönderdi bebişe bişeyler alayım diye o şekilde direk ata aldım, benim hedef tam benlik çeyrek👍🏻
Aslında 1 tanede gram alıyordum ama adam hiç bana sormadan 22 ayarı verdi almadım onu ne kadar doğru yaptım bilmiyorum gram dediğin 24 ayar olmazmı arkadaşlar 🙄

selam kizlar,
kresler iki hafta kapali. Kizimin sabahlari uyandiginda ilk sorusa. Neyapcaz evde bugün 🤣🤣🤣 Allahdan sevdigim komsumun kizi var. Dün geldi oynadilar komsum isdeyken, bugünde annesinden izin aldik. En azindan ikiside yanliz kalmiyor. Iyi oluyor.

Dün aksam annemin 3. cü asisi vardi.
Ben götürdüm tercümanligini yapmak icin. Ordaki calisanlarla sohbet ederken dedimki: benim randevum da pazartesi aksam, fazladan asiniz varsa bugün olayim.
Var demezler mi 🤣 direk bende ücüncü asi mi oldum. Annem ücüncü kez biontec secdi, bende iki biontec den sonra bukez moderna sectim. Karistirmak daha iyimis.
Simdilik ikimizinde yan etkisi yok.

Bu hafta esim evde. Sabahlari erkenden kalkip beni ise birakacak. Böylece hergün iki saat messyi yapa bilirim umarim. 3-4 gün böyle yapa bilsek süper olur.
Çocuklar küçükken hep yeni oyunlar oynama,yeni kesif arayışlarında oluyor :)
Arkadaşı olması çok iyi gelir ona.
Geçmiş olsun bu arada cnm
Ben bekliyorum bakalım şimdilik

Helloo altin kizlar 😘
Karamelliye de noel tatili başlamış bulunmakta 😆
Hah nihayet.
Iş çıkışı söyle bir çarşı yaptim alışveriş hediye işlerimi tamamladım.
Yarin kız kardeş günü var bizim kızlarla toplanıyoruz ablamda.
Diğer gün yine kız kardeş günü ama bendeler😊
Küçük yeğenim ilk kez teyzelerine gidecek çok heyecanliyim 😍
Çocukların tüm peluş oyuncak vs çıkardık ağacımizin etrafına yerleştirdik süsledik, yarin akşam da hediyeleri paketleyip koyacağım 💙
Çok seviyorum hediye vermeyi.
Umarim herkes beğenir.
Menümü de hazırladım son alışverişleri yarin sabah tamamlarim.
Böyle bende durumlar.
Siz nasilsiniz özledim valla

Helloo altin kizlar 😘
Hah nihayet.
Çocukların tüm peluş oyuncak vs çıkardık ağacımizin etrafına yerleştirdik süsledik, yarin akşam da hediyeleri paketleyip koyacağım 💙
Umarim herkes beğenir.
Böyle bende durumlar.
Bende durumlar efsane 😁
Yılbaşı ağacını çıkarıp süslemeye henüz zaman bulamadım👏
.
Bebek olduğu için kimseye gidemiyorum kimseyide davet etmedim👏
.
Henüz eşimede çocuklarada hediye almadım👏
.
Yılbaşı menüsüde dışarıdan hamburger söylerim artık🤣🤣🤣🎊
.
Bir garip yılbaşı işte bende🎀🎀🎀

Helloo altin kizlar 😘
Hah nihayet.
Umarim herkes beğenir.
Böyle bende durumlar.
oyssss ne güzel günler bekliyor seni 🥰

Günaydin mi desem iyi geceler mi desem bilemedim. Gecenin ikisi. Kiz ben uyandirip, kendisi poposunu dönüp uyudu. Ben kaldim yine bölünmüs uykumla. 3 saat sonra saatim calcak 😂
iki gündür mesai yapiyorum yoruldum cidden. Iki gün daha dayanayimda ardindan 3 gün evdeyim.
Yarin esim akrabasini getircek bize. Bir kac gün bizimle kalir.
Evin halide dandini, nezaman temizleriz bilmiyorum.

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Ah ah hamilelikte uykunun tadını çıkar dediler
Ama nerdeeee
Bulantılar beni ne gece uyutuyor ne de gündüz

Dün doktora gittik muayene ücreti 350 TL olmuş
Ama eşimin arkadaşı doktorunda arkadaşıymış 250 TL aldılar yine

Bizim bebek kendini göstermedi
Doktor yüksek ihtimalle kız dedi
Ama bakalım 1 ay sonra gittiğimizde net olarak öğreneceğiz

X