Almanya Paylasim Alani(Tanisma)

baska sorum var bilirsin kac senelik evlisin abla bu eriflerin her ddigini yapiyoz islerine gelmeyince sikildim deyip gidiyorlar sinirleri gecince geri geliyorlar se böle adami n yaparsin aferdersin popolari kalkiyor

baska sorum var bilirsin kac senelik evlisin abla bu eriflerin her ddigini yapiyoz islerine gelmeyince sikildim deyip gidiyorlar sinirleri gecince geri geliyorlar se böle adami n yaparsin aferdersin popolari kalkiyor

kendin diyosun her dedigini yapiyom diye yapma cok zor orta yolu bulmak

canim seninki cani SIKILINCA gidiyo sonra derimi geliyo :mymeka:

hee yüzsüz ben olsam gelmem neymis evde kalip tartismayi uzatmak isdemezmis kirici olmamak adina bende hepden patliyorum

nasil mavii bir kac saatmi gelmiyo yoksa bir iki gün falanmi kiz tam anlayamadim ac biraz

yokmkiz 1 kac saat gelmiyor
ama n n oluyor ben gidiyormuyum kapiyi cekip birgün vercem bavulu eline serseri ayol kadin gibi n öle naz hic sevem

bana cok sacma geliyor benide b görsen varya sen sakrak tam edirneli bu tam tersi erifin tuafina gidiyor neymis ben uzatiyormusum tartismayi

belki sinirini öyle cikartiyo adam evde kalsa kavga etceniz diye gidiyo

sen ona de evden gitme baska odaya git de yada ben mutfaga gideyim de

bir iki saat birbirinizi görmeyin

hexe ben geldim canim herkesler dagimis..........................

yok kiz valla cinlerim tepme cikiyor yazdikca dedim ama alacakdin yasli kariyi oturacakdin aldin genc kadini kiskaniyor tabi ses yok ondan sonrada ben senlen basa cikamam demezmi sasirdim kaldim

ne kadar yas farkiniz varki esinle senin aranda
sen baya kizmisin adama:mymeka:

süpürge sen ne zaman yatiyon bacim hep ucuyonnnnnn:mymeka:

iyi geceler hexecim ben daha yeni kondum sabaha kadar burdayim

mavi hayirdir bacim moralin bozulmus birseyler mi kacirdim

X