Bunlar ne biçim insanlar yahu
benim de neredeyse 1 yaşında bebeğim var. Gece 2 saatte 1 ağlatarak uyanıyor. Benimki emmediğinden uçup meme veremiyorum. Aşağıya in, sağdığın sütü ısıt, onu ve sağma makinası parçalarını al çık derken 3-4 dakika oluyor. Bir kez yandan vurma sesi duymadım ki vuracaksa onlar vurur yani gece boyu 2 saatte 1 ağlama
Ben biraz sinirleniyorum böyle durumlara. Karşı evin manyağı da bizim özel bahçemizdeki golden retriever köpeğimize takmıştı. Neymiş arada havlıyormuş
(havlaması gün içinde 3 kez maximum 2 dakika havlama) “Olur köpeğe söylerim havlamasın” dedim. Bunun üzerine “benim psikolojim bozuk, köpeği bahçeden alıp ön tarafa bağlayın” deyince “saçmalamayın beyefendi. Biz sırf köpeğimizle rahat edelim diye bahçeli ev aldık” diye yükseldim gittim
bir daha gelseydi karar vermiştim “hapisten yeni çıktım benim 3 leşim var psikolojim bozuk benimle muhattap olmayın” diyecektim
sonra o düşünsün
Bir daha vurursanız sizi şikayet ederim deyin. Ve edin. Kimse kimsenin huzurunu bozamaz. İsterse evine gürültü ölçer alıp polislerle ölçüm yapsın da normal gürültünün üstünde olduğunu kanıtlasın.