Almanya Paylasim Alani(Tanisma)

Bende Hamburgda kaliyorum ama Aydinliyim...
Yarismaci arkadaslarima basarilar :roflol::roflol::roflol::roflol:

Merhaba,ben almanyanin saarland eyaletindeyim.Ev hanimiyim.Uzun zamandir burayi takip ediyorum ama bir türlü foruma girip birseyler yazamadim.Sanirim yabancilik cekiyorum.Umarim kisa zamanda alisirim.:içelim:

herkeze merhabalar.. bende mannheim yakininda, ludwigshafende yasiyorum.. yeni üyelerdenim. bu vesileylede herkezle tanismis oluyoruz. kendim sinoplu, esim sivasli. yakin cevrede yasayan varsa, tanismak isterim

evet yaa OkyaNuZ Mannheim bana uzak sayilmayiz,
ben genelikle Mannheimdayim. Insallah tanisiriz bi gün:teytey:

herkeze merhabalar.. bende mannheim yakininda, ludwigshafende yasiyorum.. yeni üyelerdenim. bu vesileylede herkezle tanismis oluyoruz. kendim sinoplu, esim sivasli. yakin cevrede yasayan varsa, tanismak isterim
:teytey:selam okyanuz bende sinopluyum belki tanidik cikariz :1hug:

bende dün üye oldum. frankfurt-offenbach da oturuyorum. yakinlarda olan var mi? calismiyorum evdeyim. amasya-samsun karisimiyim:) tanisalim...

slm herkese bende giessen yakinlarindanim,meyra basman nasilsin bende burdan óffenbachda oturan biriyle tanisdim umarim sizde tanisirsiniz ayni yerdesiniz aslinda cok kisiler var yakinlarda bi bulusma güzel olurdu

slm herkese bende giessen yakinlarindanim,meyra basman nasilsin bende burdan óffenbachda oturan biriyle tanisdim umarim sizde tanisirsiniz ayni yerdesiniz aslinda cok kisiler var yakinlarda bi bulusma güzel olurdu

tam olarak nerdesin? ben giessende kaldim 1 yil. ögrenci olarak. offenbachtan kimleri taniosun?

X