-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #82.981
kres bulmak icin mahkemeyle tehtit etdim belediyeyi. Burdadazor yani. Ama 3000 $ da cidden pahali.Bir de yer bulabilsek, istedigim okulda yer yokmus, baska okullara bakiyoruz. Bazen Avrupa`da mi olsaydik diye dusunuyorum, egitim de saglik da daha uygun, hem de Turkiye`ye yakin.
cok gecmis olsun.Selamlar, bizim evin yarisi hasta, bu sefer ben getirdim galiba, ilk ben hasta oldum, kovid degil, testim negatifti, ben biraz toparladim, simdi de kizla babam hasta.
Gecen hafta sirketin partisi vardi, herkes test yaptirip katildi, guzel gecti. Bir ara buyuk patronlardan biriyle konusurken, noluyor bu Turk lirasina dedi, sasirdim, tabi adamlar yatirim insani her yeri takip ediyorlar benim gibi degiller.
Ben gecen markette 125 harcadim, esim de bugun 65 harcamis. Amazondan da klozet kapaklari siparis etmis 37$, babam degistirecek. Simdilik baska harcama gelmiyor aklima. Pazar gunu telefon bakmaya cikacagiz.
Tatile girdik, oglanin okul da ara tatile girdi, 11 gun evdeyiz, simdiden napacagiz diye dusunuyorum. Evdekiler iyilessin, cagirmak istedigim arkadaslar var.
Pazartesi de 3. doz icin hem esime hem kendime randevu aldim, yine yatirir beni 1 gun.
Ay basinda alirim altin, düser belki biraz daha.Günaydın kızlar
Piyasalardaki düşüş bir nebze normale döndü.
Anormal olan yuksekligiydi.
Alim fırsatı aslinda.
Gelen zamlar, etiket fiyatlari ne olacak
Ayy deme yacok gecmis olsun.
Yanliz su testlere benim cok güvenim kalmadi. Isyerinde 3 kiside covid cikti ve office gelmek icin ikisi asisiz olduklari icin günlük ezcaneden hizli test göstermeleri gerekiyordu. Hepside negativdi.
Anca hastalik belirtileri baslayinca pcr testi yaptilar ve o positiv cikti.
Kres bir Berlinde bedava galibakres bulmak icin mahkemeyle tehtit etdim belediyeyi. Burdadazor yani. Ama 3000 $ da cidden pahali.
yok canim testzentrumdan sertifika getiriyordularAyy deme yahizli testi baskasina mi yaptiriyorlardi yoksa
ben 103€ ödüyorum ama yer bulmak cok zorduKres bir Berlinde bedava galibaama burda da krese yazilmak imkansiz gibi bisey
iyi günlerde kullan canimGünaydin kizlar. Yeni bir is var baska sahada ama. Dün basvursam mi dedim ama vazgectim. Aradim detaylari ögrendim. Psikololojik olarak zorluyormus is. Hatta bedava psikologla randevu veriyorlarmis calisana
Esim de keyfine bak biraz dedi. Ben de gidip spora yazildim ve kendime yeni bir telefon aldimyeni yil hedefim keyif yapmak
Sagolasiniyi günlerde kullan canim
Gule gule kullan telefonunu canim.Günaydin kizlar. Yeni bir is var baska sahada ama. Dün basvursam mi dedim ama vazgectim. Aradim detaylari ögrendim. Psikololojik olarak zorluyormus is. Hatta bedava psikologla randevu veriyorlarmis calisana
Esim de keyfine bak biraz dedi. Ben de gidip spora yazildim ve kendime yeni bir telefon aldimyeni yil hedefim keyif yapmak
Evet baya pahali ama 3000 e oglanin okul sonrasi etut de dahil, kizinki 2400-2500 tutar.kres bulmak icin mahkemeyle tehtit etdim belediyeyi. Burdadazor yani. Ama 3000 $ da cidden pahali.
Ucreti iyiymis gercekten, burada gunlugu 100$ dan fazla istiyor bazi yerler.ben 103€ ödüyorum ama yer bulmak cok zordu
Tesekkürler canim benimki düsmüstü ses gitti o yüzden. Yoksa cok memnundum 2 üst modelini aldim zaten. Darisi basina istedigin gibi bisey bulursun umarimmavimli gule gule kullan, benim de degistirmem gerek cok eski bir model kullaniyorum, operator artik desteklemeyecekmis :)
Ben ikisi birden 3000 sandim amaninnnEvet baya pahali ama 3000 e oglanin okul sonrasi etut de dahil, kizinki 2400-2500 tutar.
Katiliyorum canim. Tek maasla burda idare edebiliyoruz. Türkiyede edemezdik ne yalan söyleyeyimGule gule kullan telefonunu canim.
Psikolojik olarak zorlayan işler ev yaşamını da etkiler bunu dikkate al bence. Durumunuz cok zorlamayacaksa biraz dinlenmek herkese iyi gelir.
Neredeyse 1 aydir evdeyim. Alisiverdim ise nasıl gidicem tekrar bilmiyorum