- 28 Nisan 2013
- 454
- 390
Valla o kadar doktorla gorustum ki sanitim yakinda tez yazicak duruma gelirimEvet canım o kadar işleme göre fiyat uygun iyi araştırmak gerek sonuçta basit bir protez koyma olayı değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla o kadar doktorla gorustum ki sanitim yakinda tez yazicak duruma gelirimEvet canım o kadar işleme göre fiyat uygun iyi araştırmak gerek sonuçta basit bir protez koyma olayı değil.
estetik internatıonal bursadaki şubesine mi gittiniz? bende istanbulda yaşıyorum ve temmuz ayında kampanya vardı bülent beyin fiyatı 9000 tl. idi. fakat bana işlem aynı marka aynı hastane aynı tek fark dr fark diyip dr yücel bey içinde kampanyalı 4900 tl fiyat verdiler ve ben hemen kampanyadan yararlanmak için kapora bırakıp ameliyatımı daha sonra olabileceğimi söyledim şimdilik annenim sağlık sorunlarından dolayı işlemi dondurdum ama kafamda hep şüpheler var bu fiyata olan ameliyat sonucu nasıl olur acaba diye 3 gün önce formlardan dolayı hasan fındığa mail attım ve bana önden yanlardan fotoğraf atmamı ona göre bir fiyat söyleyebileceğini yazdı salı günü fotoları göndericem fiyatda çok yüksek gelmesse kararımı hasan beyden yana kullanıcam .sizcede 4900 tl lik meme ameliyatı için kafamda şüpheler olması normal değilmi ?lütfen yardımm(((Kizlar arastirmaya ve doktor gorusmelerine devam ediyorum.carsamba gunu estetik international dan randevu aldim.bulent cihantimurun hastanesi.benim gorusecegim doktor riza kanturk.bakalim bu doktordan nasil bir fikir gelicek.bu arada muayene ücretsizmis
Evet canım fiyatlar öyle koltukaltı kesisi 10000 göğüs altı 7000 civarında dr una göre de değişiyor. Zaten yağ fazla koysa güzel durmaz. İnşallah bu kez istediğin sonuca ulaşırsın. Peki göğsünün içinde yabancı madde varmış hissi oluyor mu.Cnm benim ilk ameliyatimi yapan doktorum alper bayraktar.kendisi suan sirf protezle meme buyutmeyi 8.500 tl ye yapiyor.bilmiyorum bursada mi fiyatlar boyle ama mesela mesut özcan 10.000 tl fiyat verdi.istanbulda fiyatlar da hemen hemen ayni.bir tek tugrul turanin ucreti biraz fazla.burda cekirge devlet hastanesinde de bu tarz ameliyatlar yapiliyor.ben ilk ameliyatimi devlet hastanesinde oldum 2.5 yil once.o zaman 6.500 tl vermistim.simdi devlet hastanesinin verdigi fiyat 7.500.yani ozel kliniklerle arasinda cok buyuk bi fark yok.bi de emin oldugum guvendigim icime sinen bi yerde ameliyat olmak isterim.ki benim ameliyatim ikinci ameliyat oldugu icin revizyona giriyo.protez degisecek diklestirme yapilacak arti yag enjeksiyonu.ama enjekte edilecek yag miktari oyle 500 gr 1000 gr falan degil yani.doktor sadece protezin ustteki geçişini yumuşatmak icin 150 gr.civari bir miktar enjekte edecegini soyledi.suan tam karar vermedim ama sanirim son kararim estetik international dan yana olacak
Şüphe oluşması normal canım. Bazı dr lar popüler olduğu için fiyatları pahalı oluyor fiyatı uygun olup iyi sonuçlar elde edenlerde var iyice araştırmak lazım sen 4900 olan dr için bilgi toplayabldin mi.[/QUOTE]TE="magic angel, post: 43290435, member: 695607"]estetik internatıonal bursadaki şubesine mi gittiniz? bende istanbulda yaşıyorum ve temmuz ayında kampanya vardı bülent beyin fiyatı 9000 tl. idi. fakat bana işlem aynı marka aynı hastane aynı tek fark dr fark diyip dr yücel bey içinde kampanyalı 4900 tl fiyat verdiler ve ben hemen kampanyadan yararlanmak için kapora bırakıp ameliyatımı daha sonra olabileceğimi söyledim şimdilik annenim sağlık sorunlarından dolayı işlemi dondurdum ama kafamda hep şüpheler var bu fiyata olan ameliyat sonucu nasıl olur acaba diye 3 gün önce formlardan dolayı hasan fındığa mail attım ve bana önden yanlardan fotoğraf atmamı ona göre bir fiyat söyleyebileceğini yazdı salı günü fotoları göndericem fiyatda çok yüksek gelmesse kararımı hasan beyden yana kullanıcam .sizcede 4900 tl lik meme ameliyatı için kafamda şüpheler olması normal değilmi ?lütfen yardımm(((
Yazin bu kampanya vardi.duymustum bende.meme buyutmede ortalama fiyat 8 bin 10 bin arasi.4900 nerdeyse yari fiyat.kullanilacak olan silikon markasi belliyse sikinti olmaz diye dusunuyorum.fiyatin az olmasini da suna bagliyorum adamin kendi hastanesi.otelcilik hizmeti almaz.klinigin durumuna gore farkli seylerden indirim yapar.fiyati indirir.sonucta adamin kendi klinigi.estetik international dönem dönem operasyonlarda indirim yapiyor.bence tedirgin olucak bir durum yok.estetik internatıonal bursadaki şubesine mi gittiniz? bende istanbulda yaşıyorum ve temmuz ayında kampanya vardı bülent beyin fiyatı 9000 tl. idi. fakat bana işlem aynı marka aynı hastane aynı tek fark dr fark diyip dr yücel bey içinde kampanyalı 4900 tl fiyat verdiler ve ben hemen kampanyadan yararlanmak için kapora bırakıp ameliyatımı daha sonra olabileceğimi söyledim şimdilik annenim sağlık sorunlarından dolayı işlemi dondurdum ama kafamda hep şüpheler var bu fiyata olan ameliyat sonucu nasıl olur acaba diye 3 gün önce formlardan dolayı hasan fındığa mail attım ve bana önden yanlardan fotoğraf atmamı ona göre bir fiyat söyleyebileceğini yazdı salı günü fotoları göndericem fiyatda çok yüksek gelmesse kararımı hasan beyden yana kullanıcam .sizcede 4900 tl lik meme ameliyatı için kafamda şüpheler olması normal değilmi ?lütfen yardımm(((
Ilk zamanlar oluyordu.rahat yatamiyordum.genelde yüz üstü uyurum.ama ortalama bi ay sonra protez oldugunu unuttum.alismakla alakali sanirim birazEvet canım fiyatlar öyle koltukaltı kesisi 10000 göğüs altı 7000 civarında dr una göre de değişiyor. Zaten yağ fazla koysa güzel durmaz. İnşallah bu kez istediğin sonuca ulaşırsın. Peki göğsünün içinde yabancı madde varmış hissi oluyor mu.
Diyelim küçültme yapmadan dikleştirme ameliyatı yaptırdın. O büyük protez zamanla yine sarkmaz mı??? Eğer sarkmayacağının garantisi varsa sıkıntı yok. Dikleştirmeyi yaptırdık, protez de küçülmedi, boyunda olan düzleşme ne olacak? Yine aynı ağırlık aynı sıkıntıya sebep olmaz mı? Bence , eğer bu ameliyatı boyundaki sıkıntıların geçsin diye istiyorsan, küçültme+dikleştirme olmalı. Ama sadece görüntü olarak küçülmeden biraz daha dik dursun diye yaptıracaksan, biraz daha bekle derim .Kizlar 6a cok kararsizim.esim kesinlikle protezi kücultme taraftari degil.hic ameliyata gerek yok diyo.arkadaslarim da kucultme ama diklestirme yap diyolar.cok kararsiz kaldim.
mentor marka kas altı yöntemi dediğiniz gibi ameliyatları kendi kliniğinde yapıyor.içim biraz rahatladı teşekkürler:))))Yazin bu kampanya vardi.duymustum bende.meme buyutmede ortalama fiyat 8 bin 10 bin arasi.4900 nerdeyse yari fiyat.kullanilacak olan silikon markasi belliyse sikinti olmaz diye dusunuyorum.fiyatin az olmasini da suna bagliyorum adamin kendi hastanesi.otelcilik hizmeti almaz.klinigin durumuna gore farkli seylerden indirim yapar.fiyati indirir.sonucta adamin kendi klinigi.estetik international dönem dönem operasyonlarda indirim yapiyor.bence tedirgin olucak bir durum yok.
Ilk ameliyatimi yapan doktorum da 400 cc yuvarlak koyup diklestirme yapiyim diyor.yani 400le 495 arasinda cok bi fark yokki.bunu soyledim zaten kendisine.bana 400 cc den asagisi seni memnun etmez.bu kez karisma bana birak dedi.1 hafta sonra gorusucem tekrar bakalim en son kararim ne olucakDiyelim küçültme yapmadan dikleştirme ameliyatı yaptırdın. O büyük protez zamanla yine sarkmaz mı??? Eğer sarkmayacağının garantisi varsa sıkıntı yok. Dikleştirmeyi yaptırdık, protez de küçülmedi, boyunda olan düzleşme ne olacak? Yine aynı ağırlık aynı sıkıntıya sebep olmaz mı? Bence , eğer bu ameliyatı boyundaki sıkıntıların geçsin diye istiyorsan, küçültme+dikleştirme olmalı. Ama sadece görüntü olarak küçülmeden biraz daha dik dursun diye yaptıracaksan, biraz daha bekle derim .
Rica ederim cnm.isim yapmiş bir klinik.doktorlari da oldukca tecrubeli.yine de son karar senin tabikimentor marka kas altı yöntemi dediğiniz gibi ameliyatları kendi kliniğinde yapıyor.içim biraz rahatladı teşekkürler:))))
Canım benimde boynumda agrım var sol koluma vuruuo protezdenmi acabay 375cc di benimIlk ameliyatimi yapan doktorum da 400 cc yuvarlak koyup diklestirme yapiyim diyor.yani 400le 495 arasinda cok bi fark yokki.bunu soyledim zaten kendisine.bana 400 cc den asagisi seni memnun etmez.bu kez karisma bana birak dedi.1 hafta sonra gorusucem tekrar bakalim en son kararim ne olucak
Ne kadar oldu canım yaptıralıCanım benimde boynumda agrım var sol koluma vuruuo protezdenmi acabay 375cc di benim
Cnm benim boynumdaki ve omuzumdaki agrilar protezden sonra basladi.zaman zaman boynum tutulurdu falan ama bu oyle bisey degil.ozellikle sutyen taktigim zaman boyun omuz ve iki kurek kemigi arasinda sirt agrim cok oluyor.protezleri takan doktorum buyuk protezden olabilir dedi.ortopedi ve travmatoloji uzmanina gittim.film falan cekildi.boynumda duzlesme baslamis.egzersiz ve ilac verdi ama kolay degil 1 kilo tasiyorum gogsumde.pek bir faydasi olmadi.gittigim uzman da ayni seyi soyledi.ilerlerse boyun fitigi dedi.ben simdi ikinci ameliyati olucam.simdi buyuk protez dusunmuyorum.sagligim daha onemli.sen once bir ortopediste gorün.film falan cektir.doktor ona gore teşhis koyacaktir.belki protezle alakali degildir.Canım benimde boynumda agrım var sol koluma vuruuo protezdenmi acabay 375cc di benim
Canım gitim emar çekildim sonuçları.alıp doktora göstericem keşke 300cc taktırsaydım ikinci ameliyatın risklerini okudum nete baya sıkıntılı of of napcam bilmiyorumCnm benim boynumdaki ve omuzumdaki agrilar protezden sonra basladi.zaman zaman boynum tutulurdu falan ama bu oyle bisey degil.ozellikle sutyen taktigim zaman boyun omuz ve iki kurek kemigi arasinda sirt agrim cok oluyor.protezleri takan doktorum buyuk protezden olabilir dedi.ortopedi ve travmatoloji uzmanina gittim.film falan cekildi.boynumda duzlesme baslamis.egzersiz ve ilac verdi ama kolay degil 1 kilo tasiyorum gogsumde.pek bir faydasi olmadi.gittigim uzman da ayni seyi soyledi.ilerlerse boyun fitigi dedi.ben simdi ikinci ameliyati olucam.simdi buyuk protez dusunmuyorum.sagligim daha onemli.sen once bir ortopediste gorün.film falan cektir.doktor ona gore teşhis koyacaktir.belki protezle alakali degildir.
Canım marta bir sene olucak ben hala alışamadım sanırımNe kadar oldu canım yaptıralı