• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt kat komşumun surekli duvara vurması

Herkese merhaba yaklaşık bir sene önce ev aldık 9 yaşında bir oğlum birde 11 aylık bir bebeğim var. Sorunum şu alt kat komşu çok sıkıntılı en ufak bir seste hemen duvara vuruyor. Kendilerinin yaşı büyük bizden iki yetişkin çocukları var. İlk tasindigimizda eşime adam bizden önceki ev sahibiyle yaka paça kavga ettiklerini çocuklarının çok gürültü yaptığını falan söylemiş yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olayına getirmiş. Kadın bana sizin ebeveyn banyosundan cok su sesi geliyor dedi bende orayi yiktirip kilere cevirdim kullanmıyorum ki dedim. Klozet bozuldu usta cagirdik dogal olarak tamirat sesi oldu adam esimi ariyor o ses sizden mi geliyor diyor. Bunun gibi bir sürü sey soylenip duruyor. O kadar ev degistirdim kirada hic bir komşudan böyle bir sikayet duymadım hatta buyuk oglum bebekliginde cok zordu cok hircindi aglamasi yaramazlıgi bitmezdi ben inip alt komşudan ozur dilerdim onlarda sagolsun bizde çocuk büyüttük olur öyle şeyler derlerdi. Büyük oğlum sabah eşimle okula gidiyor akşam eşimle birlikte geliyor yemek yiyip ders çalışıp uyuyor hiç gürültü yapmaz küçük bebeğim zaten daha yeni emekliyor oldu ki oyuncağını yere attı daha ben atmasın diye elinden almadan duvara vuruyorlar. Bu arada bu komşum kendisi deri dövme kursuna gidiyor evde pat pat deri dövüyor oğlu saksafon çalıyor. Anne oğul sürekli kavga ediyorlar apartman inliyor resmen. Biz bunların hiç birine ses etmiyoruz. Artık iyice sinirim bozulmaya başladı ne önerirsiniz bana böyle bir durumla karşılaşan oldu mu.
Böyle değişikler var. Bana da denk geldi yıllar önce. Üstelik yeni evliyim çocuk da yok. Biz de evde çok durmuyoruz. Eve geldiğimi görünce paso kapıya gelip gidiyordu. Eve normalde gelen giden de yok. Şizofren midir nedir anlamadım. Baktı bir kızcağız her defasında kibarca konuşup yolluyor. Kimi kimsesi olmayan tayinci sanmıştı sanırım. En son kapıdan kovdum. Ertesi gün 40 dan fazla kadın akraba davet ettim eve. Gürültü nasıl oluyor anladı. Evi satarken de 3 bebeli, eşi devlette üst kademe birini seçtim sırf inadımdan. 😈

Böyle değişikler var. Bana da denk geldi yıllar önce. Üstelik yeni evliyim çocuk da yok. Biz de evde çok durmuyoruz. Eve geldiğimi görünce paso kapıya gelip gidiyordu. Eve normalde gelen giden de yok. Şizofren midir nedir anlamadım. Baktı bir kızcağız her defasında kibarca konuşup yolluyor. Kimi kimsesi olmayan tayinci sanmıştı sanırım. En son kapıdan kovdum. Ertesi gün 40 dan fazla kadın akraba davet ettim eve. Gürültü nasıl oluyor anladı. Evi satarken de 3 bebeli, eşi devlette üst kademe birini seçtim sırf inadımdan. 😈
Olur da taşınmak durumunda kalırsak ahd ettim 6-7 çocuklu suriyelilere kiralicam evi

Gidip komşuyla açık açık konuşsanız, büyük oğlum gün içinde okulda ,akşam esimle gelip yemek yiyip uyuyor çocuk, bebekte sadece emekliyor, bizden nekadar rahatsız edici ,sürekli duvara vurmanizi gerektiren bi ses gelir acaba diyin? Siz evin içinde pat pat deri döverken, oğlunuz saksafon çalıp anne oğul surekli bagirisirken biz ne duvara vurduk nede kapınıza geldik. Artık çok bunaldım evimde , gündüz vakti çok gürültü olmadıkça duvarlara vurup durmayın, bebeğim korkuyor deyin. Eğer laftan anlamayacak tiplerse, konusmanin daha başında bağırmaya baslarsa, ben sizden çok rahatsızım, böyle yapmaya devam ederseniz şikayet edecem haberiniz olsun deyin.
Bence bunları yazsın kapıya bıraksın. İngiltere'de hep yazıp bırakiyor komşular bir şikayeti olunca. Duvara vuran insan konuşmaktan anlamaz.

Herkese merhaba yaklaşık bir sene önce ev aldık 9 yaşında bir oğlum birde 11 aylık bir bebeğim var. Sorunum şu alt kat komşu çok sıkıntılı en ufak bir seste hemen duvara vuruyor. Kendilerinin yaşı büyük bizden iki yetişkin çocukları var. İlk tasindigimizda eşime adam bizden önceki ev sahibiyle yaka paça kavga ettiklerini çocuklarının çok gürültü yaptığını falan söylemiş yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olayına getirmiş. Kadın bana sizin ebeveyn banyosundan cok su sesi geliyor dedi bende orayi yiktirip kilere cevirdim kullanmıyorum ki dedim. Klozet bozuldu usta cagirdik dogal olarak tamirat sesi oldu adam esimi ariyor o ses sizden mi geliyor diyor. Bunun gibi bir sürü sey soylenip duruyor. O kadar ev degistirdim kirada hic bir komşudan böyle bir sikayet duymadım hatta buyuk oglum bebekliginde cok zordu cok hircindi aglamasi yaramazlıgi bitmezdi ben inip alt komşudan ozur dilerdim onlarda sagolsun bizde çocuk büyüttük olur öyle şeyler derlerdi. Büyük oğlum sabah eşimle okula gidiyor akşam eşimle birlikte geliyor yemek yiyip ders çalışıp uyuyor hiç gürültü yapmaz küçük bebeğim zaten daha yeni emekliyor oldu ki oyuncağını yere attı daha ben atmasın diye elinden almadan duvara vuruyorlar. Bu arada bu komşum kendisi deri dövme kursuna gidiyor evde pat pat deri dövüyor oğlu saksafon çalıyor. Anne oğul sürekli kavga ediyorlar apartman inliyor resmen. Biz bunların hiç birine ses etmiyoruz. Artık iyice sinirim bozulmaya başladı ne önerirsiniz bana böyle bir durumla karşılaşan oldu mu.
Manyak komsunuzun kazik kadar oglu saksafon calarken polisi bi arayinda desibel testi yapsinlar eminim sinirin uzerinde cikacaktir. Uyuz oluyorum soyle kendini bilmez insanlara. Hicte ben cizgimi bozmayayim demeyin oyle sizden öncekilerle kavga ettik diye dis gosterip sacma sapan isler yaparlarsa hakkettikleri tek bisey var. Gani gani verin sizde.

Manyak komsunuzun kazik kadar oglu saksafon calarken polisi bi arayinda desibel testi yapsinlar eminim sinirin uzerinde cikacaktir. Uyuz oluyorum soyle kendini bilmez insanlara. Hicte ben cizgimi bozmayayim demeyin oyle sizden öncekilerle kavga ettik diye dis gosterip sacma sapan isler yaparlarsa hakkettikleri tek bisey var. Gani gani verin sizde.
Benim korkum eşim aslında sinirlendi mi gözü döner adamında yaşı var birsey olur falan diye ama dinsizin hakkından imansız gelirmiş anladıkları dilden konuşacağız artık

kendisi deri dövme kursuna gidiyor evde pat pat deri dövüyor oğlu saksafon çalıyor. Anne oğul sürekli kavga ediyorlar apartman inliyor resmen.
Komşunuzdan çok ses duyduğunuzda sizde aşağı vursanız? gerekirse polis çağırın. Kendileri apartmanı inletecek, ufacık bebeğin oyuncak sesini duyduklarında hemen vuracaklar? yok öyle bir şey ya... Ezdirmeyin kendinizi .

Boşa dememişler ev alma komşu al diye. Onlardan ses geldiğinde de siz vurursunuz ama sese duyarlı insan kendi gürültü yapmaz zaten en başta. Çok halden laftan anlayan insanlar olmadıkları aşikar şimdi 11 aylık bebek ayaklanıp illa ki gürültü yapacak, misafiriniz gelecek gürültü olacak her türlü sorun yaratacak bu insanlar belli ki. Kavga kaçınılmaz duruyor kendinizi ezdirmeyin derim.

Çözüm şu kavga başka çozum yok aynısını yapın sizde kapıya gidin duvara vurun sessiz kalmayın

Benim Karsi komşum deli bakışları bir tuhaf Karadenizli deki amcalardan günduz gözü kapıyı açıyorum içeri yada dışarı hemrn oda açığı ters ters bakıyor güm kapatıyor bir kere gündüz ne bu gullrultu diye bağırdı bende bağırdım dedim siz gece 12 1 de patır kütür kapıda konuşarak misafir yolluyorsunuz terbiyesizlik yapma bende açarım kapıyı bak dedim devam etti bir daha tehdit ettim karısina dedim bir daha kapıyı açarsa siz bilirsiniz olacakları dedim herkes oradaydı onu kinadilar bayadir açmıyor bakalım ne kadar dayanacak 🤣 evde huzursuzluk çok kötü ya

Onlara üst komşum gibi bir komşu düşmemiş dua etsinler.Oglu uyumak ne bilmez sürekli çığlık atar ve oyuncaklarini yerden yere vurur🥴Kadın konuştuğu zaman eşine acırım 🤣Bir kere şikayet etmedim.Bence hakliysaniz sessiz kalmayın iyice kendini bir şey sanmasın.

Back