-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #82.961
Bugün euro nun halini gördüm. Bence daha 23-25 i görürSelam kizlar
Altin döviz hiç konusunu acmayayim siz konuyu biliyorsunuz
Farkindamisiniz o kadar alıştık ki artık sasirmiyoruz bile
Ülkeyi bu hale getirenlere huzur yüzü göstermesin Rabbim
Ah cocuklar el birliğiyle mahvettiler ülkeyi size bir gelecek kalmadı önümüz karanlık göremiyoruz
Su an düşüşte ama nereye kadar bilinmez. Marketler ve benzinde indirime gitmesi gerekir. biraz rahatlasak yaBugün euro nun halini gördüm. Bence daha 23-25 i görür
Herkes dün son parasına altın aldı bence. Şimdi altın dipte ama kimsede para yok. Sizin dediğiniz gibi alan aldı, halk yine battı.Yine yukarı tırmanmaya başladı alan almıştır :)
Umarim bu insanlığı zorlayan günler geçer de ferahliga erdirir rabbim.Selam kizlar,
bugün sadece üc kisiydik is yerinde. Herkesde kendi odasinda kalinca baya bir yanliz his etdim kendimi. Anladimki, benim isi bukadar sevmemin sebebi, is arkadaslarimmis. Onlarla gün cok güzel ve cabuk geciyor.
Haftaya yine bir kac gün misafirimiz var. Yilbasina kadar kalacak. Yeni evin rahatligi, misafirde bizde rahatiz. Eski evde misafir agirlamak iskenceydi resmen.
Annem cocuk odasinda uyuyor. Biz rahatsiz olmuyalim diye cebtelefonundan dizi izlerken sesini kapatiyordubiz erken uyuyoruz, ama annem gec uyuyunca onu zorluyordu bu durum diye, gitdik cocuk odasina kücük bir television aldik veeee kullaklik su an kullakliginida takmis rahat rahat dizi seyrediyor odasinda
sorma ya canim gina geldi artik su virusdan.Umarim bu insanlığı zorlayan günler geçer de ferahliga erdirir rabbim.
Annene güzel çözüm bulunmuş harika
Buradayim ben cnmhuuuuu komsular...nerdesinizzzz ?????
Selam asminYahu kizlar niye hepiniz birden kayboldunuz?
Ben isi bugün erken biraktim. Kizimla kanepe keyfi yapiyorum su anhalende uykum var. Erkenden uyurum herhalde.
Esimde bugün gidip kendine iki kot almis böylece eksiye girmis olduk yine
Nezaman birikim kismina geceriz bellisiz
Bir de yer bulabilsek, istedigim okulda yer yokmus, baska okullara bakiyoruz. Bazen Avrupa`da mi olsaydik diye dusunuyorum, egitim de saglik da daha uygun, hem de Turkiye`ye yakin.Kres ve etüt icin 3000 dolari görünce niye amerikayi tercih etmedigimi hatirladimAlmanya iyidir egitim bedava Berlinde bir de hayat sakin isler sakin yasadigini anliyorsun.
oh sizinde keyfiniz bol olsun.Selam asmin
Keyfiniz bol olsun
Benim küçüğüm de bugün ve yarin evde öğretmen okula gelmeyecekmiş.
Anne oğul keyfisi yaptik yarin devam
Kızın uykuları düzene girdi mi?
Eğer öyleyse iyisin artik
Ihtiyaçlar bitmiyor, eksiler kapanmıyor.