Belki kasti olarak yaptığınızı düşünmüşlerdir. Oyun arabası olduğunu düşünmemişlerdir. Farkedilmese de yapılan sesler diğer kişilerin de belirtiği üzere katlanarak iniyor.Ben mi anlatamıyorum okuyanlar mı anlamıyor anlamadım. Bakın belirttim kaç kez ilk seferde bu yapıldı bizde daha arabaya koymadık, ilk seste duvar yumruklandı bu normal mi diyorum?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alt komşu problemi
- Konu Sahibi filmkolik
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
- 63
Bekliyoruz bakalım inş çocukları olunca bizde onlara iade yaprız
Maşallah neredeyse birçok yorum sizi haksız bulmasına karşın yine de şu kafayı yaşıyorsunuz. Allah akıl fikir versin.
- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
Sizin çocuksuz insanlardan diğer taraftan bir fikir duymaya bile tahammülünüz yok ki ama anlayışı hep beklersiniz.Bekliyoruz bakalım inş çocukları olunca bizde onlara iade yaprız
Alın işte size bir fırsat komşunuzum gibi düşünün fikir alışverişi yapın neden bu kadar tepki veriyorsunuz zaten yorumumu yaparken bu konudan (yani sizin bebeğinizden) bağımsız yazmıştım.
Şahsi bir meselem yok alınganlık yapmayın
- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498
- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.533
- 133
Evet alt kattakilere ses oldugu gibi geliyor maalesef. Biz üst katımizda bir ayıyla yasiyoruz. Siz yine anlayisla karsilayip tamam demissiniz biz baya davalık olduk. Ama sizin küçücük bir kalem bile düşürmeniz aşağıya yankılanarak geliyor haberiniz olsun Biz gece 1e kadar bagiran ikide bozuk makine çalıştıran 3 bebesine dur demeyen duvarlara vuran anlayissiz biriyle karsi karsiyayiz. Asla hakkimi helal etmiyorum ona aslaa
- 26 Temmuz 2013
- 416
- 662
- 303
Pardon yani ne dedim eğer o da çocuğu yürüteçe koyarsa bizde duvara vururuz dedim sizin kafanız mı iyi alt komşu yapınca hepiniz hak veriyorsunuz da biz yapınca niye haksız oluyoruz?Maşallah neredeyse birçok yorum sizi haksız bulmasına karşın yine de şu kafayı yaşıyorsunuz. Allah akıl fikir versin.
- 26 Temmuz 2013
- 416
- 662
- 303
Ben bu alıntıyı size yapmadım siz neden üzerinize alındınız? Sizin hangi yorumunuza cvp yazdım?Sizin çocuksuz insanlardan diğer taraftan bir fikir duymaya bile tahammülünüz yok ki ama anlayışı hep beklersiniz.
Alın işte size bir fırsat komşunuzum gibi düşünün fikir alışverişi yapın neden bu kadar tepki veriyorsunuz zaten yorumumu yaparken bu konudan (yani sizin bebeğinizden) bağımsız yazmıştım.
Şahsi bir meselem yok alınganlık yapmayın
- 11 Eylül 2015
- 3.268
- 12.535
- 208
Pardon yani ne dedim eğer o da çocuğu yürüteçe koyarsa bizde duvara vururuz dedim sizin kafanız mı iyi alt komşu yapınca hepiniz hak veriyorsunuz da biz yapınca niye haksız oluyoruz?
Bu çok mantıklı değil. Sesin aşağıdan yukarıya gitmesi zor. Onlar çocuğu yürütece koyunca onların alt katı şikayet edebilir.
- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
Beni alıntı yapmanıza gerek yok ki ortaya yani (çocuksuzlara ) atılan bir yorumdu sizinki. Çocuksuz herkes üstüne alabilir normal değil mi.Ben bu alıntıyı size yapmadım siz neden üzerinize alındınız? Sizin hangi yorumunuza cvp yazdım?
Bir doğursunlar iade yaparız gibi bir cümleniz olmuştu ha bana ha diğer benzer yorum yazan birine farketmiyor.
Lütfen konunuza yazdık bunları diye kızmayın bize belli ki bebeğiniz var fiziksel mental olarak her anlamda yorgunsunuz.
Dün biri üst komşum fındık kırıyor dayanamıyorum diye konu açtı yarın biri üst komşum öğrenci müzik dinliyor rahatsızım diye konu açar.Bunun sonu yok herkes her şeyden rahatsız olabilir
- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
- 63
Pardon yani ne dedim eğer o da çocuğu yürüteçe koyarsa bizde duvara vururuz dedim sizin kafanız mı iyi alt komşu yapınca hepiniz hak veriyorsunuz da biz yapınca niye haksız oluyoruz?
Üst kat olarak nasıl yürüteçe koyan alt komşunun duvarına vuracaksınız. Tam olarak bu kısımda haksızsınız. Tekrar ediyorum Allah akıl fikir versin.
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Kendi cocuklari olmayacak mı ileride.Merhaba arkadaşlar, az önce benzer konu görünce onu dağıtmamak için bende konu açıp sormak istedim. Benim 2 çocuğum var biri okula gidiyor biri daha bebek, bebek olanı yürüme dönemlernde yürüteçe koymaya başladım günde 2-3 kez max 20 dk olacak şekilde. Alt komşularımız yeni evli ve çocuksuz, ikiside çalışıyor gündüz evde değiller. Şimdi ilk konumuz yürüteç mevzusunda oldu bi akşam saat 20 sularında bebeğim yürüteçteydi 5 dk sonra aradılar çok gürültü geliyor yere ne sürtüyorsunuz diye bizde yürüteç olduğunu söyledik özür diledik ve artık akşamları çocuğu yürüteçe koymadım. Daha sonrasında çocuklar kendi odalarında oyuncaklarla oynarken yere oyuncakları düşürüp ses yaptılar alt komşu duvara vurmaya başladı, sessizlik sağladık ama yaptıkları bu medeniyetsiz durumuda yadırgadık açıkcası. Geçen akşam çocuğum at şeklinde küçük arabalar varya ilk arabam diye geçiyor isimleri ona binip sürerken alt komşu yine duvara vurmaya başladı. Bu arada biz erken yatıyoruz gece 10u bulmaz yatmamız çünkü büyük oğlumla eşim sabah erken gidiyorlar yani bu yapılan sesler en fazla 20-21 saatleri arasında. Şimdi size sorum yürüteç sesi için alt komşusundan şikayet alan oldu mu hiç? Bizim alt komşu mu sese çok hassas yoksa gerçekten alt kata çok mu ses gidiyor? Bnm üst katımda 2 erkek çocuklu bi aile oturuyo sesleri bize geliyor ama rahatsız edicek bi ses değil şuana kadar hiç rahatsız olup şikayette bulunmadık.
- 9 Ağustos 2022
- 548
- 1.219
- 43
Duvar yumruklama, tavana vurma olayına karşıyım. Ancak gecenin bir saati sizin yaptığınız şey de normal olmadığından, size normal olmayan bu davranışla (yani duvar yumruklama ile) karşılık verilmesine tepki veremiyorum. Zaten artık dikkat ediyormuşsunuz, daha şikayet etmezler sanırsam.Ben mi anlatamıyorum okuyanlar mı anlamıyor anlamadım. Bakın belirttim kaç kez ilk seferde bu yapıldı bizde daha arabaya koymadık, ilk seste duvar yumruklandı bu normal mi diyorum?
Bebişken benim de arabam vardı evde kullandığım. Annem tekerleklerine bir şey geçirmişti, adını bilmiyorum ne yazık ki. Belki ondan kullanabilirsiniz.
- 10 Ocak 2022
- 2.985
- 5.919
- 88
Altınızda biri olmadığı için anlayamıyorsunuz. Siz sadece kendine saygı bekleyen başkalarına saygı gosteremeyenlerdensiniz sanırım.Akşam 20-21 arasında ki sese de kusura bakmasın yani o kadarda değil diyorum gece 10 a kadar bizim de sesimiz oluyor ikizlerim var hoş biz 1. Kattayız ama illaki üst kata bağırış çağırış gidiyordur gece 10 dan sonra çıt çıkmayan evde akşam 20 de olan 20 dk yürüteç sesine dayanamıyorlarsa müstakile taşınsın diyorum
- 26 Temmuz 2013
- 416
- 662
- 303
Aynen sizede inş tanımadığınız bi insana bu kadar kin gütmeye çalışmanız çok farklı bi kafaÜst kat olarak nasıl yürüteçe koyan alt komşunun duvarına vuracaksınız. Tam olarak bu kısımda haksızsınız. Tekrar ediyorum Allah akıl fikir versin.
- 9 Ağustos 2016
- 4.427
- 6.626
- 158
- 36
Bir daha duvara vurduklarında sizde vurun. Yüz verdik Ali'ye geldi pisledi halıya hesabı olmuş ne var da 10 dk tahammül edemiyormuş yani.Merhaba arkadaşlar, az önce benzer konu görünce onu dağıtmamak için bende konu açıp sormak istedim. Benim 2 çocuğum var biri okula gidiyor biri daha bebek, bebek olanı yürüme dönemlernde yürüteçe koymaya başladım günde 2-3 kez max 20 dk olacak şekilde. Alt komşularımız yeni evli ve çocuksuz, ikiside çalışıyor gündüz evde değiller. Şimdi ilk konumuz yürüteç mevzusunda oldu bi akşam saat 20 sularında bebeğim yürüteçteydi 5 dk sonra aradılar çok gürültü geliyor yere ne sürtüyorsunuz diye bizde yürüteç olduğunu söyledik özür diledik ve artık akşamları çocuğu yürüteçe koymadım. Daha sonrasında çocuklar kendi odalarında oyuncaklarla oynarken yere oyuncakları düşürüp ses yaptılar alt komşu duvara vurmaya başladı, sessizlik sağladık ama yaptıkları bu medeniyetsiz durumuda yadırgadık açıkcası. Geçen akşam çocuğum at şeklinde küçük arabalar varya ilk arabam diye geçiyor isimleri ona binip sürerken alt komşu yine duvara vurmaya başladı. Bu arada biz erken yatıyoruz gece 10u bulmaz yatmamız çünkü büyük oğlumla eşim sabah erken gidiyorlar yani bu yapılan sesler en fazla 20-21 saatleri arasında. Şimdi size sorum yürüteç sesi için alt komşusundan şikayet alan oldu mu hiç? Bizim alt komşu mu sese çok hassas yoksa gerçekten alt kata çok mu ses gidiyor? Bnm üst katımda 2 erkek çocuklu bi aile oturuyo sesleri bize geliyor ama rahatsız edicek bi ses değil şuana kadar hiç rahatsız olup şikayette bulunmadık.
- 26 Temmuz 2013
- 416
- 662
- 303
Siz çocuklu herkesi genelleyip hakaret vari yorumlar yaptınız sanki herkes gecenin 1inde çocuğunu alıp barlara gidiyormuş gibi, ben kimseyi genellemeyip sadece kendi alt kat komşumdan bahsettim. Siz herkesi genellerken sorun yok, bnm konumla alakasız örnekleri verirken sorun yok, ben bildiğim bi insan hakkında konuşurken mi sorunlu oluyorum. Kusura bakmayın sizinle anlaşmamız mümkün değilBeni alıntı yapmanıza gerek yok ki ortaya yani (çocuksuzlara ) atılan bir yorumdu sizinki. Çocuksuz herkes üstüne alabilir normal değil mi.
Bir doğursunlar iade yaparız gibi bir cümleniz olmuştu ha bana ha diğer benzer yorum yazan birine farketmiyor.
Lütfen konunuza yazdık bunları diye kızmayın bize belli ki bebeğiniz var fiziksel mental olarak her anlamda yorgunsunuz.
Dün biri üst komşum fındık kırıyor dayanamıyorum diye konu açtı yarın biri üst komşum öğrenci müzik dinliyor rahatsızım diye konu açar.Bunun sonu yok herkes her şeyden rahatsız olabilir
- 18 Ağustos 2016
- 4.871
- 20.118
- 308
Ya bnm sormak istediğimde bu uyuma saatimizi de belirtmişim bizim evde 22den sonra ses çıkmıyor çocuklar ve eşim uyuyor ben bazen oturup sessizlikte kitap okuyorum. Mesela alt komşum 12ye kadar ayakta tv sesini açıyorlar nedense geceleri birileriyle telefonla konuşuyorlar uyanık olduğum zamanlar duyuyorum. Sonra onlar çalışan insan olduğu için süpürgeyi akşamdan yapıyorlar, çamaşır kurutma makinesini akşamdan çalıştırıyorlar ben akşamları hiç bir elektrikli makinamı açmıyorum bahsettiğim tek gürültüde max 10 dklık bişey ama ona karşı bile tahammülsüzler
Yürüteç sesine tepki vermek doğal.
Ama 10'de el ayak kesilen evde yere düşen oyuncak için duvara vurmak gereksiz bir şov.
Yöneticiyi darlayın, süpürge-çamaşır makinesi bulaşık mk-tv sesi konusunda herkes dikkatli olsun o zaman. Ucu onlara da dokunsun.
- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
- 63
Aynen sizede inş tanımadığınız bi insana bu kadar kin gütmeye çalışmanız çok farklı bi kafa
Ya ablacım Allah aşkına ya. Ne kim gütmesi. Kin gütmek lafının anlamını da mı bilmiyorsun. Ay neyse ya.
- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
Bence de:)Siz çocuklu herkesi genelleyip hakaret vari yorumlar yaptınız sanki herkes gecenin 1inde çocuğunu alıp barlara gidiyormuş gibi, ben kimseyi genellemeyip sadece kendi alt kat komşumdan bahsettim. Siz herkesi genellerken sorun yok, bnm konumla alakasız örnekleri verirken sorun yok, ben bildiğim bi insan hakkında konuşurken mi sorunlu oluyorum. Kusura bakmayın sizinle anlaşmamız mümkün değil
Şu dakikaya kadar size hakaret de etmedim ama siz ettin dediniz iyi madem boşa gitmesin değsin değil mi.
Anne olmadan anne olan birine akıl vermek çok zoruma gidiyor ama okumuş ve eli kalem tutan biri olarak keşke diyorum kadınlarımız hamilelikte bebek kıyafeti sayfaları ve çocuk mağazası gezmek yerine çocuk bakımı ve gelişimi temalı kitaplar okusalar. Disiplin nedir önce anne adayları öğrenseler ve çocuklarının eğitiminde uygulasalar.
Toplum içinde yaşamayı öğrenseler ve herkes onlar ve çocuklarının etrafında dönmeyeceğini bu beklenti ile doğururlarsa hayal kırıklığına uğrayacaklarını bilseler.
Sizi kırmamak için kendimi zor tutuyorum ama benek arabanız var ise gezin dışarıda bahar geldi hem çocuğunuz akşama kadar yorulur hem siz de hava alırsınız insanların size ne demek istediğini daha iyi ve doğru anlarsınız.
Benden bu kadar.Anlaşamadığımız kesin.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.