Ama ayıp kirli mendilleri çöpleri balkonunda sürekli bulup buna kizmayacak kadar pasaklı yada anlayışlı tek bir kadın varmı bu forrumda ? Sanmıyorum bu bikere çok tahammül edilmeyesi ben mesela çocuğa tahammülluyüm ama bu konuda savcılıkta buluruz kendimizi o komşuyla ......yada sonu kötü biter yani çünkü bu benim bam telim kapisina neler bosaltirim.....neyse sakinleseyim

bence önce konuşun çocuklara kötü falanmi davranıyor acaba olabilir herkesi kendimiz gibi bilemeyiz ben buna dikkat ederdim dövüyormu ne yapıyor yani normalde her sabah bu kadar aglarmi sağlık sorunu olmayan her çocuk .....baktınız olmuyor baktınız medeniyet çizgisinde anlasamadiniz o zaman gerekli yerlere şikayet edeceksiniz yada sizde onun hayatını zorlaştırabilir gece müzik açar gürültü yapar bir şekilde sizde onun anladığı dilden aynı rahatsizligi vererek empati yapmasını sağlayabilirsiniz yani iki yol var birimizin alanı başladığında diğerinin özgürlüğü biter hepimiz çocuk büyüttük buyutuyiruz seviyoruz çocuk düşmanı değiliz ama karşıdakinin gözünden bakmadigimiz sürece anlasamayiz ......