Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Bir de yer bulabilsek, istedigim okulda yer yokmus, baska okullara bakiyoruz. Bazen Avrupa`da mi olsaydik diye dusunuyorum, egitim de saglik da daha uygun, hem de Turkiye`ye yakin.
kres bulmak icin mahkemeyle tehtit etdim belediyeyi. Burdadazor yani. Ama 3000 $ da cidden pahali.

Selamlar, bizim evin yarisi hasta, bu sefer ben getirdim galiba, ilk ben hasta oldum, kovid degil, testim negatifti, ben biraz toparladim, simdi de kizla babam hasta.

Gecen hafta sirketin partisi vardi, herkes test yaptirip katildi, guzel gecti. Bir ara buyuk patronlardan biriyle konusurken, noluyor bu Turk lirasina dedi, sasirdim, tabi adamlar yatirim insani her yeri takip ediyorlar benim gibi degiller.

Ben gecen markette 125 harcadim, esim de bugun 65 harcamis. Amazondan da klozet kapaklari siparis etmis 37$, babam degistirecek. Simdilik baska harcama gelmiyor aklima. Pazar gunu telefon bakmaya cikacagiz.

Tatile girdik, oglanin okul da ara tatile girdi, 11 gun evdeyiz, simdiden napacagiz diye dusunuyorum. Evdekiler iyilessin, cagirmak istedigim arkadaslar var.
Pazartesi de 3. doz icin hem esime hem kendime randevu aldim, yine yatirir beni 1 gun.
cok gecmis olsun.
Yanliz su testlere benim cok güvenim kalmadi. Isyerinde 3 kiside covid cikti ve office gelmek icin ikisi asisiz olduklari icin günlük ezcaneden hizli test göstermeleri gerekiyordu. Hepside negativdi.
Anca hastalik belirtileri baslayinca pcr testi yaptilar ve o positiv cikti.

Günaydin kizlar. Yeni bir is var baska sahada ama. Dün basvursam mi dedim ama vazgectim. Aradim detaylari ögrendim. Psikololojik olarak zorluyormus is. Hatta bedava psikologla randevu veriyorlarmis calisana 😐
Esim de keyfine bak biraz dedi. Ben de gidip spora yazildim ve kendime yeni bir telefon aldim 😚 yeni yil hedefim keyif yapmak 🤣

cok gecmis olsun.
Yanliz su testlere benim cok güvenim kalmadi. Isyerinde 3 kiside covid cikti ve office gelmek icin ikisi asisiz olduklari icin günlük ezcaneden hizli test göstermeleri gerekiyordu. Hepside negativdi.
Anca hastalik belirtileri baslayinca pcr testi yaptilar ve o positiv cikti.
Ayy deme ya 😳 hizli testi baskasina mi yaptiriyorlardi yoksa 🤔

Günaydin kizlar. Yeni bir is var baska sahada ama. Dün basvursam mi dedim ama vazgectim. Aradim detaylari ögrendim. Psikololojik olarak zorluyormus is. Hatta bedava psikologla randevu veriyorlarmis calisana 😐
Esim de keyfine bak biraz dedi. Ben de gidip spora yazildim ve kendime yeni bir telefon aldim 😚 yeni yil hedefim keyif yapmak 🤣
iyi günlerde kullan canim 😘

Selam kizlar
Mutlu haftasonlari
Benimki pek mutsuz olsada🤣
Nevresimleri değiştirdim
Temizliği yaptim
Ispanak yıkadım borek açacağım
Aksama arkadaş caya cagirdi💃
Yarinda buzdolabini silerim biraz da ütü var
Keyfimle kahyasını ikna edebilirsem perşembeye işe başlamayı düşünüyorum bakalim🤣

Gule gule kullan telefonunu canim.
Psikolojik olarak zorlayan işler ev yaşamını da etkiler bunu dikkate al bence. Durumunuz cok zorlamayacaksa biraz dinlenmek herkese iyi gelir.
Neredeyse 1 aydir evdeyim. Alisiverdim ise nasıl gidicem tekrar bilmiyorum🤣

Slm bu aralar bütçeye pek hakim değilim tasarruf birikim yabancıyız😬
Bütün gün ve gece emzirmeyle geçiyor çığlık ağlama sanırım gaz olayları başladı fenalardayım bende oturup ağlayabilirim 😭
.
Doğalgaz 550 TL gelmiş geçen ay havalar iyidi halbuki bu ay ne olur bilemem. Bu hafta 1 çeyrek alıcam sanırım ve hedefim her ay çeyrek olsun inş gerçekleştiririm önce sağlık tabiki dileğim 🤲

mavimli mavimli gule gule kullan, benim de degistirmem gerek cok eski bir model kullaniyorum, operator artik desteklemeyecekmis :)
Tesekkürler canim benimki düsmüstü ses gitti o yüzden. Yoksa cok memnundum 2 üst modelini aldim zaten. Darisi basina istedigin gibi bisey bulursun umarim 🤗

Gule gule kullan telefonunu canim.
Psikolojik olarak zorlayan işler ev yaşamını da etkiler bunu dikkate al bence. Durumunuz cok zorlamayacaksa biraz dinlenmek herkese iyi gelir.
Neredeyse 1 aydir evdeyim. Alisiverdim ise nasıl gidicem tekrar bilmiyorum🤣
Katiliyorum canim. Tek maasla burda idare edebiliyoruz. Türkiyede edemezdik ne yalan söyleyeyim 🙄
Is hayati da insani aktif tutuyor ama iyi yaptin bence. Sevdigin bir ortam olur insallah zaman akip gecer o zaman.

X