- 27 Mart 2020
- 388
- 2.115
- 44
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.021
sen anlatdikca hep senin evini hayal ediyorum biliyormusun?gözümde böyle sicacik, güzel bir ev canlaniyor
Tamirat isleri cok pahali evet, bide usta bulmakda var. Kolay gelsin canim, umarim hersey gönlünce olur
kendinide bukadar özletme. Yaz arada.
Ayrica parttime a gecmeni cok iyi anliyorum. Bende hafta arasi kizimi aksamlari 45 dakika görüp direk yataga götürüyorum. E haliyle haftasonu cocuk tüm ilgimi istiyor, veben dinlenmeden yine ise dönüyorum.
En dogrusunu yaptin imkanin varsa kullan.
Isiniz rast gitmis cok sevindim keyfini sür söminenin deUsta konusunda çok şanslıyız vala karşı komşumuz yaptı banyoyu, mutfağı da o yapacak. Yan komşumuz boyacı; sadece büyük işler alıyor ama bizim alt katı boyarım demiş hem de ücretsızEşimin en yakın arkadaşı elektrıkçi, Boiler i de ( Türkçesi dilimin ucunda ama çıkmadi) yine mahallemizde oturan eşimin arkadaşı yaptı
Mutfakta yapılırsa ev istediğimiz gibi olacak.. Ben çok seviyorum evimizi, ben hep çok istiyordum şömineyi o nu yaptırdıktan sonra başka birşey yapmamakta olurdu, okadar seviyorum ateşi..
cidden cok sanslisiniz usta konusundaUsta konusunda çok şanslıyız vala karşı komşumuz yaptı banyoyu, mutfağı da o yapacak. Yan komşumuz boyacı; sadece büyük işler alıyor ama bizim alt katı boyarım demiş hem de ücretsızEşimin en yakın arkadaşı elektrıkçi, Boiler i de ( Türkçesi dilimin ucunda ama çıkmadi) yine mahallemizde oturan eşimin arkadaşı yaptı
Mutfakta yapılırsa ev istediğimiz gibi olacak.. Ben çok seviyorum evimizi, ben hep çok istiyordum şömineyi o nu yaptırdıktan sonra başka birşey yapmamakta olurdu, okadar seviyorum ateşi..
bereketli olsunHuhuuuuu 4600 TL ye ata altın aldım bugün
Her ay çeyrek demiştim hedef olarak 4 ay rahatım yani
sana abla tavsiyesi, son ikili aylarin tadini cikartin, cooook uzun zaman bas basa kalmak yok. Keyfini cikartin birazGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Hepinize bol bereketli bir hafta diliyorum.
Malum dün pazar olunca bizde ipin ucu kaçtı. Yedik içtik gezdik. Market alışverişi yaptık.Gitti paracıklar.
Çok uzun zamandır yapmamıştık iyi oldu.
Fakat ödediğimiz rakamlardan sonra çok uzun bir süre daha yapmamaya karar verdik
16. Haftaya geldik fakat benim bulantılar hiç dinmedi.
Sırf bu yüzden Günlerdir annemde kalıyorduk yine.
Bugün evdeyim. Temizlik ve düzenle geçecek.
Bugünü harcamasız geçirmeyi planlıyorum.
Yatın doktor randevum var. Cinsiyeti öğreneceğiz inşaAllah
Çıta yükselmez altında kalırım vallabereketli olsunbence citayi yükselt sen direk böyle devam et
Bereketli olsunHuhuuuuu 4600 TL ye ata altın aldım bugün
Her ay çeyrek demiştim hedef olarak 4 ay rahatım yani
Bu tavsiyeyi mutlaka dinleyeceğimsana abla tavsiyesi, son ikili aylarin tadini cikartin, cooook uzun zaman bas basa kalmak yok. Keyfini cikartin biraz
Günaydin iyi pazarlar kizlar
karamelli_turta 2022 icin 200 gram altin hedefi koydum. Listeye ekleyebilirsin.
Hayirli olsun kizlarrtam gaza geliyordummm...sonra bütcemiz aklima geldi
Ben 30g altin ve 1000€ diyorum öylese. Malum esim daha calismiyor...baslarsa artik eylül olur herhalde daha yazin türkyeye dügüne gitmeli.
Çocuklar küçükken hep yeni oyunlar oynama,yeni kesif arayışlarında oluyor :)selam kizlar,
kresler iki hafta kapali. Kizimin sabahlari uyandiginda ilk sorusa. Neyapcaz evde bugünAllahdan sevdigim komsumun kizi var. Dün geldi oynadilar komsum isdeyken, bugünde annesinden izin aldik. En azindan ikiside yanliz kalmiyor. Iyi oluyor.
Dün aksam annemin 3. cü asisi vardi.
Ben götürdüm tercümanligini yapmak icin. Ordaki calisanlarla sohbet ederken dedimki: benim randevum da pazartesi aksam, fazladan asiniz varsa bugün olayim.
Var demezler midirek bende ücüncü asi mi oldum. Annem ücüncü kez biontec secdi, bende iki biontec den sonra bukez moderna sectim. Karistirmak daha iyimis.
Simdilik ikimizinde yan etkisi yok.
Bu hafta esim evde. Sabahlari erkenden kalkip beni ise birakacak. Böylece hergün iki saat messyi yapa bilirim umarim. 3-4 gün böyle yapa bilsek süper olur.
Ne yazıyor orada keko mu kezban mikreuzberg dolu kiz
Bende durumlar efsaneHelloo altin kizlar
Karamelliye de noel tatili başlamış bulunmakta
Hah nihayet.
Iş çıkışı söyle bir çarşı yaptim alışveriş hediye işlerimi tamamladım.
Yarin kız kardeş günü var bizim kızlarla toplanıyoruz ablamda.
Diğer gün yine kız kardeş günü ama bendeler
Küçük yeğenim ilk kez teyzelerine gidecek çok heyecanliyim
Çocukların tüm peluş oyuncak vs çıkardık ağacımizin etrafına yerleştirdik süsledik, yarin akşam da hediyeleri paketleyip koyacağım
Çok seviyorum hediye vermeyi.
Umarim herkes beğenir.
Menümü de hazırladım son alışverişleri yarin sabah tamamlarim.
Böyle bende durumlar.
Siz nasilsiniz özledim valla
kreuzberg Berlinde bir semt. Yabacilarin fazlalikla yasadigi bir semt. Resmen kücük IstanbulNe yazıyor orada keko mu kezban mi
Bi okuyamadık
oyssss ne güzel günler bekliyor seniHelloo altin kizlar
Karamelliye de noel tatili başlamış bulunmakta
Hah nihayet.
Iş çıkışı söyle bir çarşı yaptim alışveriş hediye işlerimi tamamladım.
Yarin kız kardeş günü var bizim kızlarla toplanıyoruz ablamda.
Diğer gün yine kız kardeş günü ama bendeler
Küçük yeğenim ilk kez teyzelerine gidecek çok heyecanliyim
Çocukların tüm peluş oyuncak vs çıkardık ağacımizin etrafına yerleştirdik süsledik, yarin akşam da hediyeleri paketleyip koyacağım
Çok seviyorum hediye vermeyi.
Umarim herkes beğenir.
Menümü de hazırladım son alışverişleri yarin sabah tamamlarim.
Böyle bende durumlar.
Siz nasilsiniz özledim valla
kerizberg dedi zannimcaNe yazıyor orada keko mu kezban mi
Bi okuyamadık