Almanya Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba ben yeni üyelerinizden ben onbeş sene önce oradaydım ama hala özlüyorum resimler görmek isdiyorum weissenbug ve bad neustadt dan bildiğiniz site adresleri varsa yardımcı olursanız cok sevinirim
Bandırma lıyım

Heyy münihli yokmuuuu ??????

olmazmi .en azindan bir ben varim.bende munihli ariyordum.birde izmirdensin galiba .bende universiteyi izmir bucada okudum 17 sene oldu halen oralari unutamadim.izmire benim icinde birkeztanjantin basindan bak.

Cok duygulandim arkadaslar ne güzel almanya yaziyo türkiyeden cevab bende ordaydim zamaninda ve böylelikle bir duygu seli akip geciyor gözlerimin önünden ilk almanyaya gelisim ,ilk tr tatili daha neler sagolun emi..
Ha buara ben Stuttgartin bir köyündeyim, dogma Istanbul ve buralarda yaslaniyorum esen kalin mutlu kalin nesenizi koruyun.

Değerli arkadaşlarım, lütfen mesajlarınıza e-mail, eposta adreslerinizi yazmayın , kişisel mail adresi paylaşımı yasaktır,yazanların mesajları silinecektir..

hos geldin canim BADEN -vürttenberk tanisalim sayfasina gel hepimiz ordayiz sana yakiniz tanisiriz suttutgar civari bekliyom :sm_cool::sm_cool:

X