- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
siz bu konuda usta oldunuz artık ama benim hiç tecrübem yok çünkü 36 haftalık hamileyim ve öğrenmek istiyorum..bebeklerinizin altlarını değiştirirken her değiştirmede ıslak mendille sildikten sonra pişik kremi sürüyormusunuz yoksa kaka yaptığındamı pişik kremini kullanıyosunuz..
bide bazıları ıslak mendil değilde ıslatılmış pamukla siliyorlar hangisini daha iyi...
umarım demek istediğimi düzgünce yazabilmişimdir :)
xenocum onda 40 adet var dimi.bir kez almıştım,ben de -israil malıymış malesef- johnson kullanıyordum,doktorumuz efenim onlar fasa fiso bebek alt bakımında ıslak mendilin yeri yok dedi.pamukla silmek de zor oluyo,küçükken kolaydı da,bizim kçk hnm kırk takla atıyo en sonunda külotlu olan bezden takıyrum ben de.ıslak mendili yanıma kapta aldıgım ılık suda yıkayıp -%99 u su yamasına ragmen ustunde- öyle siliyorum.
arkadasım pişik olmaması için kurulamak da cok önemli.bir de bizim ilk doktor zeytinyağını iyice kaynat soğut bundan sür her alt değişiminde demişti.epey bi müddet yaptım sonra bebe yagı surmeye başladım,şimdi büyüdü gözüyle bakıp sürmüyorum .sık pişik oluyor,kızrdı mı bepanten iyi geliyor.
canım çok takma kafana, dönüşümlü hepsini kullan ki birine alışmasınaklım karıştı yaa ıslak mendilmi ıslatımış pamukmu? pişik kremimi zeytinyağımı? hangisini kullanmalıyım....
xenocum onda 40 adet var dimi.bir kez almıştım,ben de -israil malıymış malesef- johnson kullanıyordum,doktorumuz efenim onlar fasa fiso bebek alt bakımında ıslak mendilin yeri yok dedi.pamukla silmek de zor oluyo,küçükken kolaydı da,bizim kçk hnm kırk takla atıyo en sonunda külotlu olan bezden takıyrum ben de.ıslak mendili yanıma kapta aldıgım ılık suda yıkayıp -%99 u su yamasına ragmen ustunde- öyle siliyorum.
arkadasım pişik olmaması için kurulamak da cok önemli.bir de bizim ilk doktor zeytinyağını iyice kaynat soğut bundan sür her alt değişiminde demişti.epey bi müddet yaptım sonra bebe yagı surmeye başladım,şimdi büyüdü gözüyle bakıp sürmüyorum .sık pişik oluyor,kızrdı mı bepanten iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?