Alt komşu

Insanlar ne kadar tahammulsuzlesti benim ust katta hopluyolar zipliyolar rahatsiz olmuyorum cocuk sonucta
Cok erken veya cok gec saatler olmadigi surece hic sikinti degil benim icin sonucta matkap calismiyorya ayak sesi
Hic mi tv filan acik olmuyor mesgaleleri yokta surekli ayak sesini dinliyorlar

Eski komşunuz kim ve ne hakla çocuğunuza vuruyor? Orayı anlamadım? Siz Nerede yaşıyorsunuz? Komşu benim çocuğuma dokunsa bırakın kavgayı, polisi arar ortalığı birbirine katarım. Fazla sessizsiniz galiba?

Asla anlamayacağım şu toplu yaşam kurallarını, gereklerini bilmeyip apartmanda yaşayanları. Eğer birden fazla ailenin yaşadığı bir binaya taşınıyorsanız ister ev sahibi olun ister kiracı belli başlı kuralları vardır. Eğer bangır bangır ses gelmiyorsa yüksek sesle tv izleyen birine şikayete gidilmez. Balkondan pencereden sofra çırpılmaz, çöpler camdan atılmaz. Üst kattan ses geliyorsa abartı olmadığı sürece şikayete çıkılmaz vb.

Komşunuza müstakil ev tavsiye edin.

Bu tip zamanlarda insanlarin birbirine daha tahanmüllü olmasinxan yanayım biraz gurültü olabilir ama siz de evin içinde horon tepmiyorsunuz. Siz yine iyi sabretmişsiniz ben tepkimi belli ederdim. Özürlü cocugu vardiye sizin sağlıklı evladınızı kıskanıyor bu nedenle böyle yapiyo. Çok cok belli Ama sizin sucunuz degil bu

Arkadaşlar sabah 9 buçukta dayanamayip ev sahibini aradim. Olanlari anlattim o da o kim oluyor o ev senin dedi. Birak çocuklarını bunaltma bir daha birşey derse bu ev benim satin aldim onlarin yetkisi yok artik ne diyorsan bana de dedi. Sağolsun hepsi geldiler biz seni ezdirmeyiz gelinimizede aynisini yapti bagrinca sustu dediler. Valla bir rahatladim anlatamam. Ev sahibi arkamda durunca çok mutlu oldum. Kimisi gicik oluyor ama bunlar ailecek destek oldular bana

Yok canim yaptim zaten mahalle inledi. Ben logusayim diye beni tuttular ama balkondan iyi saydirdim o sirada eşim gelince 5 tane adam kaçacak delik aradi o kadar yani

Aynen kendi evi ama ev sahibinin gelininede yapmis aynisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…