- 11 Nisan 2019
- 1.288
- 3.504
- 133
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Böyle değişikler var. Bana da denk geldi yıllar önce. Üstelik yeni evliyim çocuk da yok. Biz de evde çok durmuyoruz. Eve geldiğimi görünce paso kapıya gelip gidiyordu. Eve normalde gelen giden de yok. Şizofren midir nedir anlamadım. Baktı bir kızcağız her defasında kibarca konuşup yolluyor. Kimi kimsesi olmayan tayinci sanmıştı sanırım. En son kapıdan kovdum. Ertesi gün 40 dan fazla kadın akraba davet ettim eve. Gürültü nasıl oluyor anladı. Evi satarken de 3 bebeli, eşi devlette üst kademe birini seçtim sırf inadımdan.Herkese merhaba yaklaşık bir sene önce ev aldık 9 yaşında bir oğlum birde 11 aylık bir bebeğim var. Sorunum şu alt kat komşu çok sıkıntılı en ufak bir seste hemen duvara vuruyor. Kendilerinin yaşı büyük bizden iki yetişkin çocukları var. İlk tasindigimizda eşime adam bizden önceki ev sahibiyle yaka paça kavga ettiklerini çocuklarının çok gürültü yaptığını falan söylemiş yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olayına getirmiş. Kadın bana sizin ebeveyn banyosundan cok su sesi geliyor dedi bende orayi yiktirip kilere cevirdim kullanmıyorum ki dedim. Klozet bozuldu usta cagirdik dogal olarak tamirat sesi oldu adam esimi ariyor o ses sizden mi geliyor diyor. Bunun gibi bir sürü sey soylenip duruyor. O kadar ev degistirdim kirada hic bir komşudan böyle bir sikayet duymadım hatta buyuk oglum bebekliginde cok zordu cok hircindi aglamasi yaramazlıgi bitmezdi ben inip alt komşudan ozur dilerdim onlarda sagolsun bizde çocuk büyüttük olur öyle şeyler derlerdi. Büyük oğlum sabah eşimle okula gidiyor akşam eşimle birlikte geliyor yemek yiyip ders çalışıp uyuyor hiç gürültü yapmaz küçük bebeğim zaten daha yeni emekliyor oldu ki oyuncağını yere attı daha ben atmasın diye elinden almadan duvara vuruyorlar. Bu arada bu komşum kendisi deri dövme kursuna gidiyor evde pat pat deri dövüyor oğlu saksafon çalıyor. Anne oğul sürekli kavga ediyorlar apartman inliyor resmen. Biz bunların hiç birine ses etmiyoruz. Artık iyice sinirim bozulmaya başladı ne önerirsiniz bana böyle bir durumla karşılaşan oldu mu.