- 28 Mart 2020
- 6.021
- 23.944
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.041
Biz kutlamiyoruz yılbaşı şeysiHelloo altin kizlar
Karamelliye de noel tatili başlamış bulunmakta
Hah nihayet.
Iş çıkışı söyle bir çarşı yaptim alışveriş hediye işlerimi tamamladım.
Yarin kız kardeş günü var bizim kızlarla toplanıyoruz ablamda.
Diğer gün yine kız kardeş günü ama bendeler
Küçük yeğenim ilk kez teyzelerine gidecek çok heyecanliyim
Çocukların tüm peluş oyuncak vs çıkardık ağacımizin etrafına yerleştirdik süsledik, yarin akşam da hediyeleri paketleyip koyacağım
Çok seviyorum hediye vermeyi.
Umarim herkes beğenir.
Menümü de hazırladım son alışverişleri yarin sabah tamamlarim.
Böyle bende durumlar.
Siz nasilsiniz özledim valla
ayol siz türkler de hic anlamiyor almancaaaakerizberg dedi zannimca
gecmis olsun ikinizedeBiz kutlamiyoruz yılbaşı şeysi
Deliye hergun yilbasi
Hediyeyi her zaman veririm zaten belli bir günü yok (vah cuzdanim)
Oglus hasta boğaz enfeksiyonu ve burun akıntısı. Sanirim salgın varmis 2 gündür evde benimle
Yarin ise donuyorum Premseslik bitti
Hafif bogazimda giciklanma burnumda kaşıntı var umarım hasta olmuyorumdur yarin ilk gunden kötü intiba bırakmayalım insanların uzerinde
ben eskiden kurusuna kadar harcardim kazandigimi. Bir gün issiz kaldim ve elimde kurus yok. Issizlik maasi giderlerime yetmiyor. 3 hafta makarna yedim yeni is bulana kadar. Ardindan birikimin ne kadar önemli oldugunu ögrendim.Bende birikim yapmak istiyorum ama olmuyor çok fazla harcama yapıyorum nasıl birikim yapicam hayatım boyunca hep böyleydi hiç kumbaramda para falan birikmedi siz nasil yapıyorsunuz cidden çok imreniyorum para biriktirip birikim yapan insanlara
Benim gibi olup sonra tutumlu birikim yapabilen varsa yardimci olabilir mi ne gelirse gidiyor benden ya ,
Ben çalışmıyorum hiç calışmadim bu güne kadar evlendim eşimde çalışmamı istemiyor durumumuz da iyi ama elime 5.000 TL geçsin ertesi gün 1 TL bulamazsın amaan bir daha mı gelicez dünyaya diyorum bitiyor çok denedim 3 5 kenara atıyım ama yok değişmiyor altın vardı bozdurdum şu an pişmanım o zaman 9.300 TL ye bozdurmustum şimdi 20.000 TL olmuş heralde ama onu da 2 günde bitirdim aşırı savurganim nolucak böyle Halim bilmiyorumben eskiden kurusuna kadar harcardim kazandigimi. Bir gün issiz kaldim ve elimde kurus yok. Issizlik maasi giderlerime yetmiyor. 3 hafta makarna yedim yeni is bulana kadar. Ardindan birikimin ne kadar önemli oldugunu ögrendim.
Ay badi git altin al bence. Ona yetmiyorsa döviz al. Insan altini kolay kolay bozdurmuyor ve biriktikce biriktiresi geliyor.
Sende basarirsin!
Bu ay bir çeyrek yapıcam bu yıl bende birikim yapmaya baslicam inşallah bakalım beni de alın aranıza ,ben eskiden kurusuna kadar harcardim kazandigimi. Bir gün issiz kaldim ve elimde kurus yok. Issizlik maasi giderlerime yetmiyor. 3 hafta makarna yedim yeni is bulana kadar. Ardindan birikimin ne kadar önemli oldugunu ögrendim.
Ay badi git altin al bence. Ona yetmiyorsa döviz al. Insan altini kolay kolay bozdurmuyor ve biriktikce biriktiresi geliyor.
Sende basarirsin!
Geçmiş olsun witchBiz kutlamiyoruz yılbaşı şeysi
Deliye hergun yilbasi
Hediyeyi her zaman veririm zaten belli bir günü yok (vah cuzdanim)
Oglus hasta boğaz enfeksiyonu ve burun akıntısı. Sanirim salgın varmis 2 gündür evde benimle
Yarin ise donuyorum Premseslik bitti
Hafif bogazimda giciklanma burnumda kaşıntı var umarım hasta olmuyorumdur yarin ilk gunden kötü intiba bırakmayalım insanların uzerinde
Öğrenemedik bacimayol siz türkler de hic anlamiyor almancaaaa
kac yildir ögretiyorum size burda dermisim. Bülbül gibi konusmaniz gerekiyordu
Arkadaşın kestirip atıyormuşay gece gece eski bir arkadas geldi aklimakiza ne sorsak cevab hep: bana ne cahil kal derdi gecerdi yillar gecince bende ceton düsdü. Bence oda bilmiyordu
Ivet kizlar bugün sanirsam birine büyük bir iyilik yaptim. yarin basarip basarmamam belli olacak. Insallah olur.
Yarin misafirimiz geliyor. Isden sonra kizi dusa soktum, uyutdum temizlige girisdim. saat sabah 5:20 den beri ayaktayim pilim bitdi.
Kizlar euro yükseliyor yine. Döviz almayi düsünüyormusunuz?
Hoşgeldiniz aramiza o zamanBu ay bir çeyrek yapıcam bu yıl bende birikim yapmaya baslicam inşallah bakalım beni de alın aranıza ,
Tenkyu bebisimgecmis olsun ikinizede
Hosgeldiniz. Her ay bir çeyrek alin ve özellikle açılmayan bir kumbaraya atın. Yıl sonunda birleştirip bilezik falan yapın. Su akarken testiyi doldurmak lazım yarın ne olur kimse bilemezBu ay bir çeyrek yapıcam bu yıl bende birikim yapmaya baslicam inşallah bakalım beni de alın aranıza ,
Tenkyu bebisi.Geçmiş olsun witch
Oh eline saglik bacım. Bende evde olunca 4 haftada 3 kilo almayı basarmisim masallah banaYeşilin Kızı Anne'i izlemeye başladım kitap serisini almıştım ama bir türlü okumaya zaman bulamamıştım.
Dizisi çok güzel izleyecektim ama saat 2'yi geçmişgözlerimden uyku akiyor.
herşey hazır yarina, bugün hallettim herşeyi.
Pasta perileri bana iki çeşit pasta yaptırdı bugün yine bana tâbi yemeden duramadim.
Yarin en küçük misafirim teyzesine geliyor
Cok gecmis olsun inanılmaz bir salgın var okulda öğrencilerin yarısı yok neredeyseSelamlar, bizim evde herkes sirayla hastalandi, 10 gundur evdeyim, cok verimsiz gecti, saglik olsun.
Arabanin akusu degisti 180$, dogalgaz 196, yeni yil hediyeleri 120, telefonumu degistim, operator ucretsiz veriyordu, sadece vergisini odedim ve sarj kablosu aldim 60$.
Herkese mutlu saglikli huzurlu bol kazancli bereketli yillar diliyorum.